Horoskop za ponedeljak, 3. oktobar 2016. godine

02/10/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 3. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 3. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako želite nove poslovne prilike vreme je da pokažete inicijativu i svoje veštine podignete na viši nivo. Ali ako ste ipak zadovoljni svojim trenutnim statusom – potrebno je da se potrudite da ga i zadržite.

Ljubav: Ako ne verujete u ljubav na prvi pogled – možda bi trebalo da počnete! Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo malo da osveže odnos sa voljenom osobom i unesu malo romantike.

Zdravlje: Posvetite više vremena stvarima koje Vas opuštaju i u kojima uživate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte površno obavljati svoje poslove, bez obzira na to koliko su nevažni. U poslu nije važno samo kakvi su rezultati rada nego i na koji način dolazite do njih, a aljkavost i nemar sigurno nisu odlika profesionalaca.

Ljubav: Ne dozvolite da Vas iluzije ili maštanja zanesu i da nepromišljeno donosite odluke u ljubavi. Ako ste u vezi – budite otvoreni sa partnerom/partnerkom i recite ako Vam nešto smeta pre nego što bude kasno.

Zdravlje: Pripazite se prehlade.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: To što možete na vreme da obavite sve svoje obaveze ne znači da bi trebalo da pomažete i drugima da to učine. Naravno, kada Vam se neko obrati za pomoć nemojte odbijati, ali nemojte se sami nuditi.

Ljubav: Najbolje bi bilo bilo da se ponekad prepustite trenutku i dozvolite sebi da budete spontani. Ako ste u vezi – trenutno nije najbolji momenat za pravljenje većih i bitnijih planova – uživajte u sadašnjosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bol u donjem delu leđa predstavlja jedan od najčešćih znakova hroničnog umora.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ponekad je najbolje da se pridržavate nekih standardnih i već ustaljenih poslova i oduprete se želji da rizikujete i “igrate na veliko”. Naravno, ovo važi za one koji žele da rizikuju mnogo više od vremena ili manje svote novca.

Ljubav: Kad god se nađete na nekoj “raskrsnici” u emotivnom životu trebalo bi da se zapitate šta je ono što želite, šta očekujete, šta se trenutno dešava u Vašem životu i šta je ono što bi trebalo i možete da promenite.

Zdravlje: Pozitivan stavi i misli su ono što Vam može popraviti dan i učiniti Vas srećnijom osobom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: U razgovoru sa saradnicima ili u pregovorima sa partnerima trebalo bi da budete malo taktičniji i iskoristite svoje komunikacijske sposobnosti na koje ste možda zaboravili, jer je to jedini način da dobijete ono što želite.

Ljubav: Nesigurni ste u svoje emocije, u svoje izbore i osećate da nešto nije u redu. Ipak, nije sve tako crno – to je samo Vaš subjektivni osećaj, pa je zato vreme da pogledate širu sliku situacije u kojoj se nalazite.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica nedovoljnog sna.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Kada je donošenje nekih važnih odluka u pitanju – trebalo bi da se konsultujete sa svima koji mogu da Vam pomognu. Ako možete – odložite donošenje odluke za neko vreme kada budete u boljoj i stabilnijoj poziciji.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu očekivati potpunu podršku i razumevanje voljene osobe, iako su sumnjali u to. Ako ste slobodni – nemojte se više suzdržavati i sumnjati u svoj šarm i sposobnost da osvojite osobu za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Potrebno je da unosite više vitamina i održaite imunitet jakim.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako želite da napredujete u svom poslu potrebno je da uvek budete “budni”, da pratite sve promene koje se dešavaju i da baš Vi budete prvi koji će odgovoriti na sve izazove posla kojim se bavite.

Ljubav: Postoji mogućnost za napetu i pomalo negativnu atmosferu u vezi, za šta ne bi trebalo da krivite voljenu osobu. Ako ste slobodni – zapitajte se što je tako – da li ste uopšte i spremni za nešto ozbiljnije?

Zdravlje: Moguća nesanica.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Iako bi trebalo da izbegavate sukobe sa kolegama i saradnicima, ipak ne bi trebalo da odustajete od svojih stavova. Bitno je da izaberete pravo vreme i mesto za iznošenje svog mišljenja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka gaje određene iluzije o osobi za koju su zainteresovani – pripazite se razočarenja. Ako ste u vezi – obradujte voljenu osobu i pružite joj/mu lepo romantično veče.

Zdravlje: Više se odmarajte i redovno spavajte.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Svoju pažnju u poslednje vreme najviše usmeravate na promenu posla ili na traganje za dodatnim izvorom prihoda. Ipak, nemojte gubiti fokus kako se stvari ne bi izjalovile.

Ljubav: Kod Vas se emotivne promene retko dešavaju, ali kada se to desi – onda znači da je nastupila neka velika promena. Upravo je to ono što Vas očekuje, bez obzira na to da li ste sami ili u vezi.

Zdravlje: Problemi sa kičmom se mogu manifestovati kroz glavobolje i bol u vratnom delu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Vi se uvek trudite da sve završite na vreme i da ne započinjete ništa novo dok stare obaveze nisu rešene. Upravo toga bi i trebalo da se pridržavate i ubuduće, jer je to ono što kod Vas cene kolege i saradnici.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu dobiti priliku za poznanstvo koje bi moglo da preraste u nešto više. Pripadnici znaka koji su u vezi – konačno dobijaju priliku za unapređenje nekih zajedničkih planova sa voljenom osobom.

Zdravlje: Vreme je da promenite ishranu i prilagodite svojim potrebama i trenutnom načinu života.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Postoji mogućnost da će se stvari u sferi posla promeniti, pa ako ste želeli promenu posla ili radnog mesta, kao i unapređenje – sve su veće šanse da će se upravo to i dogoditi.

Ljubav: U vezi ste pomalo pasivni i dozvoljavate da partner/ka odlučuje i umesto Vas, ali nemojte posle da zbog toga započinjete svađu. Ako ste slobodni – iskoristite svoj status za neobavezno flertovanje, ukoliko ne želite ništa ozbiljnije.

Zdravlje: Moguće alergijske reakcije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Formalnost i profesionalnost sa Vaše strane je ono što se očekuje u narednom periodu, zbog čega je važno da se dodatno posvetite svojim obavezama i poslu koji trenutno obavljate.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam neka “treća” osoba zakomplikuje odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobnodni – budite iskreni u svojim namerama i otvoreni u pokazivanju emocija, jer je to najbolji način da započnete nešto ozbiljnije.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.

02/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments