Horoskop za četvrtak, 21. jul 2016. godine

20/07/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 21. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 21. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Često ste parfekcionista sa izraženom samokritičnošću, što je za Vaše saradnike i kolege veoma dobro jer uvek mogu da budu sigurni da će posao biti savršeno urađen, ali ste Vi zbog toga često pod stresom. Naučite da se opustite s vremena na vreme.

Ljubav: Nemojte posao “donositi kući” i svoje frustracije iskaljavati na voljenu osobu – to nije fer. Ako ste slobodni potrebno je da budete spontaniji – u ljubavi nema planova.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Oslanjate se na svoje veštine i znanje pri obavljanju posla, što Vam može doneti nove poslovne prilike i šansu za napredak. Znajte da se vredan rad i trud uvek isplate!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka svojim šarmom mogu da osvoje koga kog žele. Ako ste u vezi potrebno je da partneru/partnerki posvete više vremena i pažnje.

Zdravlje: Nemojte se zamarati nebitnim stvarima, fokusirajte se na ono što je Vama važno.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Napravite plan za rešavanje poslovnih obaveza i držite se tog rasporeda kako biste uspeli da sve sredite na vreme. Važni poslovi i ozbiljnije obaveze su tek pred Vama.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi od partnera/partnerke očekuju više požrtvovanja. Ako ste slobodni – putovanja ili neka okupljanja Vam mogu doneti zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana su veoma važan deo zdravlja, nemojte to zanemariti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vam drugi kroje vreme ili da Vas ometaju u poslu. Odvojite vreme za svoje obaveze, a drugima pomažite kad za to imate vremena.

Ljubav: Partner/partnerka se prema Vama ophodi sa puno pažnje i ljubavi – potrudite se da uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka mogu pogrešno protumačiti znake koje im daje osoba za koju su zainteresovani. Pokušajte da rešite nesporazum.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina kako biste održali imunitet jakim.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vaša potreba za dominacijom ili vođstvom u poslovnoj sferi mogla bi da Vam se obije o glavu. Ne zaboravite da to za sobom povlači dodantu odgovornost i više obaveza – pa procenite na vreme da li ste za to spremni i sposobni.

Ljubav: Partner/partnerka se povremeno oseća zapostavljeno – nemojte to dozvoliti. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i nemojte srljati u nešto za šta niste sigurni da je dobro za Vas.

Zdravlje: Više se odmarajte.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: U radu u timu veoma je važna tolerancija i spremnost na kompromis – ne može uvek biti onako kako ste Vi zamislili, ali nemojte ni odustajati od predloga ideja i načina rada.

Ljubav: Ako niste u vezi – sada je odličan period da započnete nešto ozbiljnije – ukoliko smatrate da ste za to spremni. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u apsolutnoj harmoniji.

Zdravlje: U odličnoj ste pshiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ukoliko Vam se čini da je posla sve manje – nemojte se opuštati. U narednom periodu očekuje Vas sve više poslovnih obaveza koje sa sobom mogu doneti i nove kontakte i napredak u Vašoj karijeri.

Ljubav: Slobodne pripadnike znaka koji su duže van veze može “uzdrmati” neka osoba iz prošlosti. Ako ste u vezi – poradit na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Slobodno vreme iskoristite za aktivnosti u kojima uživate – čitajte knjigu, pogledajte film, prošetajte sa prijateljima…


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Sebi ste zacrtali cilj i nećete se smiriti dok ga ne ostvarite. Spremite za još naporniji rad koji će se na kraju sigurno isplatiti – samo je potrebno vreme i dosta uloženog truda.

Ljubav: Ako ste slobodni – upotrebite svoj šarm i humor kako biste osvojili osobu koja Vam se dopada. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi češće da iskazuju svoje emocije.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i više se opuštajte.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vama je povremeno za napredak potrebna dobra/zdrava konkurencija. Ukoliko tako nešto ne možete da nađete na trenutnom radnom mestu – možda je vreme da razmislite o promeni.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se poigravaju sa tuđim osećanjima – svesno ili nesvesno. Pripazite da Vam se to ne vrati. Ako ste u vezi – konačno možete očekivati da će se ispuniti zajednički planovi sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja – pijte više tečnosti i više se odmarajte.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kontinuirani rad je krucijalan za napredak – bez obzira da li je u pitanju Vaša karijera ili neka veština koju želite/morate da savladate. Važno je da ne odustajte čak i kada mislite da je to nemoguće dostići.

Ljubav: Sa partnerom/partnerkom činite savrešen tim za sve situacije i prilike. Ako ste slobodni – bolje protimačite signale koje Vam šalje osoba koju smatrate prijeteljem.

Zdravlje: Bolje upravljanje vremenom je ono što će Vam pomoći da se bolje osećate i ispunite sve obaveze na vreme.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako nekoga na poslu favorizujete i izdvajate od drugih – obratite pažnju kako to deluje Vašim nadređenim, ali i drugim saradnicima. Možda ipak da svoje mišljenje zadržite za sebe i budete malo diskretniji.

Ljubav: Pokušavate da rešite neke probleme sa partnerom koji Vas već duže vreme muče. Ako ste slobodni – okrenite se onima koji Vam deluju emotivno zrelijim.

Zdravlje: Dobro se osećate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Najbolje bi bilo da gledate svoja posla i ne trudite se da pomognete onima koji Vašu pomoć ne žele. Na taj način izbećićete neprijatnosti i sebe poštedeti rasprave sa drugima.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Napetost je prolazna. Dan završite potpunim opuštanjem u prijatnoj atmosferi.

20/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments