Horoskop za subotu, 10. septembar 2016. godine

09/09/2016 21:00

Horoskop za subotu, 10. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 10. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Zapitajte se da li su Vaši planovi malo preambiciozni. Ne bi trebalo da sumnjate u svoje sposobnosti, ali ne bi trebalo ni da se preopteretite i preuzmete odgovornost za stvari koje ne možete uraditi – a to niko od Vas ni ne očekuje.

Ljubav: Ako ste u vezi – dobićete neke dobre vesti koje su vezane za vašu vezu ili koje na nju utiču. Slobodni pripadnici znaka još uvek nisu spremni za neki ozbiljniji korak na ovom polju pa uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Imunitet Vam je slaba tačka, unosite više vitamina.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Iskoristite prilike koje Vam se nude da ispravite neke greške iz prošlosti i nastavite da napredujete u svojoj karijeri. Osim toga, nekad je veoma korisno i isplativo pristati na kompromis.

Ljubav: Postoji mogućnost razmirica sa voljenom osobom – ali to ne bi trebalo da Vas brine. Ako ste slobodni – razmislite šta bi moglo da znači to što pokušavate da obnovite vezu sa nekom bivšom ljubavi.

Zdravlje: Redovan i kvalitetan san su važno koliko i pravilna ishrana.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako Vam deluje da se nalazite u nekom periodu zatišja i zastoja gledajte to sa vedrije strane – konačno imate vremena da se posvetite i nekim drugim projektima koje ste zapustili jer od njih nemate previše (ili uopšte) finansijske dobiti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo samo da otvore oči i vide sve prilike koje imaju, umesto što potišteno sede sami i razmišljaju o prošlosti. Ako ste u vezi – ovo je odličan period za započinjanje nekih većih planova.

Zdravlje: Sve tegobe koje možda osećate su prolaznog tipa, nemojte se previše brinuti.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Osećaj nezadovoljstva na poslu i u vezi sa poslom mogao bi da se reši ako iskreno porazgovarate sa saradnicima i kolegama i iznesete svoje mišljenje kog oni možda nisu ni svesni.

Ljubav: Ako postoje neke ne razrešene stvari između Vas i partnera/partnerke sada je najbolje vreme za rešavanje toga. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prvo unesu balans u svoj život pre nego što se odluče za nešto ozbiljniju vezu.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratnom delu kičme. Više se odmarajte.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vi niste ni u kakvoj obavezi da trpite tuđe greške na poslu i da popravljate što drugo pokvare. Zauzmite se za sebe i nemojte dozvoljavati da budete iskorišćavani zbog sve stručnosti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju više prilika za vezu, ali ne i dovoljno interesovanja. Ako ste u vezi – nemojte očekivati da će se stvari promeniti ako sami ne preuzmete inicijativu i predložite nešto.

Zdravlje: Posvetite više vremena stvarima u kojima uživate i dopustite sebi da se opustite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako ne možete da shvatite u čemu je problem i šta Vas sprečava u napredovanju, trebalo bi da sagledate širu sliku i posebnu pažnju da posvetite prethodnom periodu, pogotovo ako ste imali priliku da donosite neke značajnije odluke.

Ljubav: Ako niste u vezi – nemojte žaliti za bivšom vezom, da je trebalo – trajala bi i dalje. Pripadnici znaka koji su u vezi za svoje nezadovoljstvo krive partnera/partnerku iako su svesni da to nije problem.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


StrelacVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Stabilnost i sigurnost koju osećate na poslu samo su rezultat Vašeg vrednog i napornog rada. Samo tako nastavite i očekujte uskoro unapređenje ili neke nove poslovne prilike kojima težite.

Ljubav: Ako želite da krenete dalje i započnete nešto novo – prvo se oslobodite prošlosti i prestanite o tome da razmišljate. Ako ste u vezi – pronađite način da u vezu vratite strast koja je postojala na početku.

Zdravlje: Problemi sa spavanjem mogu biti posledica stresa.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Napredovanje na poslu dolazi postepeno, to nije nešto što se dogodi preko noći. Uostalom – prisetite se kako Vam je bilo ranije pre nego što ste došli do toga gde ste sad. Strpljen – spašen.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju taj “luksuz” da nikoga ne jure, nego puštaju druge da ih osvoje. Ako ste u vezi – uživate u harmoničnom i romantičnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Slobodno vreme provedite u društvu prijatelja i voljenih osoba.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Morate biti svesni da je komunikacija sa kolegama, partnerima, nadređenima i podređenima jedna od veoma značajnih aspekata u poslu i potrudite se da u tom polju napredujete.

Ljubav: Ako postoji nezadovoljstvo sa Vaše ili strane Vašeg partnera/partnerke – budite Vi ta osoba koja će pokrenuti razgovor i rešiti problem. Slobodni pripadnici znaka ne shvataju ozbiljno nečija osećanja – nemojte posle da se razočarate.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Osećate jak nalet samopouzdanja što Vam može pomoći u poslu i dodatno Vas motivisati za još predaniji rad. Važno je da pozitivno mislite i da verujete u sebe i svoje veštine i sve će biti onako kako ste planirali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka će imati priliku da upoznaju veoma zanimljivu osobu preko nekoga iz kruga prijatelja. Ako ste u vezi vreme je da shvatite da ne znači svakak svađa – nagoveštaj raskida, nego prilika da poboljšate komunikaciju.

Zdravlje: Moguća alergijska reakcija.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Koliko god da Vam je prijatno na radnom mestu ili među kolegama i saradnicima, svi će Vas još više ceniti ako zadržite određenu dozu profesionalizma i ne inicirate prelazak preko te “granice”.

Ljubav: U vezi postoji mali zastoj u komunikaciji – ali to nije ono o čemu bi trebalo da brinete. Zapitajte se zašto je partner/ka tako odsutna u mislima. Ako ste slobodni – nova poznanstva mogu doneti i novu ljubav – ako ste Vi spremni na to.

Zdravlje: Dobro se osećate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Multitasking i rastrzanost između mnogobrojnih obaveza stavlja Vas pod stres sa kojim nećete još dugo moći da se nosite. Vreme je ili da odustanete od nečega ili da zatražite pomoć od osobe u koju imate poverenja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu dobiti priliku za vezu – koja ili neće biti duga ili će ljubav biti samo “sa jedne strane”. Ako ste već u vezi – poradite na tome da povratite poverenje voljene osobe.

Zdravlje: Potreban Vam je bolji plan ishrane ako želite da sačuvate zdravlje.

09/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments