Horoskop za ponedeljak, 8. avgust 2016. godine

07/08/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 8. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 8. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Pravite velike planove sa partnerom i sve Vam ide od ruke – za sada. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Posao Vam ne predstavlja izazov jer ste u potpunosti sigurni u svoje umeće i veštine. Dobra organizacija i samopouzdanje su ključ uspeha.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Dan završite uživanjem u društvu ljudi koje volite.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako želite da smanjite stres kom se izlažete svakodnevno na poslu – potrebno je da se bolje pripremate za sve obaveze koje su pred Vama.

Ljubav: Ako ste slobodni – pazite da se ne zaletite i loše procenite neku osobu, kako ne biste bili povređeni. U vezi je sve u redu, uživate u harmoniji sa partnerom.

Zdravlje: Potreban Vam je predah.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: S obzirom na to da ste Vi odgovorni za posao koji obavljate i Vi i Vaši saradnici, potrudite se da postavite i svoja pravila, kako biste sve držali pod kontrolom.

Ljubav: Nemojte svoje poslovne probleme donositi kući i ne dozvolite da Vam loše raspoloženje kvari zajedničke trenutke sa partnerom. Ako ste slobodni – uživajte u tom statusu.

Zdravlje: Opuštajte se i provodite svoje slobodno vreme onako kako najviše volite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Uspevate da “isterate” pravdu i ispunite sve svoje planove – bez obzira na to koliko je delovalo nemoguće i koliko su svi mislili da nećete uspeti.

Ljubav: U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite! Slobodni pripadnici znaka uživaju u svoj pažnji koja im je poklonjena, ali ipak tragaju za nekom posebnom osobom.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Do sada ste pokazali da možete da postignete sve što se naumili. U narednom periodu možete malo odahnuti i pripremati se za nove radne pobede!

Ljubav: Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete malo otvoreniji. Zaboravite na sve poteškoće i probleme – i uživajte u idiličnoj atmosferi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pokušajte sa dijetalnim namirnicama.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako radite posao u kom možete da pokažete svu svoju kreativnost i veštine – pred Vama je odličan dan. Lošija komunikacija sa saradnicima i kolegama.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim planovima. Ako niste u vezi – imate problema sa izražavanjem osećanja jednoj osobi.

Zdravlje: Dan iskoristite za uživanje i odmor.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Ako ste sami i razmišljate o ozbiljnoj vezi – prvo dajte sebi iskren odgovor na pitanje: Šta zaista osećate prema toj osobi? U vezi od partnera očekujete češće potvrde ljubavi – nemojte preterivati u tome.

Zdravlje: Pronađite način da udovoljite sebi ili ulepšate dan ljudima koje volite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ciljevi koje ste postavili možete realizovati samo ukoliko budete uporni ili ako budete podredili tome apsolutno sve. Uspeh zavisi samo od Vaših ambicija i želje, a ne od veštine.

Ljubav: Svo svoje slobodno vreme posvećujete partneru. Vaše zajedničke aktivnosti postale su neka vrsta rituala. Ako ste sami – posvetite više vremena prijateljima i druženju.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Konačno Vam izgleda kao da će se isplatiti sve što ste do sada radili, što Vas dodatno motiviše da radite još bolje i produktivnije.

Ljubav: Ako ste slobodni – pazite da se ne zaletite i loše procenite neku osobu, kako ne biste bili povređeni. U vezi je sve u redu, uživate u harmoniji sa partnerom.

Zdravlje: Potreban Vam je predah.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Svakome se može desiti da pogreši – nije to ništa strašno. Važno je da znate da se nosite sa tim – priznajte grešku, ali nastavite dalje sa ciljem da se tako nešto ne ponovi!

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – nemojte se usručavati da pokažete svoja osećanja.

Zdravlje: Nemojte se opterećivati nebitnim stvarima.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Očekuje Vas poboljšanje na finansijskom planu. Međutim, nije najbolji period za nepotrebne rizike. Budite promišljeniji kada je novac u pitanju.

Ljubav: Ako želite da se nešto u Vašoj vezi promeni – potrebno je da to inicirate ili da sa partnerom o tome otvoreno porazgovarate. Ako ste sami – hrabrost je još jedna od vrlina koju posedujete – nemojte to zaboraviti!

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

07/08/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments