Horoskop za petak, 29. april 2016. godine

28/04/2016 21:00

Horoskop za petak, 29. april 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 29. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Zbog nekih neizvesnih situacija na poslu veoma se uznemireni. Šta god da bude – Vi ćete se snaći, nemojte brinuti unapred bez ikakve potrebe.

Ljubav: Prema partneru ste posebno pažljivi i trudite se da mu svaki dan učinite posebnim – koliko je to u Vašoj moći. Ako ste slobodni – iskoristite ovaj period za upoznavanje, postoji šansa da sretnete nekoga posebnog.

Zdravlje: Nemojte se previše zamarati, čuvajte energiju za stvari koje volite da radite.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Konačno imate neke pozitivne i dobre rezultate, što znači da je Vaš posao konačno krenuo dobrim putem. Ovo naravno znači i priliv novca i sigurnu zaradu.

Ljubav: Različita interesovanja dovode do toga da sa partnerom ne možete da napravite zajednički plan. Kompromisi su stub svake veze. Slobodni bikovi uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Okupite drage ljude i uživajte u zajedničkom vremenu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Izbegavajte sumnjive ponude i saradnike koji ne mogu da idu u korak sa Vama. Posao je već dovoljno težak i bez onih koji će Vas u tome dekoncentrisati.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Veoma vam je važna podrška koju dobijate od svojih saradnika ili kolega. Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka konačno osećaju napredak u odnosu sa nekom osobom. U vezi sve rešavate kompromisom.

Zdravlje: Promenite ishranu, potrebno Vam je više vitamina.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Posle napornog rada – konačno možete malo da odahnete, ali nemojte se opuštati jer će ovaj period trajati kratko. Pred Vama su nove odgovornosti kojima ste itekako dorasli.

Ljubav: Preispitajte svoje izbore. Da li je ipak postojao neko ko je bio spreman da Vam pruži više pažnje, ali Vi ste to ignorisali? Nadajte se da još nije kasno!

Zdravlje: Osećate se napeto. Posvetite više vremena samo sebi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Imate potrebu da nametnete svoja pravila, ali ne znate kako to da uradite. Imajte više hrabrosti da napravite taj korak koji može sve promeniti – u Vašu korist.

Ljubav: Osećate ljubomoru zbog toga što Vas partner isključuje iz nekih svojih planove. Otvoreno recite šta Vam osećate – niko ne može da Vam čita misli.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Finansijski problemi se rešavaju naizgled sami od sebe – ali to je zapravo rezultat Vašeg napordnog rada u prethodnom periodu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ako želite da smanjite stres kom se izlažete svakodnevno na poslu – potrebno je da se bolje pripremate za sve obaveze koje su pred Vama.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu izabrati pogrešnog partnera – koji se uopšte neće uklopiti u njihov život. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Prosto zračite pozitivnošću. Zadržite taj stavi i tokom vikenda.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Posao Vas opterećuje i samo razmišljate o odmoru. Svesni ste da ste dali sve od sebe, ali izdržite još malo – zaluženi predah je pred Vama.

Ljubav: Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom. Ako niste u vezi – možete očekivati neki lep poziv od osobe za koju ste ranije bili zainteresovani.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Za dalji napredak na poslu morate obratiti pažnju i na Vaš odnos sa saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija i bolji plan koji uključuje i timski rad.

Ljubav: Poradite na odnosu sa partnerom. Sada sitne nesuglastice bi u budućnosti mogli da postanu veliki problemi. Ako ste slobodni – preuzmite stvar u svoje ruke!

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Možete očekivati poboljšanje na finansijskom planu, ali ipak pripazite – ovo nije najbolji period za nepotrebne rizike.

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji. Slobodno pripadnici znaka samom svojom pojavom privlače pažnju mnogih.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Osećate pad energije, što loše utiče na Vašu koncentraciju. Nemojte biti lenji i proveravajte sve što ste uradili dva puta, kako Vam nešto ne bi promaklo i napravilo problem.

Ljubav: U Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji period za započinjanje nečeg ozbiljnog. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Potrebno Vam je malo više fizičke aktivnosti.

 

28/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments