Horoskop za subotu, 8.april 2017. godine

07/04/2017 21:00

Horoskop za subotu, 8.april 2017. godine

 

Dnevni horoskop – subota, 8. april 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pred Vama je dobar poslovni period, ali to ne znači da će baš sve ići kao podmazano. Ako želite izvanredne rezultate i uspeh morate biti spremni na dodatni napor i vredan rad bez stajanja.

Ljubav: Ako ste u vezi – za sada nema nekih promena ili novina, a ako Vam je upravo to problem – trebalo bi da razgovarate sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu manje skromni.

Zdravlje: Trebalo bi da više vodite računa o sebi i svom zdravlju.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Trebalo bi da maksimalno iskoristite svaku priliku koja Vam se pruža za napredak u karijeri, kao i trenutno pojačanu motivaciju za rad kako biste dobili željene rezultate i zaista bili zadovoljni.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi – uživaju u skladom i harmoničnom odnosu. Ako ste slobodni – sada je odličan period za započinjanje neke nove ljubavne priče i nekog ozbiljnijeg odnosa.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: To što ne ide sve onako kako ste planirali ne mora da znači da će ishod biti loš. Najbolje bi bilo da se prilagođavate novonastalim uslovima i situacijama koje dolaze kako biste zaista napredovali.

Ljubav: Ako ste slobodni i razmišljate o pomirenju sa bivšom ljubavi – razmislite da li je to najbolja ideja i setite se razloga zbog kog ste raskinuli – neke stvari je moguće popraviti, a druge ne. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji.

Zdravlje: Nemojte preterivati sa fizičkim aktivnostima – umereno vežbanje će Vam više prijati.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko ste uhvatili dobar ritam i ako se sve odvija onako kako ste želeli i planirali – to ne znači da bi trebalo da se u potpunosti opustite, već samo da prestanete da dodatno brinete i budete paranoični.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo da se opuste i uživaju u novim poznanstvima – bez pritiska da li se tu negde krije neka nova ljubav za njih. Ako ste u vezi – nađite način da prevaziđete nesuglasice sa voljenom osobom.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje može biti posledica hroničnog umora i stresa kojem ste izloženi.


LavLav (21. jul – 22. avgust)

Posao: Neke stvari jednostavno ne možete ubrzati, zato je najbolje da ostanete fokusirani na svoj krajnji cilj i da pokušate da ne skrenete sa puta kojim ste krenuli, a pojedini problemi i obaveze će se rešavati svojim tempom.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije pogotovo u društvu osobe za koju su zainteresovani – nemojte biti toliko samokritični. Ako ste u vezi – izbegavajte nepotrebne rasprave sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam nervoza utiče na zdravlje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Profesionalizam se sastoji ne samo od znanja i veština koje posedujete već i od načina na koji se ponašate u poslovnom okruženju i na koji način komunicirate sa kolegama, saradnicima, partnerima.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu “upasti” u neku vezu za koju nisu sigurni gde vodi. Ako ste u vezi – trebalo bi više da se potrudite da pronađete zajedničko, kompromisno rešenje sa voljenom osobom.

Zdravlje: Unosite više vitamina kako biste sačuvali imunitet jakim.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte čekati da Vas neko podstakne na rad i na produktivnost, već sami nađite sebi izvor motivacije i želje za rad i napredovanje. Uostalom – to što radite radite zbog sebe i napretka Vaše karijere.

Ljubav: Ako ste u vezi iskoristite zajedničko vreme sa voljenom osobom da popravite odnos i atmosferu u vezi. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati neku zanimljivu osobu u najneočekivanim uslovima.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili nesanica.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Kako biste napredovali i doživeli uspeh u nekim poslovima veoma je važno kako ćete se postaviti u situacijama u kojima morate sarađivati sa nekim (novim) ljudima. Budite spremniji da se prilagodite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da srede neke “nedovršene poslove” sa osobom iz prošlosti. Ako ste u vezi – inicirajte neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguća prehlada ili pad imuniteta.


StrelacStrelac (23. novembar – 22. decembar)

Posao: Najvažnije je da ne odustanete od onoga što ste zacrtali i što bi trebalo da uradite što pre ukoliko želite da vidite zadovoljavajuće rezultate. Nemojte se zamarati stvarima koje ne možete da kontrolišete.

Ljubav: Ako ste u vezi – razmislite šta je to što Vi možete da uradite da vezu u kojoj se nalazite unapredite i poboljšate. Pripadnici znaka koji nisu u vezi bi trebalo da više uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


JaracJarac (23. decembar – 22. januar)

Posao: Ukoliko niste zadovoljni trenutnim stanjem na poslovnom planu – trebalo bi više da se potrudite da to promenite u smeru za koju smatrate da je najbolji. Ako ne uspevate sami to da uradite – zatražite pomoć.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da što pre počnu da rešavaju probleme u vezi dok su još sitni. Ako ste slobodni – dajte priliku za bolje upoznavanje sa nekom novom osobom u Vašem životu.

Zdravlje: Moguća prehlada ili alergijska reakcija.


VodolijaVodolija (23. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vam drugi odvlače pažnju i da neke nebitne stvari poremete Vašu koncentraciju i fokusiranost na posao kojim se bavite. Isto tako – nemojte ni Vi da se mešate drugima u njihov rad.

Ljubav: Ako ste slobodni – zapitajte se šta Vas to sprečava da imate ozbiljniju vezu ili da pokušate da je imate sa nekim ko Vam se dopada. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkom vremenu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: To što nemate previše vremena zbog velikog broja obaveza ne bi smelo da Vam bude opravdanje za loše odluke koje donosite. Odvojite više vremena za planiranje jer je to ono što će Vam uštedeti dragoceno vreme.

Ljubav: Dajte sebi više vremena da shvatite da li ste zaista zaljubljeni ili ste samo zainteresovani za neku osobu. Ako ste u vezi – dajte sve od sebe da povratite svežinu u odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nađite više vremena za odmor i opuštanje.

07/04/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments