Horoskop za sredu, 27. jul 2016. godine

26/07/2016 21:00

Horoskop za sredu, 27. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 27. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Veoma je važno da naučite da prihvatite dobronamernu kritiku na Vaš rad. To je jedan od načina da i sami poradite na svojim nedostacima i krenete još sigurnijim korakom ka uspehu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo češće da se oslanjaju na svoju intuiciju kada je u pitanju procena drugih, odnosno potencijalnog partnera. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Shvatite da Vi niste u obavezi da pomažete svima i da im budete dostupni u svakom trenutnku – imate i svoj život i svoje probleme.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nalazite se u periodu kada pronalazite dublji smisao i zadovoljstvo u različitim poslovnim situacijama, što utiče na Vaše dobro raspoloženje, ali i životno iskustvo.

Ljubav: Bez obzira u kom ste statusu – slobodni ili u vezi – Vaše ponašanje u potpunosti oslikava emotivno stanje u kom se nalazite. Dajte sebi vremena da uspostavite balans i ravnotežu emocija.

Zdravlje: Trudite se da imate pozitivne misli i vedar duh – tako će Vam sve biti bolje.


blizanciBliznaci (21. maj – 20. jun)

Posao: Jedan deo posla je i prihvatanje poraza ili nepovoljnih poslovnih situacija. Jedino rešenje za to da naučite da se izborite sa tim, naučite lekciju i nastavite dalje. Ne očajavajte.

Ljubav: Znate da Vam je partner najveća podrška i pored njega/nje – sve izgleda lepše i bolje. Ako ste sami sada je odlično vreme da definišete svoje emocije prema jednoj osobi i konačno se pokrenete.

Zdravlje: Izbegavajte naporne situacije ili osobe koje Vas nerviraju – Vi to ne morate da trpite.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Sve češće imate priliku da pokažete svoje veštine za različite poslove, što u Vašem okruženju nailazi na različite reakcije od strane saradnika – što ne bi trebalo da Vas interesuje ili sputava.

Ljubav: Nema potrebe da se zabrinjavate ili potiskujete svoje emocije pred voljenom osobom. Ako ste slobodni – sa osobom za koju ste zainteresovani imate spektar različitih zajedničkih interesovanja – šta čekate?

Zdravlje: Potrudite se da poboljšate svoju koncentraciju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Trebalo bi da pažljivije birate situacije u kojima je poželjno da izrazite svoje mišljenje, pogotovo ako niste u poziciji da postavljate pravila i donosite važne odluke u svom poslovnom okuženju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da reše probleme iz prošlosti koji ih sputavaju na ljubavnom planu. Ako ste u vezi – partner iskreno želi da Vam ugodi.

Zdravlje: Obratite više pažnje na pravilnu ishranu i dovoljan unos vitamina.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Možda Vam je potrebno drugačije poslovno okruženje ili barem neka osoba koja bi mogla da Vam pomogne sa dodatnim kontaktima i novim saradnicima sa kojima biste mogli da unapredite svoj rad.

Ljubav: Prema partneru/partnerki bi trebalo da budete malo tolerantniji i konačno prihvatite razlike koje postoje među vama. Slobodni pripadnici znaka uspevaju da privuku pažnju osobe za koju su zainteresovani – ali to nije dovoljno.

Zdravlje: Osećate se dobro – u odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Imate potrebu za perfekcionizmom kada je posao u pitanju, pa samim tim insistirate i na istini i detaljnoj proveri svega vezanog za posao – što kod saradnika ne izaziva previše oduševljenja, ali posao je posao.

Ljubav: Zapali ste u ljubavni nesklad sa partnerom/partnerkom – pokušajte to da rešite kroz razgovor. Slobodni pripadnici znaka imaju iluzije o nekoj osobi – pazite da ne budete povređeni.

Zdravlje: Prijaće Vam neka mirnija zabava, odnosno društvo bliskih ljudi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima/saradnicima i sačuvajte odstupnicu – pogotovo ako niste sigurni kakav je sledeći potez saradnika u poslu.

Ljubav: Ako niste u vezi – potrebno je da prvo raščistite sa nekim lažnim iluzijama. Pripadnici znaka koji su u vezi dobijaju potpuno odršku i pažnju partnera/partnerke – a to je upravo ono što Vam je i potrebno.

Zdravlje: Više se krećite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako neko u Vama podstiče dodatnu sumnju – nemojte glasno i pred svima pričati o svojim poslovno-finansijskim planovima, ali nemojte biti ni previše diskretni – i to ume da privuče negativnu pažnju.

Ljubav: Polako se otvarate na emotivnom planu i ne želite da Vam se neko meša u vezu u kojoj se trenutno nalazite. Ako ste slobodni – potrebno je više angažovanja ako želite nekoga da osvojite.

Zdravlje: Moguće vrtoglavite – proverite pritisak i krvnu sliku.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Niste neko ko inače prepušta da se stvari odvijaju po određenoj inerciji – svesni ste da je za napredak potrebno više entuzijazma, što očekujete i od svojih saradnika.

Ljubav: Nema razloga da se zadovoljavate ili umirujete nekim lažnim nadama ili emotivni fantazijama – ono što je sigurno i “ono pravo” pokazaće se bez obzira na sve.

Zdravlje: Sem hroničnog umora – sve je u redu.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako ste nedavno napravili neku grešku na poslu ili ste propustili priliku koja se pokazala kao odlična – nemojte to sebi zamerati. Neka Vam to bude lekcija za ubuduće – da takve greške više ne pravite.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vagu, Devicu ili Strelca nemojte očakavati ako Vam još uvek nisu uzvraćene emocije – sve će doći na svoje. U vezi ljubav cveta kao prvog dana.

Zdravlje: Moguća nesanica.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Možda bi trebalo da proširite krug saradnika i pružite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Na taj način mogle bi Vam se otvoriti nove mogućnosti za zaradu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se bore sa svojim emocijama i neuspešno pokušavaju da ih sakriju. Ako ste u vezi – budite i Vi nekad inicijator zajedničkih aktivnost.

Zdravlje: Smanjite unos slatkiša.

26/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments