Horoskop za četvrtak, 9. mart 2017. godine

08/03/2017 21:00

Horoskop za četvrtak, 9. mart 2017. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 9. mart 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Budite svesni činjenice da ne možete uvek sve kontrolisati i da postoje stvari koje su van Vaše kontrole, što pogotovo važi za one čiji je posao vezan za veći broj ljudi ili za češće menjanje lokacije.

Ljubav: Nemojte izbegavati “teške” teme sa voljenom osobom, pogotovo ako želite da poboljšate vaš odnos. Ako ste slobodni – nemojte se previše zaletati i dozvoliti da Vas u potpunosti ponese početna zaljubljenost.

Zdravlje: Bolje isplanirajte slobodno vreme i ne zapostavljajte svoje hobije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Budite veoma pažljivi kada predlažete neku saradnju ili pomoć ukoliko ne želite da budete iskorišćeni i da na kraju sav posao uradite sami iako imate saradnike. Budite racionalniji prilikom trošenja novca.

Ljubav: Ako ste slobodni – najbolje bi bilo da se prvo saberete i “složite” svoja osećanja pre nego što se upustite u nešto novo. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da budu otvoreniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Napetost se najbolje rešava nekim fizičkim aktivnostima ili uživanjem u društvu voljenih ljudi.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako su Vam ciljevi malo viši nemojte biti u strahu da ih nećete postići – sve što treba jeste da budete uporni i da ne odustajete sve dok ne postignete ono što ste zacrtali. Od pomoći bi Vam bio i dobar savet.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da porade na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom kako bi se rešili neki nesporazumi. Ako ste slobodni – moguće je da ne primećujete nečiju pažnju.

Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Svu svoju energiju bi trebalo da usmerite ka jednom cilju umesto što pokušavate da na više “frontova” budete aktivni. To je ujedno i najbolji način da “vežbate” koncentraciju koja može biti ključna za uspeh.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu dodatno zakomplikovati svoju ljubavnu situaciju ukoliko puste u život nekoga iz prošlosti. Ako ste u vezi – sada bi trebalo da se više posvetite voljenoj osobi.

Zdravlje: Pripazite na način ishrane i pokušajte da uvedete više zdravih namirnica.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vam bilo šta pokvari optimistično mišljenje o projektu na kom radite ili poslu koji ste nedavno prihvatili. Uostalom, takav stav će Vam samo “olakšati” posao.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da više uživaju u lepim trenucima sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – budite slobodniji i otvoreniji prilikom upoznavanja sa novim ljudima.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako Vam se čini da je “sve protiv Vas” i da jednmostavno za sve morate dodatno da se potrudite da biste uspeli u svojoj nameri – verovatno i jeste tako, ali nemojte odustajati – jer će Vam se sav uložen trud višestruko isplatiti.

Ljubav: Sve dok budete imali strah od vezivanja ili od novih poznanstava – ništa se na Vašem ljubavnom planu neće promeniti. Ako ste u vezi – budite češće inicijator nekih zajedničkih aktivnosti.

Zdravlje: Moguće tegobe izazvane promenom vremena.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Kada su u pitanju neki poslovni dogovori trebalo bi da ostavite sve svoje lične stavove i mišljenja sa strane i da se na profesionalan način posvetite donošenju pravih odluka i postizanju dogovora koji će Vama ići u korist.

Ljubav: Trebalo bi da sa sobom rasčistite – šta zaista osećate prema osobi za koju ste zainteresovani i da li bi trebalo da se trudite da je osvojite. Ako ste u vezi – imajte više razumevanja za voljenu osobu.

Zdravlje: Dobro se osećate.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Za veće promene na poslovnom planu ćete morati malo da sačekate, jer je za njih, osim veoma dobrog i detaljnog plana, potrebno i pravo vreme kako bi sve išlo onako kako ste zamislili. Budite strpljivi.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo više da izbegavaju razgovor o očiglednim problemima sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – pokušajte da budete povremeno malo racionalniji u ljubavi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna u toku noći.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Posvetite više vremena planiranju, ali i učenju novih veština koje će Vam biti od velike koristi ukoliko želite da napredujete u svojoj karijeri. Kao pomoć bi Vam dobro došao nečiji savet.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da definišu pre svega svoje emocije, pa onda i odnos sa nekom osobom. Ako ste u vezi – nemojte dozvoliti da Vam se neko meša u vezu i kvari Vaš odnos sa voljenom osobom.

Zdravlje: Bilo bi dobro da proverite krvnu sliku.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Jedan neuspeh ili odbijanje u poslovnom svetu ne bi trebalo da u potpunosti sruši Vaše samopouzdanje, ali ako do toga dođe – dobro se zapitajte u čemu je zaista problem i šta je potrebo promeniti.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu uskoro doživeti neke promene na ljubavnom planu, verovatno nešto na čemu su do sada radili. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razmisle da li je dobro da se “vraćaju u prošlost”.

Zdravlje: Obratite više pažnje na Vaše zdravlje, pogotovo ako se neke tegobe ponavljaju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako se borite sa rokovima i poslovima koje morate završiti što pre – i sami znate šta morate uraditi – podignite tempo rada i dobro se organizujte. Ukoliko ni to ne pomogne – zatražite pomoć.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da se otvore i priznaju svoja osećanja prema nekoj osobi – jedino tako nešto može i da se promeni. Ako ste u vezi – zapamtite da parnter/partnerka ne mogu da čitaju Vaše misli.

Zdravlje: Moguća prehlada ili problemi sa sinusima.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pripremite se za period u kom će Vam biti pre svega potrebno strpljenje i pozitivan stav koji mogu biti ključni za napredak u karijeri ili za uspeh na trenutnom radnom mestu.

Ljubav: Ako vidite neke probleme u vezi – trebalo bi da reagujete što pre kako biste lakše došli do rešenja sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – moguće je da ćete uskoro upoznati veoma zanimljivu osobu.

Zdravlje: Posvetite više vremena samo sebi.

08/03/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments