Horoskop za ponedeljak, 9. maj 2016. godine

08/05/2016 21:51

Horoskop za ponedeljak, 9. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 9. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Postajete zabrinuti za svoju finansijsku situaciju. Nemojte gubiti nadu da će Vam se isplatiti nešto na čemu radite ili što planirate da započete.

Ljubav:  Kada želite – Vi zaista možete da zablistate, što ne ostavlja ravnodušnim ni Vašeg partnera, koji Vam se iznova divi. Ako ste slobodni – očaraćete neku osobu koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Nađite vremena za svoj hobi i usmerite svoju kreativnu energiju u nešto u čemu zaista uživate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnog saradnji. Budite pozitivni kako biste što bolje iskoristili situaciju u kojoj ste se našli.

Ljubav: : Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate imunitet.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta niste navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome. Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili poznanstvo

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav:  Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: Usporite tempo i uživajte u danu!


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Ne pokušavajte da promenite partnerovo mišljenje – pokušajte da nađete zajedničko rešenje. Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan san i odmor.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: U narednom periodu možete očekivati dosta uspeha, zahvaljujući Vašoj praktičnosti, vrednom trudu i dobrim planovima koje se napravili i kojih se pridržavate.

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – imate problema sa izražavanjem osećanja.

Zdravlje: Potrudite se da izbegavate potencijalno stresne situacije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Rad u timu nije uvek tako lak kao što se čini. Potrudite se da među vama postoji bolja komunikacija kako nerazumevanje ne bi škodilo poslu.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi to možete, samo ako želite!

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Nemojte se previše naprezati, čuvajte energiju za stvari koje volite da radite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Sa partnerom imate neke planove – oko kojih ste se jedva složili! Slobodni pripadnici znaka ne mogu da se smire i stalno traže “neku novu žrtvu”.

Zdravlje:  U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trenutno ste veoma inspirisani i motivisani da radite. Iskoristite taj radni elan za poslove koji Vam inače teško padaju i prvo se njih rešite.

Ljubav: Ako ste slobodni, pokušajte da malo više pokazujete svoje emocije određenoj osobi ako želite da se nešto promeni. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Lagana rekreacija bi Vam poboljšala cirkulaciju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako ste u mogućnosti da birate – poslušajte savet nekoga ko ima više iskustva ili je bolje upoznat sa tim poslom. Poštedite sebe nepotrebnog stresa.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi – pokrenite inicijativu i ne čekajte da to parnter uradi umesto Vas. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan san i odmor.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ponovo ste se uverili da je najbolje kada neke poslove radite sami. Nije da Vam nikada nije potrebna pomoć, ali kada je tako – Vi znate i od koga možete da je dobijete.

Ljubav: Ako ste u vezi – izbegavajte konflikt sa partnerom, kako to ne bi eskaliralo u nešto veće. Slobodni pripadnici znaka ne primećuju nečiju pažnju.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom – pripazite na ishranu.

08/05/2016 21:51

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments