Horoskop za subotu, 26. mart 2016. godine

25/03/2016 23:00

Horoskop za subotu, 26. mart 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 26. mart. 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Imate problema u komunikaciji sa saradnicima – kao da ne pričate istim jezikom. Potrudite se da to promenite pre nego što loša komunijacije počne negativno da utiče na posao.

Ljubav: Nemojte uzimati sve zdravo za gotovo što Vam partner kaže. U afektu mogu biti izrečene i stvari koje zapravo ne mislite.

Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nove okolnosti na poslu Vam ne idu na ruku. Zapitajte se da li je to samo zato što Vam je teško da prihvatite promene ili je situacija zaista lošija.

Ljubav: Parnter Vam predstavlja najveću podršku bez koje ne biste mogli da napredujete. Same pripadnike znaka očekuje promena statusa.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Oprezno sa obećanjima – budite realniji kada procenjujete svoje mogućnosti. Izbegavajte sukobe i konflikte na poslu, jer će se razrešiti na Vašu štetu.

Ljubav: Ne razumete parntera i njegovo ponašanje, ali potrudite se i da ne osuđujete. Ukoliko niste u vezi – nemojte se poigravati sa tuđim osećanjima.

Zdravlje: Čuvajte energiju za ono što Vam je zaista važno.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako želite da napredujete u poslu, popravite odnos sa saradnicima. Potrebna Vam je i nova strategija, koja uključuje saradnju sa drugima.

Ljubav: Nađite se na pola puta u dogovoru sa partnerom. Ne može uvek jedna osoba u vezi da donosi sve odluke.

Zdravlje: Izdvojite vreme za prijatelje koje dugo niste videli.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako ste se trudili da ispunite sve uslove kako biste napredovali na poslu, to se još uvek ne dešava. Zapitajte se u čemu je problem ili porazgovarajte sa nadređenim.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi bi trebalo da se odluče za taj naredni korak. U vezi ste sigurni i zadovoljni, što nije znak da bi trebalo da se u potpunosti opustite.

Zdravlje: Promenite ishranu – ubacite više povrća i voća.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Niste u poziciji da menjate pravila, zato se povinujte i gledajte svoja posla. Izbegavajte osobe sa kojima biste mogli naći u konfliktnoj situaciji.

Ljubav: Željni ste partnerove pažnje i podrške, ali je ne dobijate. Budite otvoreni i razgovarajte sa partnerom. Ako ste sami – preispitajte svoj trenutni izbor.

Zdravlje: Potrebno Vam je vreme koje ćete posvetiti samo sebi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Zadali ste sebi previše različitih zadataka. Iako Vas to sve zanima, nemojte se udaljavati od svog primarnog cilja.

Ljubav: Iskoristite svaku priliku da pokažete partneru kako se osećate. Ako ste sami – razmislite još jednom o pomirenju sa nekom osobom koja Vas, uprkos svemu, privlači.

Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na Vaše raspoloženje i produktivnost.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Imajte više vere u sebe, bar koliko drugi imaju. Ako Vaši saradnici smatraju da ste dorasli novoj poziciji – nemojte ni Vi da sumnjate u svoje sposobnosti.

Ljubav: Posvetite više pažnje voljenoj osobi, a ukoliko ste sami – organizujte neku zabavu ili izađite u svoj omiljeni kafić. Nikad se ne zna koga biste mogli sresti.

Zdravlje: Ne prisiljavajte se na stvari koje ne želite da radite, udovoljite sebi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ne verujte baš svakome na reč, od nekih čekajte konkretan dokaz za obećanja koja ste čuli. Očekuje Vas pomalo neprijatno iznenađenje.

Ljubav: Ponekad bi trebalo da prihvatite i partnerovu ideju – pogotovo ako će Vas to poštedeti nepotrebne svađe. Ako ste sami – nemojte pristajati na kompromise.

Zdravlje: Povedite malo više računa o svom zdravlju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ne nailazite an razumevanja i podršku od strane saradnika kada su Vaše ideje za posao u pitanju. Nemojte odustajati lako, ali nemojte ni forsirati.

Ljubav: Sa partnerom se razumete u samo malo reči, što Vam izuzetno znači. Pripadnici znaka koji nisu u vezi mogu očekivati priznanje emotivne naklonosti od jedne osobe.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i relaksacije.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Teško Vam je da pronađete način na koji ćete obaviti sve poslovne obaveze na vreme. Deluje kao da im nema kraja. Postavite sebi više manjih ciljeva i krenite polako.

Ljubav: Vaša upornost i previše zahteva samo će oterati partnera. Ako ste sami – ne polažite previše nade u to što sada osećate prema nekome. Uvek postoji druga prilika.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Brine Vas obim posla koji se pred Vama nalazi. Saberite se i krenite. Ubrzo ćete shvatiti da imate odličan tim oko sebe zahvaljujući kom će sve biti u redu.

Ljubav: To što parnter sada ima razumevanja za Vaše obaveze, ne znači da će uvek tako biti – ne oslanjajte se na to i ne iskorišćavajte dobrotu voljene osobe.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta. Unosite više vitamina.

 

25/03/2016 23:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments