Horoskop za sredu, 26. oktobar 2016. godine

25/10/2016 21:00

Horoskop za sredu, 26. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 26. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: I sami znate da je veoma važan utisak koji ostavljate na ljude iz svog poslovnog okruženja, zato iskoristite sve svoje sposobnosti koje Vam mogu pomoći u ovoj nameri i nemojte sumnjati u sebe.

Ljubav: Malo više tolerancije u vezi moglo bi da popravi situaciju u velikoj meri – pokažite svojim primerom kako se to radi. Ako ste slobodni – iz jednog druženja moglo bi da nastane nešto mnogo više.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam stres uništi dan.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Potrebno Vam je više strpljenja i vere u svoje planove – koji će se sigurno ostvariti, samo je potrebno malo više vremena. Zapitajte se da li ćete uskoro zažaliti ako sada odustanete.

Ljubav: Ponekad je možda i poželjno da pustite partnera/partnerku da dominira u vašem odnosu. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati pomak u odnosu sa osobom za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Moguća prehlada.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Najvažnije je da učite iz svojih grešaka, a ako je to slučaj – onda sigurno nemate razloga za brigu jer ćete u narednom periodu imati priliku da ispravite sve ono što ste pogrešno radili ranije.

Ljubav: Očekujte romantičan period sa voljenom osobom – na njenu inicijativu. Nemojte da zaboravite i uzvratite istom merom. Ako ste slobodni – moguće zanimljivo poznanstvo na putovanju ili poslu.

Zdravlje: Nesanica i nervoza mogu biti posledica hroničnog umora.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Nemojte donositi odluke na prečac, ali nemojte ni čekati poslednji trenutak. Dajte sebi dovoljno vremena i bolje se organizujte kako ne biste napravili grešku koja će Vas koštati previše.

Ljubav: Ako niste u vezi – zapitajte se da li je to Vaša odluka ili ipak strah od vezivanja? Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da promenite način na koji komunicirate sa voljenom osobom ako želite bolji odnos.

Zdravlje: Moguća prehlada.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Dobar plan i dobra organizacija su skoro pola obavljenog posla. Uostalom – na taj način možete i da pratite razvoj situacije i na vreme uočite moguću grešku, što Vam daje dovoljno vremena za reagovanje.

Ljubav: Mirna ljubavna situacija za sve pripadnike znaka, što za one slobodni znači – bez novosti i novih dešavanja, a za one koji su u vezi – da je sve u redu i da vlada harmonija.

Zdravlje: Više se odmarajte i obratite pažnju na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Atmosfera u poslovnom okruženju u velikoj meri zavisi od međusobnog odnosa zaposlenih, ali i od uspeha u određenom periodu. Ne osećajte se odgovornim, ali dajte svoj doprinos.

Ljubav: Potrebno je da sa voljenom osobom lakše pronađete zajednički jezik, jer deluje kao da se uopšte ne razumete, što dovodi do svađa i rasprava. Ako ste slobodni – zapitajte se da li je dobro obnavljati staru vezu o kojoj razmišljate.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina kako biste ojačali imunitet.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako primećujete da imate sve više poteškoća u realizaciji planova koje ste napravili, možda je vreme da preduzmete neke rizike koji Vam mogu doneti uspeh, a koje ste do sada izbegavali.

Ljubav: Partner/partnerka bi trebalo da zna kako se osećate – bez obzira na to kakav je problem u pitanju. Ako ste slobodni – nemojte skrivati svoja osećanja više, vreme je da se pokrenete.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom ili varenjem.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Veoma je važno da pokažete sve svoje sposobnosti i entuzijazam za rad ako želite da dobijete bolju poslovnu ponudu ili radno mesto koje želite i za koje ste se do sada zalagali.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi – konačno će doći do novih saznanja o osobi za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – nemojte se “hvatati za svaku reč” koju partner/partnerka izgovori.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste održali zdravlje, ali i kondiciju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako razmišljate o obnavljanju nekog poslovnog dogovora trebalo bi dobro da proračunate svoj dobitak, ali i potencijalni gubitak ako to uradite. Možda bi trebalo ipak da se okrenete novim partnerima.

Ljubav: Problemi sa kojima se trenutno susrećete u ljubavi svakako su prolaznog tipa – bez obzira na to u kom ste ljubavnom statusu. Najbolje je da pustite da se stvari odvijaju spontano.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica stresa koji bi trebalo da izbegavate ili da naučite da se odbranite od takvih uticaja.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Možda ste prihvatili previše obaveza, ali to ne znači da nećete uspeti sve da ih obavite na vreme. Važno je da se dobro organizujete i poštujete prioritete pa ćete uspešno sačuvati i svoj poslovni rejting.

Ljubav: Ako Vam je potrebno više pažnje od voljene osobe – bolje organizujte zajedničko vreme na obostrano zadovoljstvo. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo da se opuste i slušaju za promenu svoje srce.

Zdravlje: Ne zapostavljajte svoje hobije ili fizičke aktivnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ponekad više poslovnih opcija nije baš najbolja stvar koja Vam se može desiti jer šta god da odaberete možete se pitati šta bi bilo kad bi bilo. Važno je da budete odlučni i istrajni i da iz svega izvučete maksimum.

Ljubav: Nemojte zbog posla ili drugih problema/obaveza da zapostavljate voljenu osobu – ona Vam to možda zamera više nego što mislite. Ako ste slobodni – nemojte gubiti veru u postojanje Vaše “srodne duše”.

Zdravlje: Ako se ne leče na vreme, neki bolovi koje sada osećate mogu vremenom postati hronični.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Možda bi trebalo da malo bolje razmislite o ponudama koje ste do sada propuštali ili odbijali. Važnije je da obezbedite sebi sigurno primanje nego da birate šta Vam se više radi.

Ljubav: Nema potrebe da ćutite i trpite stvari koje bi vrlo lako mogli da rešite razgovorom – samo budite otvoreniji i iskreni, voljena osoba će to razumeti. Ako ste slobodni – ne dozvolite da Vas neka treća osoba sputa u Vašoj nameri.

Zdravlje: Mogući problemi sa leđima – pazite se povreda.

25/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments