Horoskop za subotu, 15. oktobar 2016. godine

14/10/2016 21:00

Horoskop za subotu, 15. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 15. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Konačno uspevate da ostvarite svoje poslovne planove na kojima ste radili mesecima. Ovo ne znači da bi trebalo da prestanete da se trudite i da unapređujete svoje poslovne veštine.

Ljubav: Odnos sa voljenom osobom ne može biti bolji – zbog čega je pravo vreme za planiranje zajedničke budućnosti. Ako ste slobodni – preuzmite stvar u svoje ruke i napravite taj prvi korak.

Zdravlje: Budite uporni i videćete napredak – bez obzira na to šta radite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Za poslovne odluke koje bi trebalo da donesete nikad nije kasno, zato nemojte biti nepromišljeni. Imajte više samopouzdanja i nemojte se dvoumiti kad jednom donesete odluku.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vam sitnice kvare sreću i harmoniju u vezi. Ako ste slobodni – vreme je da saznate kako se osoba za koju ste zainteresovani oseća i da u skladu sa tim donesete dalje odluke.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i slobodno vreme koristite za opuštanje i uživanje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Veoma je važno da poznajete pravila i granice do kojih možete ići kako ne biste ugrozili svoj položaj i sebi onemogućili dalje napredovanje. Ne zaboravite da i kompromisna rešenja mogu da daju dobre rezultate.

Ljubav: Pripazite na komunikaciju sa partnerom/partnerkom jer ste skloni preterivanju – što može dovesti do nepotrene rasprave. Ako ste slobodni – možda bi trebalo još malo da sačekate pre nego što odlučite da napravite prvi korak.

Zdravlje: Mogući bolovi u kostima i zglobovima. Izbegavajte nepotrebne fizičke napore.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Napravite planove u skladu sa Vašom trenutnom motivacijom i entuzijazmom. Prisetite se ciljeva koje ste sebi postavili i koje želite da ispunite u narednom periodu i u skladu sa tim se i ponašajte.

Ljubav: Za sve pripadnike znaka – i slobodne i one koji su u vezi – nailazi period sa malo dešavanja na ljubavnom planu što može biti veoma dobro jer ćete imati više vremena da organizujete svoje misli i shvatite kako se zaista osećate.

Zdravlje: Konstantan umor je znak da je Vašem organizmu potrebno više zdravih navika, ali i odmora.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Za uspeh u Vašem poslu potrebno je da imate ekipu proverenih saradnika sa kojima imate dobru komunikaciju i saradnju, ali i zajedničke ciljeve koji će vam doneti uspeh u tome što radite.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vama vladaju površne emocije jer zbog toga možete izgubiti poverenje voljene osobe ili osobe za koju ste trenutno zainteresovani.

Zdravlje: Preventiva je najbolji način da se održi zdravlje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Za uspeh kom stremite potrebno je da uradite detaljnu analizu i napravite još detaljniji plan kojeg ćete se kasnije pridržavati. Ako Vam je potrebna pomoć u tom delu posla – nemojte se ustručavati da je zatražite.

Ljubav: Ponekad je poželjno da prepustite partneru/partnerki “vođstvo” i uživate. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se prepuste i malo češće vode srcem, a ne razumom.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi ili prehlada.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako želite da napredujete morate svoje veštine podići na viši nivo ili konačno prihvatiti posao sa više odgovornosti kako biste odali utisak sposobne osobe, kakva i jeste.

Ljubav: Postoji mogućnost za nesuglasice sa partnerom, ali nemojte brinuti – sve je to prolazno. Ako ste slobodni – nemojte sumnjati u sebe svoje sposobnosti da šarmirate i osvojite osobu za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Vreme je da se priviknete na nove uslove poslovanja, a vremenom ćete shvatiti i da su oni mnogo povoljniji i bolji od onih koje ste imali do sada. Potrebna Vam je samo bolja organizacija.

Ljubav: Manjak zajedničkog vremena sa voljenom osobom nadoknadite aktivnostima u kojima zaista uživate zajedno. Slobodni pripadnici znaka polako napreduju u odnosu sa osobom za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Budite oprezniji i pripazite se povreda.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Sagledajte širu poslovne situacije u kojoj se sada nalazite pre nego što donesete neku odluku koja bi mogla da bude veoma značajna ili čak presudna za dalji nastavak Vaše karijere.

Ljubav: Ako niste u vezi dajte sebi više vremena za razmišljanje i uverite se da je osoba za koju ste zainteresovani dobra za Vas. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoniji i skladnom odnosu.

Zdravlje: Stres je svuda oko Vas – naučite da se nosite sa tim i češće se opuštajte.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Veoma je važno da znate da prihvatite kritiku, ali naravno od pravih osoba – koje Vam žele uspeh i napredak, a ne od onih koje za cilj imaju da Vam unište samopouzdanje i motivaciju za rad.

Ljubav: Ako čekate pravu ljubav – sve su veće šanse da će Vam se ona i desiti veoma uskoro. Ako ste već u vezi – nemojte namerno pokretati neke teme o kojima partner/partnerka ne želi da priča.

Zdravlje: Osećaj umora može biti posledica stresa i nepravilne ishrane.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Budite spremni na neke promene ili iznenadne poslove koji zahtevaju Vašu koncentraciju i stručnost. Nemojte se obazirati na komentare saradnika ili kolega koji ne žele da Vam pomognu.

Ljubav: Moguće promene na emotivnom planu. To ne mora nužno da znači ništa loše – za one koji su u vezi to može značiti produbljivanje odnosa, dok za one koji su slobodni – poznanstvo sa zanimljivom osobom.

Zdravlje: Razmislite o nekim zdravijim navikama koje biste mogli da uvedete u svoju svakodnevicu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pred Vama su dobre poslovne prilike, a i finansijska situacija će Vam se popraviti. Naravno, to sve zavisi od toga kako se Vi postavite i pokažete u novonastaloj situaciji na poslu.

Ljubav: Bez obzira na to da li ste u vezi ili ne – vreme je da se opustite i prestanete da sputavate sebe i svoje emocije, jer tako sigurno neće uspeti da ostvarite ljubavne planove.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

14/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments