Horoskop za četvrtak, 23. jun 2016. godine

22/06/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 23. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 23. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Bolje iskoristite slobodno vreme za odmor.

Ljubav: Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom. Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Okružite se ljudima sa kojima uživate i sa kojima ste opušteni.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Obaveze na poslu se gomilaju, a Vi ne možete da se organizujete. Ne gubite vreme na planiranju – vreme je za akciju!

Ljubav: Nemojte pokušavati da nametnete svoje mišljenje partneru. Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete otvoreni.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to. U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite!

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i mira.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Sumnjate u neke svoje odluke, ali sada nema nazad. Nastavite sa tim što ste započeli i nadajte se da će rezultati biti zadovoljavajući. Ubuduće – napravite bolji plan!

Ljubav: Ako ste zapostavljali partnera u poslednje vreme – posvetite mu više pažnje kako ne bi pomislio da ste izgubili interesovanje. Slobodne pripadnike znaka očekuje avantura.

Zdravlje: Moguća kratkotrajna glavobolja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Stiže Vas umor usled velikog broja obaveza koje ste imali, a samim tim Vam opada i koncentracija i pažnja na poslu. Izdržite još malo – vikend je pred Vama.

Ljubav: U razgovoru sa partnerom morate biti realniji i objaktivniji. Ako ste sami – pokušavate da fascinirate nekoga, ali pazite da u tome ne preterate.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više tečnosti.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Obaveze na poslu se gomilaju, a Vi ne možete da se organizujete. Ne gubite vreme na planiranju – vreme je za akciju!

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Rezultati pokazuju da svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako ste mislili da ćete moći da zaobilaženjem nekih pravila brže i lakše rešite poslovne probleme – razmislite o mogućim posledicama.

Ljubav: Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji. Slobodno pripadnici znaka samom svojom pojavom privlače pažnju mnogih.

Zdravlje: Poslušajte znake koje Vam daje Vaše telo.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako radite posao u kom možete da pokažete svu svoju kreativnost i veštine – pred Vama je odličan dan. Lošija komunikacija sa saradnicima i kolegama.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu sresti neku značajnu osobu iz njihove prošlosti. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje parntera.

Zdravlje: Unosite više vitamina i tečnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Radna energija i motivacija su Vam u blagom opadu – što se može i očekivati pred kraj radne nedelje. Ipak – nemojte se prepuštati takvom raspoloženju!

Ljubav: Nalazite se pred nekim izazovom i na Vama je da odlučite kakav će biti ishod. Imajte više poverenja u sebe i svoja osećanja.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Stalno Vam padaju na pamet nove ideje, a nemate vremena da ih sve realizujete. Ne očajavajte. Možda bi trebalo da ih zapisujete, dok ne nađete vremena za njih.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.

22/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments