Horoskop za subotu, 2. april 2016. godine

01/04/2016 21:02

Horoskop za subotu, 2. april 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 2. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Oslonite se na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Pokušajte da iskontrolišete svoje emocije. U vezi Vam to može doneti probleme, a ako ste sami – to Vam neće pomoći da privučete pažnju željene osobe.

Zdravlje: Hvata Vas prolećni umor.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nakon kraćeg predaha, vraćate se svojim poslovnim obavezama sa više entuzijazma nego ikad. Sve što ste planirali – sada će se realizovati.

Ljubav: Partner čini da se osećate posebno, zbog čega uvek uživate u zajedničkom vremenu. Slobodne pripadnike znaka očekuje novo poznanstvo.

Zdravlje: Puni ste pozitivne energije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Možete očekivati pomoć od nekoga sa kim sarađujete, a vremenom bi takva saradnja mogla da preraste i u partnerstvo.

Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Sada sitne nesuglastice bi u budućnosti mogli da postanu veliki problemi. Ako ste slobodni – preuzimate stvar u svoje ruke!

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ni sekund svog vremena ne gubite, a energija za rad Vam je na zavidnom nivou. Iskoristite sve povoljne prilike za svoj napredak.

Ljubav: Sa partnerom ste sve bliži. Slobodni pripadnici znaka mogu sresti nekoga koga su iz očiglednih razloga izbegavali. Sada je vreme da razrešite probleme iz prošlosti kako biste mogli da nastavite.

Zdravlje: Dobro.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Finansijski problemi se rešavaju naizgled sami od sebe – ali to je zapravo rezultat Vašeg napordnog rada u prethodnom periodu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu izabrati pogrešnog partnera – koji se uopšte neće uklopiti u njihov život. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako radite na nekom projektu – rezultati će se uskoro videti. Inače ste zadovoljni svim poslovnim prilikama u poslednje vreme, što utiče i na Vašu motivaciju i rad.

Ljubav: Započinjete raspravu sa partnerom oko nekih sitnica. Spustite loptu i izbrojte do 10. Ako niste u vezi – moguće zanimljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Osećate pad energije, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Nemojte biti lenji i proveravajte sve što ste uradili dva puta, kako Vam nešto ne bi promaklo i napravilo problem.

Ljubav: Slobodni pripadici znaka drugima izgledaju hladno i nezainteresovano. Ako nije tako – promenite nešto kod sebe. U vezi sve odluke padaju na Vas.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Napeti ste zbog preobimnog posla, ali ako želite da izbegnete probleme na poslu, trebalo bi da dobro pripazite šta ćete i kome reći ili poslati.

Ljubav: Ako ste slobodni – nije dobra ideja da se vraćate na neku staru priču. U vezi Vas očekuju samo lepe stvari, puno iznenađenja i uživanja u zajedničkom vremenu sa partnerom.

Zdravlje: Više se odmarajte i opuštajte tokom vikenda.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nesigurni ste u svoje veštine i sposobnosti, što bi neko lako mogao da zloupotrebi i iskoristi protiv Vas. Ne dozvolite da Vas manjak samopouzdanja sputa.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Nemojte se previše naprezati, čuvajte energiju za stvari koje volite da radite.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako želite da smanjite stres kom se izlažete svakodnevno na poslu – potrebno je da se bolje pripremate za sve obaveze koje su pred Vama.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte dozvoliti da Vam prilike smo izmiču. U vezi se osećate prijatno i zaštićeno, što Vam je zaista potrebno u poslednje vreme.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica lošeg spavanja ili promene vremena.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Može doći do razočarenja nakon što ne dobijete očekivane rezultate ili unapređenje za koje ste radili duže vreme. Sada je odluka na Vama – da li ćete nastaviti ili promeniti poslovno okruženje.

Ljubav: Stalni od partnera očekujete više – trebalo bi da pazite da ne preterate. Ako ste slobodni – konačno imate vremena da razmišljate o potencijalnom partneru.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Oslanjate se na svoje znanje, intuiciju i veštine – jer je to jedini način da zaista napredujete u svom poslu. Ipak – zatražite i neki savet od iskusnijeg saradnika.

Ljubav: Možda baš ovih dana sretnete ili upoznate neku osobu koja će Vas zainteresovati. Sa partnerom se razumete i bez reči, potpuna harmonija vlada Vašom vezom.

Zdravlje: Bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.

 

01/04/2016 21:02

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments