Horoskop za nedelju, 11. septembar 2016. godine

10/09/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 11. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 11. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte biti nepromišljeni, ali nemojte ni odugovlačiti sa odlukom, pogotovo ako je ona vezana za neki posao u koji je uključen veći broj ljudi. Pokažite odlučnost, ali i stručnost!

Ljubav: Ako niste u vezi postoji mogućnost zanimljivog poznanstva. Pripadnici znaka koji su u vezi konačno uspevaju da sa voljenom osobom dođu do kompromisnog rešenja za problem koji ih muči duže vreme.

Zdravlje: Za pad koncentracije “kriva” je promena vremena. Sutra će već biti bolje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Još jedna od veština koju bi trebalo da savladate jeste kako da se nosite sa neuspehom ili situacijama za koje u tom trenutku ne možete da nađete rešenje.

Ljubav: Ako ste u vezi – očekujte nešto turbolentniji period, a ako želite da izbegnete svađe – suzdržite svoju impulsivnost. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati potpuno nove okolnosti u svom ljubavnom životu.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako imate nekih poslovnih nedoumica ili se brinete za dalji razvoj svoje karijere – strpite se još malo jer će Vam uskoro sve biti mnogo jasnije, a sigurno je i da ćete biti zadovoljni!

Ljubav: Slobodni pripadnici bi mogli da prihvate neku tajnu vezu – da li je to zaista pametno? Ako ste u vezi – nemojte “škrtariti” na emocijama i budite malo spontaniji.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i manje se nervirajte – sve se to odražava na Vaše zdravlje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Neko ipak prepoznaje Vaš rad i trud, pa će samim tim i nagrada uskoro biti pred Vama. Razočaranja na poslovnom polju su iza Vas, o tome više ne morate brinuti.

Ljubav: Povratak neke stare ljubavi ne može isto značiti za slobodne i pripadnike znaka koji su u vezi. U svakom slučaju trebalo bi dobro da razmislite šta to Vama znači i da li je ponovni susret dobar za Vas.

Zdravlje: Moguće manje zdravstvene tegobe – glavobolja ili problemi sa stomakom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Jedna od veoma značajnih poslovnih veština jeste i fleksibilnost i otvorenost za nove mogućnosti – što Vama ponekad nedostaje u radu. Ovo je još jedan od načina da sebi obezbedite napredak.

Ljubav: Ako ste u vezi – problemi sa kojima se suočavate nisu samo Vaši, najbolje bi bilo da ih podelite sa partnerom/partnerkom i dođete zajedno do rešenja. Ako ste slobodni – zapitajte se da li još uvek bežite od vezivanja za jednu osobu?

Zdravlje: Vreme je da povedete više računa o tome kako se hranite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Bez obzira na to u kakvom ste poslovnom odnosu – postoji mogućnost za neke promene koje ni Vas neće zaobići. Veoma je važno da budete spremni na sve i prihvatite novonastalu situaciju kao takvu.

Ljubav: Voljenoj osobi bi trebalo da posvetite više pažnje i ljubavi. Ako ste slobodni – neko pokušava da pridobije Vašu pažnju iako Vi to ne primećujete. Osvrnite se oko sebe i bolje pogledajte, možda budete pozitivno iznenađeni.

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih problema.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Sada možda nije vreme za rešavanje nekih većih poslovnih problema – pogotovo ako ste pretrpani svakodnevnim obavezama i poslovima koji ne mogu da sačekaju – posvetite se tome.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu pogrešno proceniti neku situaciju ili osobu za koju su se zainteresovali. Ako ste u vezi – priredite voljenoj osobi neko prijatno iznenađenje – nemojte čekati neki povod.

Zdravlje: Poslušajte savete doktora i poštujte terapiju koja Vam je prepisana.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Zatrpani ste poslom – što Vam ne predstavlja nikakav problem, jer osim što volite svoj posao – znate i da to znači dodatnu zaradu koja Vam je u ovom periodu i više nego potrebna.

Ljubav: Ako ste u vezi – ljubav je jedino u šta trenutno verujete i srećom imate savršenog partnera. Pripadnici znaka koji nisu u vezi bi trebalo da malo spuste loptu i poslušaju razum za promenu.

Zdravlje: Mogući problemi sa grlom ili prehlada. Ojačajte imunitet.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Iako nije baš najbolji savet inače – ali sada zaista ne bi trebalo da očekujete ništa epohalno u poslovnoj sferi – jer ćete se samo razočarati, a možda i izgubiti želju za napretkom, što sigurno nije rešenje situacije.

Ljubav: Pokušajte da u svakom smislu budete oslonac voljenoj osobi, ma koliko Vam to bilo teško – to je sve što bi sad trebalo da uradite. Ako ste slobodni – razmislite zašto je to tako i ko je zaista kriv?

Zdravlje: Letargičnost može biti posledica promene vremena.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako imate osećaj da ste nešto propustili – trebalo bi da se potrudite da što pre nadoknadite sve kako biste mogli da nastavite da napredujete u svom poslu.

Ljubav: Pripadnici ovog znaka bi u narednom periodu mogli da imaju nešto komplikovaniju ljubavnu situaciju – bez obzira na status. Rešenje je da stvar uzmu u svoje ruke i da se ne boje suočavanja sa problemima.

Zdravlje: Više se odmarajte i redovno spavajte.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Čak iako ste u poslednje vreme imali jako puno prepreka – uspeh Vam je bliži nego ikad do sad. Potrebno je još samo malo napora i zalaganja kako biste konačno stigli do svog cilja.

Ljubav: Možda bi trebalo češće da pomislite da je problem nekad i u Vama, a ne samo u partneru/partnerki. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da obrate pažnju na svoje ponašanje u nekom većem društvu – nikad ne znate ko Vas posmatra.

Zdravlje: Uradite sve što je potrebno da uspostavite unutrašnji mir.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte mešati posao i lični život. To inače nije dobra ideja, a za Vas pogotovo. Pokušajte da se distancirate kada ste na poslu, a kod kuće ne pričajte previše o poslu i sve će biti u redu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u situaciji da moraju odlučiti između više osoba za koje su zainteresovani. Ako ste u vezi – sad nije trenutak da potežete neka važnija pitanja i donosite veće odluke.

Zdravlje: Potrudite se da u svemu vidite pozitivnu stranu.

10/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments