Horoskop za subotu, 14. januar 2017. godine

13/01/2017 21:00

Horoskop za subotu, 14. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – subota, 14. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vi ste odgovorni samo za svoj deo posla i lepo je što imate želju drugima da pomognete, ali nemojte to raditi sebi na štetu. Prvo završite sa svojim obavezama, pa onda nudite pomoć drugima.

Ljubav: Svojim šarmom i pojavom nikoga ne ostavljate ravnodušnim, ali Vam to ipak ne donosi ono što želite. Razmislite u čemu je zaista problem. Ako ste u vezi – nemojte prepuštati baš sve odluke partneru/partnerki – ili se bar posle nemojte žaliti.

Zdravlje: Dobro se osećate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Stagnacija na poslovnom planu može značiti da sve ide kako treba, a da je novi uspeh i uspon u Vašoj karijeri “iza ćoška”. Zato nemojte očajavati, već nastavite u svom uobičajenom tempu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka potencijalnog partnera mogu upoznati u krugu prijatelja. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Svoje poslovne tajne ili neke planove za budućnost u ovoj sferi ne bi trebalo baš da delite sa bilo kim, jer postoji mogućnost da će neko zloupotrebiti to saznanje. Nezaposlenima slede lepe vesti!

Ljubav: Pred slobodnim pripadnicima znaka nalazi se period nekih neobaveznih avantura od kojih može i nastati nešto ozbiljnije. Ako ste u vezi – poradite na komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Budite slobodni da uvek tražite ono što je Vaše, a od saradnika tražite da budu korektni kao što ste i Vi prema njima, pa ako je potrebno – podsetite ih na neka obećanja koja su Vam dali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da ostave prošlost iza sebe ukoliko žele da dožive nešto novo na polju ljubavi. Ako ste u dužoj i ozbiljnijoj vezi – razmišljajte o tome šta je za vas sledeći korak.

Zdravlje: Uvedite neke fizičke aktivnosti u svakodnevicu.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Usporite tempo, dajte sebi priliku da sagledate širu sliku i proverite da li ste sve do sada uradili kako treba i da li je možda ipak ostalo nešto neurađeno. Najbolje bi bilo da prvo “ispeglate” sadašnje stanje, pre nego što započnete bilo šta novo.

Ljubav: Sa voljenom osobom uspostavljate neki balans i vaša veza se sada može zaista nazvati ozbiljnom – uživajte u tome. Ako ste slobodni – sada je odličan perio za započinjanje neke nove ljubavne priče.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko imate tu mogućnost – nemojte previše brzo donositi odluke koje su vezane za posao. Međutim, ako ipak morate da se odlučite što pre – nemojte se ustručavati da zatražite savet nekog ko ima više iskustva.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od nedavnog poznanstva. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da otvoreno kažu voljenoj osobi šta ih muči, šta im treba i slično.

Zdravlje: Umerenost u svemu je ključ zdravlja.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Najbolje bi bilo da rasporedite svoje obaveze u skladu sa raspoloživim vremenom i da ne pristajete baš na sve – ma koliko mogli imati finansijske dobiti, jer jednostavno ne možete baš sve postići!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da ulože više sebe u novo poznanstvo, pogotovo ukoliko im se čini da osoba za koju su zainteresovani oseća isto. U vezi bi trebalo više da se posvatite partneru/partnerki.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i kvalitetnog odmora.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Sve što ste započeli ide Vam od ruke. Upravo je pozitivan stav prema stvarima koje Vam se dešavaju doprineo da prosto zračite energijom koja privlači ljude koji su Vam slični.

Ljubav: Budite slobodniji i romantičniji i učinićete da voljena osoba procveta pored Vas. Ako ste slobodni – sada je pravi period za razmišljanje o tome šta Vas sputava da se upustite u nešto ozbiljnije sa nekom osobom.

Zdravlje: Potrudite se da nadoknadite svu izgubljenu energiju i bićete motivisaniji za sve.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Došlo je vreme da popunite rupe u obavezama i dovršite sve što niste stizali u poslednje vreme. Na ovaj način bićete u potpunosti spremni za nove izazove i poslove koji Vam mogu doneti uspeh.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da daju šansu novom poznanstvu. Ako ste u vezi – nemojte previše brinuto oko nekih sitnih razmirica sa voljenom osobom – sve je to normalno i uobičajeno, pogotovo ako ste u dužoj vezi.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko ste do sada redovno i naporno radili, sada sebi možete priuštiti luksuz da se malo opustite i sve što možete od obaveza odložite za period kada ćete imati više energije i elana za rad.

Ljubav: Provodite što je više vremena moguće sa voljenom osobom i isplanirajte više zajedničkih aktivnosti. Ako ste slobodni – poradite na svojim “osvajačkim” veštinama.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte dopustiti sebi da se dosađujete, pogotovo pored svih obaveza koje Vas očekuju u narednom periodu. Za početak napravite dobar plan kojeg ćete se kasnije pridržavati, a do tad – nema opuštanja.

Ljubav: Nemojte olako shvatati svoja, ali ni tuđa osećanja, bez obzira na to da li ste u vezi sa tom osobom ili ne. Ako niste sigurni kako se zaista osećate – dajte sebi vremena da se saberete.

Zdravlje: Iskoristite svaki trenutak za odmor i relaksaciju, kako fizičku, tako i psihičku.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Multitasking i srljanje sigurno nisu najbolji način da ispunite sve obaveze koje se nalaze pred Vama. Ukoliko Vam se čini da nećete sve stići na vreme – pronađite adekvatnu pomoć dok još nije kasno.

Ljubav: Niko nije savršen, pa tako ni Vi. Važno je na koji način se ponašate, da li shvatate kada grešite i da li ste spremni da radite na sebi – jer je upravo sve to potrebno kako biste bili u vezi i zadržali voljenu osobu pored sebe.

Zdravlje: Ukoliko se glavobolje ponavljaju – možda je vreme da proverite vid.

13/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments