Horoskop za ponedeljak, 30. maj 2016. godine

29/05/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 30. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 30. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Iako poslovne ponude dolaze sa svih strana, najbolje bi bilo da se držite plana koji ste napravili za sebe i da za sada obavljate one poslove koje ste već započeli.

Ljubav: Ponekad spoljni uticaji ili Vaše brige mogu uticati na odnos sa partnerom. Objasnite o čemu se radi kako ne bi došlo do nesuglasica. Ako ste slobodni – budite otvoreniji prema osobi koja Vam se dopada ili kojoj se Vi dopadate.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Uglavnom ste realni kada je u pitanju posao i poslovne obaveze. U narednom periodu se mogu dogoditi neke iznenadne promene – zato je važno da ostanete smireni i staloženi.

Ljubav: Moguće svađe sa partnerom. Bolje bi bilo da unapred spustite loptu i izbrojite do 10, umesto da se zalećete u raspravu. Ako ste slobodni – tokom juna biste mogli dasretnete neku posebnu osobu, za koju biste mogli i da se vežete.

Zdravlje: Pametno trošite energiju i entuzijazam početka nedelje! Ne rasipajte svoje “resurse”.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemojte čekati ili očekivati da će Vas svi podržati u Vašoj karijeri – to ne bi trebalo da Vas sputava ili natera da se predomišljate.

Ljubav: Konačno uspevate da realizujete neke planove sa partnerom o kojima zajedno maštate već duže vreme. Ako ste sami – ne ustručavajte se da pokažete svoje iskrene emocije.

Zdravlje: U dobroj se psiho-fizičkoj formi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Bliži se kraj još jednog meseca. Zaustavite se na trenutak i “pročešljajte” šta ste sve uspeli da uradite, a šta se još od obaveza nalazi pred Vama. Na ovaj način dobićete dodatnu motivaciju da nastavite dalje ka svom cilju.

Ljubav: Vaš odnos sa partnerom trenutno ne može ništa da poremeti. Vezu je potrebno negovati – to nemojte nikad zaboraviti. Ako ste slobodni – potrebno je da budete iskreniji i otvoreniji – drugi ljudi ne mogu da Vam čitaju misli.

Zdravlje: Moguće glavobolje ili malaksalost. Pojačajte ishranu i unos vitamina.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Trudite se da pored posla napredujete i na ličnom planu. Sticanje novih veština i novih znanja može Vam doneti samo nove i bolje prilike za profesionalni napredak!

Ljubav: Zbog posla možda zapostavljate partnera. Potrudite se da mu/joj to nadoknadite što pre. Slobodni pripadnici znaka se teže odlučuju na prvi korak.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom. Pazite šta jedete.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre. Bitan je pozitivan stav prema stvarima!

Ljubav: Vreme je da se prepustite svojim emocijama i intuiciji. U vezi ste zadovoljni odnosom, ali ponekad si Vi trudite više od partnera – nemojte mu/joj to zamerati.

Zdravlje: Zadržite pozitivan stav i tokom radne nedelje!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Preuveličavate poslovne probleme i umesto da se smirite i pronađete rešenje za njih – Vi bez potrebe paničite. Ako ne možete da se skoncentrišete i uradite posao kako treba – bolje ga ostavite za naredni dan.

Ljubav: Strast je nešto što često prvo nestane u dužoj vezi – ali ne i kod Vas. Trudite se da zadržite takav odnos sa partnerom što duže. Ako ste slobodni – nemojte spuštati kriterijume samo da biste se “našli u vezi”.

Zdravlje: Ne očajavajte što je vikend za Vama. Fokusirajte se na svoje obaveze i vreme će brže proći!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Potrudite se da bolje razumete situaciju u kojoj se trenutno nalazite – vreme je da donesete neke poslovne odluke od kojih može zavisiti Vaš dalji uspeh i napredovanje.

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – učinite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta. Pojačajte unos vitamina.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ne dozvolite da Vas uhvati panika ukoliko niste još sve svoje poslovne obaveze uradili. Udahnite duboko i prionite na posao – to je jedini način da ste rešite na vreme.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nemaju partnera maštaju o savršenostvu – iako ono ne postoji. Budite malo realniji. U vezi isplivavaju neki problemi – ali ništa nepremostivo i nerešivo.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Čak iako ne dobijate odgovarajuće ili željene reakcije saradnika i kolega, nemojte odustajati od svog cilja. Ako Vi verujete u svoju ideju i njen uspeh – to je jedino važno.

Ljubav: Ne dozvolite da drugi utiču na Vaš odnos sa partnerom. Ako imate problema – najbolje bi bilo da porazgovarate nasamo. Ako ste slobodni – dovoljno je da date znak pravoj osobi – i magija će se desiti.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate drugih problema.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ponekad ste fanatično posvećeni poslu – zbog čega biste mogli da naiđete na različite komentare od strane kolega ili saradnika. Međutim, to ne bi trebalo da Vas brine – ni najmanje.

Ljubav: Često odluke vezane za budućnost prepuštate partneru/partnerki. Lepo je što imate toliko poverenja, ali nemojte posle da se žalite. Ako ste slobodni – nemojte misliti da je problem u Vama.

Zdravlje: Pronađite izvor pozitivne energije za sebe.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Za neke poslovne odluke nemate pokriće – ali ćete sigurno uspeti da se izvučete iz situacije u kojoj ste se našli – samo zahvaljujući svojim diplomatskim sposobnostima i šarmom.

Ljubav: Imate sreće što pored sebe imate partnera koji Vam je podrška u svakom smislu. Nađite način da joj/mu se češće na tome zahvalite. Slobodni pripadnici znaka su se prepustili maštanju.

Zdravlje: Početak radne nedelje može biti odličan dan za počinjanje još nekih stvari ili donošenje nekih važnijih odluka u životu.

29/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments