Horoskop za utorak, 1. novembar 2016. godine

01/11/2016 09:02

Horoskop za utorak, 1. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 1. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pred Vama su povoljnije poslovne prilike, iako možda Vama to ne izgleda tako. Pogledajte širu sliku, pogotovo ako Vam se čini da sve što radite – radite uzalud, jer nije tako.

Ljubav: Osećate ljubomoru, iako niste sigurni da je osnovana – raščistite to sa parterom/partnerkom što pre. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati neki zanimljiv susret ili poziv.

Zdravlje: Pazite šta jedete, mogući problemi sa stomakom.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Do sada niste imali problema na poslu, ali je potrebno da malo ubrzate tempo rada kako biste postigli sve što Vas očekuje u narednom periodu, a što ste sami sebi postavili kao obavezu.

Ljubav: Malo ste zapostavili partnera – nemojte da Vam to prelazi u naviku. Ako ste slobodni – novo poznanstvo Vam može doneti više od prijateljstva, ako budete spremni na to.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Sumnjate u neke svoje odluke, ali sada nema nazad. Nastavite sa tim što ste započeli i nadajte se da će rezultati biti zadovoljavajući. Ubuduće – napravite bolji plan!

Ljubav: U potpunosti ste posvećeni partneru i uživate u zajedničkim aktivnostima. Ako ste slobodni – imate potrebu za nekom avanturom kako biste razbili monotoniju.

Zdravlje: Moguća kratkotrajna glavobolja.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemate osećaj kao da napredujete, ali to je samo trenutno. Do sada je sve bilo kako ste planirali, nemate razloga ni sada da sumnjate. Imajte više samopouzdanja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to. U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite!

Zdravlje: Okružite se ljudima koji Vam prijaju i uživajte u slobodnom vremenu!


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Kako protiče radna nedelja, tako će Vam biti sve jasnije da ste na pravom putu da postignete sve što se planirali – nemojte paničiti unapred ili tražiti problem tamo gde ga nema.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo više da se potrudite oko komunikacija sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zaborave prošlost i pokušaju da nastave dalje.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i mira.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Zatrpani ste različitim obavezama, ali ipak uspevate da se izborite sa svim. Nemojte se ustručavati za tražite pomoć od nekoga za koga znate da Vam neće tražiti ništa za uzvrat.

Ljubav: Od partnera imate svu podršku koja Vam je potrebna, ali nemojte je zloupotrebiti. Ako ste slobodni – sada je vreme da razmislite do kada želite da uživate u ovom statusu.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iako imate puno stvari o kojima morate da mislite, potrudite se da sačuvate potrebnu koncentraciju na radnom mestu kako bi uspešno obavili svoje dnevne zadatke i izbegli greške.

Ljubav: U vezi ste trenutno Vi ta osoba koja pruža potrebnu podršku partneru, ali to će se uskoro promeniti. Ako ste slobodni – nemojte ništa prepuštati slučaju.

Zdravlje: Mogući problemi sa alergijom ili prehlada.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Neko Vam potpuno neosnovano unosi sumnju, zbog čega počinjete da sumnjate u svaku svoju odluku i potez. Nemojte dozvoliti da neko na taj način manipuliše Vama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nikako da shvate da je njihov potencijalni partner neko koga već duže vreme znaju. U vezi vlada harmonija – uživajte u ovom periodu i potrudite se da traje što duže.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Zapostavili ste neke obaveze, ali je sada vreme da se na njih vratite i završite ih. Ignorišite sve što Vam može poremetiti koncentraciju i latite se posla dok još nije kasno.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka sumnjaju u osećanja osobe koja ih je zaintrigirala. U vezi su mogući izazovi koje ćete uz razgovor rešiti sa partnerom, samo ako budete otvoreni.

Zdravlje: Vaše raspoloženje utiče i na druge – obratite pažnju na to.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Konačno Vam izgleda kao da će se isplatiti sve što ste do sada radili, što Vas dodatno motiviše da radite bolje i produktivnije. Zadržite taj entuzijazam što duže možete.

Ljubav: Nemojte svoje poslovne probleme donositi kući i ne dozvolite da Vam loše raspoloženje kvari zajedničke trenutke sa partnerom. Ako ste slobodni – uživajte u tom statusu.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i probajte da promenite nešto.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Radna energija i motivacija su Vam u blagom padu jer ne možete ni u čemu da pronađete inspiraciju. Morate se više potruditi – verujte, isplatiće Vam se!

Ljubav: Partner može loše protimačiti Vašu potrebu za samoćom. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: Pokušajte da nađete malo više vremena za sebe.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Trenutno niste zadovoljni ni poslom, ni svojim poslovnim statusom, ali niste u poziciji da birate. Bar ne još! Pomirite se sa tim i imajte strpljenja, a do tad vredno radite.

Ljubav: Postoji osoba koja Vas intrigira, ali ne možete da se odlučite da li želite nešto više ili ne. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje partnera. Budite otvoreni ako Vam nešto smeta.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.

01/11/2016 09:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments