Horoskop za subotu, 24. septembar 2016. godine

23/09/2016 21:00

Horoskop za subotu, 24. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 24. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vaše pregovaračke i diplomatske sposobnosti ponovo dolaze do izražaja, a dogovor koji ste započeli će se verovatno završiti i bolje nego što ste očekivati. Ipak – budite skromni i cenite to što imate.

Ljubav: Loša procena potencijalnog partnera može da Vas dovede u očaj i razočarenje – budite malo objektivniji. Ako ste u vezi – nemojte praviti nikakve riskantne poteze jer možete doći na potpuno nerazumevanje od strane partnera/partnerke.

Zdravlje: Dobra organizacija vremena uštedeće Vam i živce i novac.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako težite ka autoritativosti na radnom mestu – trebalo bi da se više dokazujete i pokažete koje su to sve Vaše prednosti u odnosu na druge i zašto bi iko trebalo da Vas sluša.

Ljubav: Poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razmisle o pozivu koji su dobili – i možda da prihvate i daju priliku tom susretu.

Zdravlje: Lagana šetnja ili popodne u prirodi učiniće da se osećate bolje i srećnije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Odvažite se da pokrenete i projekte za koje je potrebno više vremena i više posvećenosti kako bi uspeli. Pokazali ste da imate veštine i znanja i za veće i značajnije poslove – što Vam je samo vetar u leđa.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da se zapitaju da li se možda previše oslanjaju na partnera/partnerku? Morate biti samostalniji. Ako niste u vezi – preispitajte svoja osećanja prema osobi koju smatrate prijateljem.

Zdravlje: Razmislite o promeni načina ishrane.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako ste zapali u rutinu koja Vam se ne čini preterano produktivnom, trebalo bi da stanete na trenutak i napravite novi plan rada i obaveza kog bi posle zaista trebalo da se pridržavate.

Ljubav: Partneru/partnerki koje potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – Vaš način života će Vam doneti mnoga zanimljiva poznanstva iz kojih bi mogla da se izrodi i ljubav.

Zdravlje: Dobro se osećate.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: S obzirom na to da se napravili puno planova – sad srazmerno tome imate i puno obaveza koje morate ispuniti u određenom roku. Nemojte se ustručavati da tražite pomoć ili barem savet.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi zajedno sa partnerom/partnerkom rešavaju probleme koji su vremenom postali nepodnošljivi. Ako ste sami – na vidiku je strasna veza koja ipak neće potrajati.

Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi i vratu, što je verovatno posledica dužeg sedenja i manjka fizičke aktivnosti.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Iako imate puno obaveza koje više ne možete da odlažete – ipak sve stižete da uradite na vreme i što je još važnije – bez stresa. Imajte više vere u sebe u budućnosti, jer je očigledno da se ponekad potcenjujete.

Ljubav: Pripadnici ovog znaka su u velikoj prednosti u odnosu na druge jer prosto zrače i privlače pažnju gde god da se pojave, što naravno veoma prija. Ipak – ako ste u vezi nemojte to da smetnete s uma.

Zdravlje: Nesanica i anksioznost su samo pokazatelj hroničnog umora.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Konačno imate vremena da se posvetite stvarima koje zaista volite da radite, čak iako Vam to ne donosi (previše) novca. Budite uporni i verujte u svoju priliku da pokažete šta sve umete da radite.

Ljubav: Ako sebi dozvolite malo slobode – imate šanse da upoznate veoma zanimljivu osobu. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi malo više pažnje i vremena da posvete voljenoj osobi koja se oseća zapostavljeno.

Zdravlje: Vreme je da uvedete neke malo zdravije navike u svoj život.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Vaša sumnjičavost i manjak samopouzdanja će se (još jednom) pokazati potpuno neosnovanim. Rezultati rada će pokazati da se niste džaba trudili, ali i da bi trebalo da imate malo više samopouzdanja.

Ljubav: Ako ste u potrazi za partnerom – zapitajte se kakve ste osobe privlačili u poslednje vreme i pokušajte da promenite “taktiku”. Ako ste u vezi – ne štedite na emocijama.

Zdravlje: Obratite više pažnje na ishranu i unosite više vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Svesni ste da ne postoji lako rešenje za probleme koje imate, ali ako budete dovoljno taktični i diplomatični – postoji mogućnost da ćete pomoć dobiti i od onih od kojih ste najmanje očekivali.

Ljubav: Pružite priliku i vezi koja Vam deluje kao samo avantura, možda se iz toga izrodi nešto mnogo dublje. Ako ste već u dugoj vezi – isplanirajte romanitčno veče sa voljenom osobom – prijaće Vam.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi – nemojte menjati ništa.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Manjak motivacije za rad samo je posledica umora, ali ne brinite – pred Vama je veoma produktivan period, samo je potrebno da napunite baterije i prisetite se svoj velikog cilja.

Ljubav: Ako ste već duže vreme samo znate da je teško napraviti prvi korak, ali ako sretnete pravu osobu – biće izuzetno lako. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i skladu.

Zdravlje: Osvojite više vremena u toku dana za stvari koje volite da radite i koje Vas opuštaju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Do sada Vam je popularnost donosila samo dobre prilike, ali nemojte se previše oslanjati na druge ljudi i njihovo mišljenje o Vama koje su stekli u ranijem periodu – vreme je za stvaranje novih kontakata ako želite da napredujete.

Ljubav: Ako ste sami – u redu je maštati i čekati pravu osobu, ali nekad je potrebno i da se malo pokrenete i pokažete inicijativu. Ako ste u vezi – nemojte preuveličavati svađu oko sitnice kad i sami znate da to nije ništa.

Zdravlje: Mogući bolovi u nogama ili mišićima – unosite više magnezijuma.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Važno je da uvek budete spremni za nešto novo – čak iako o tome još nema ni naznaka, ali nikad ne znate kad se to može desiti i šta Vam to u karijeri može doneti. Nemojte sumnjati u svoje veštine i znanje.

Ljubav: Vi znate kada treba nešto da inicirate, a kada da se povučete kako bi se harmnija u vezi održavala. Ako ste sami – usmerite svu svoju energiju prema osobi za koju ste zainteresovani i “ne štedite” na šarmu.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.

23/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments