Horoskop za utorak, 20. septembar 2016. godine

19/09/2016 20:00

Horoskop za utorak, 20. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 20. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Sve što Vam je potrebno kako biste nastavili niz uspešno urađenih poslova jeste da se dobro organizujete i poštujete svoj plan i program, jer je to jedini način da stignete sve na vreme.

Ljubav: Emotivna osetljivost i razdražljivost mogu biti posledica hroničnog umora ili preokupiranost poslom zbog kojeg ste stalno pod stresom. Ako ste u vezi – ne brinite, partner će imati razumevanja.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom, pazite šta jedete.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vreme je da se odreknete određenih “zadovoljstava” ako želite da naredujete u svom poslu. Ako budete žrtvovali malo slobodnog vremena – budite sigurni da će Vam se isplatiti.

Ljubav: Ako je voljena osoba inicirala neke promene u vezi – možda bi najbolje bilo da prihvatite to tako kako jeste. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku za zanimljivo poznanstvo, najverovatnije u poslovnom okruženju.

Zdravlje: Glavobolja može biti pokazatelj loše cirkulacije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Vredan i naporan rad se u vašem slučaju isplatio višestruko. Vreme je da ubirate plodove svog rada i uživate, ali nemojte se previše opuštati – u slučaju da se iskrsnu neke dobre prilike koje ne bi trebalo propustiti.

Ljubav: U vezi vlada harmonija i sklad, a vaša ljubav je jača nego ikad. Ipak – nemojte prestajati da radite na odnosu sa voljenom osobom i ništa ne prepuštajte slučaju.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i stvarima u kojima zaista uživate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Postoji mogućnost za promene u poslu, pogotovo ako ste u poslednje vreme radili na tome ili se tome nadali. Ipak – budite pažljivi ako potpisujete neke ugovore, poslovni svet nije mesto gde će svi biti prijateljski nastrojeni.

Ljubav: Oscilacije na emotivnom planu posledica su Vaših nesigurnih emocija. Ako ste u vezi – preispitajte svoje razloge za ostajanje u toj vezi, a ako ste slobodni – zapitajte se da li ste spremni za nešto ozbiljnije.

Zdravlje: Moguća prehlada ili alergijska reakcija.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Poradite na boljoj komunikaciji sa kolegama i saradnicima i pripazite da zbog želje za uspehom ne ugrozite neko prijateljstvo ili svoj ugled. Budite malo bolji u proceni situacije u kojoj se nalazite.

Ljubav: Ako ste otvorenog uma i spremni za ljubav – ona Vam se može i desiti i to na prvi pogled! Pripadnici znaka koji su već u vezi mogu očekivati zanimljive događaje na ljubavnom planu u narednom periodu.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Najbolje bi bilo da se okrenete rešavanju nekih postojećih problema i završavanju nekih postojećih obaveza umesto što smišljate neke nove planove i projekte. Ne brinite – biće prilike za realizaciju svih Vaših ideja.

Ljubav: Ako ste slobodni – zapitajte se na čemu se zasniva Vaše mišljenje o osobi za koju ste zainteresovani. Pripadnici znaka koji su u vezi bi mogli da budu otvoreniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nove poslovne mogućnosti će Vam se dogoditi kada se najmanje budete nadali, što nije razlog da besposleno sedite i čekate, nego je to znak da bi svakog dana trebalo da radite na sebi i svojim veštinama.

Ljubav: Postoji mogućnost za nova poznanstva, ali ne i za nešto ozbiljnije, jer Vi jednostavno niste na to fokusirani sada. Ako ste već u vezi – poradite na tome da se partner/partnerka ne oseća zaspostavljeno.

Zdravlje: Dan završite u društvu ljudi pored kojih se osećate dobro.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Možda bi trebalo malo više pažnje da posvetite troškovima i rashodima koje imate u poslednje vreme. Ako smatrate da je sve pod kontrolom – onda u redu, ali ako nemate pokrića za to – onda biste mogli biti u problemu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nemaju priliku za ozbiljniju vezu jer i teže onim bez perspektive. Ako ste u vezi – nemojte isključivati voljenu osobu iz sovjih planova za budućnost.

Zdravlje: Hroničan umor može da prouzrokuje i bolove u leđima, glavobolje i neraspoloženje. Više se odmarajte.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Kada na red dođe donošenje većih i važnijih odluka nemojte srljati i biti nepromišljeni. Dajte sebi vremena da dobro razmislite i donesete pravu odluku koja će Vam obezbediti više prilika za napredak.

Ljubav: Postoji mogućnost da Vam se u život vrati bivša ljubav, a od Vašeg trenutnog ljubavnog statusa i emotivnog stanja zavisi kako ćete odreagovati na to.

Zdravlje: Trebalo bi da u dnevnu rutinu “ubacite” i neke zdravije navike, kao što je na primer fizička aktivnost.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Morate se brže prilagođavati i navikavati na promene ako želite da napredujete i ostvarite poslovne ciljeve koji su Vam trenutno bitni za karijeru. Nemojte se predavati olako.

Ljubav: Poradite na boljoj komunikaciji sa partnerom i ne odlažite rešavanje nekih problema za koje je potrebno samo da otvoreno razgovarate. Ako niste u vezi – sada je odličan period za započinjanje nove romanse.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Zapitajte se koji je zapravo razlog za Vaše trenutno nezadovoljstvo na radnom mestu. Ako je nešto na šta Vi ne možete uticati i promeniti, onda je vreme da nastavite dalje i počnete potragu za nečim boljim.

Ljubav: Mogući nesporazumi ili svađe sa partnerom/partnerkom čiji će okidač biti neke sitnice iz svakodnevnice. Ako niste u vezi – budite malo objektivniji prilikom procene ličnosti osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vitamina u ishrani kako biste sačuvali imunitet jakim.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Postoji mogućnost za značajnije promene u poslovnom aspektu, što ne mora nužno da znači promena radnog mesta. Promena se odnosi na Vašu percepciju posla kojim se bavite i značenjem uspeha u njemu.

Ljubav: Zajednički ciljevi na kojima radite sa voljenom osobom najzad se bliže kraju i možete da se opustite. Pripadnici znaka koji su slobodni – uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Moguća nesanica.

19/09/2016 20:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments