Merkur u znaku Vage, Venera u Škorpiji: Ko će biti ljubomoran, a ko uspešan?

06/10/2016 10:19

Merkur u znaku Vage, Venera u Škorpiji: Ko će biti ljubomoran, a ko uspešan?

Pred nama je period u kom Merkur, planeta komunikacija, biznisa i flerta ulazi u znak Vage, dok Venera – simbol ljubavi i novca prelazi preko znaka Škorpije.

Merkur, koji krajem nedelje ulazi u znak Vage, najavljujući nove kontakte, susrete i poznanstva i na emotivnom i na profesionalnom planu. U drugoj polovini perioda obrazuje konjunkciju sa Jupiterom koja odgovara studentima, kao i onima koji sarađuju sa strancima ili često putuju zbog posla. Napeti aspekti sa Mesecom, krajem nedelje, upozoravaju da se klonite rasprava i izbegavate provokacije, naročito sa ženama. Takođe, Merkur obrazuje izazovan aspekt sa planetom akcije, zato budite oprezniji prilikom potpisivanja ugovora, naročito u vezi sa sudskim procesima.

Oslabljena pozicija Venere, simbola ljubavi i novca, koja prelazi preko znaka Škorpije, može da bude razlog ljubomornih scena ali i partnerkine posesivnosti. Iako je nazivaju ženskom planetom, Venera podjednako utiče i na muškarce jer njena u horoskopu pokazuje mesto gde tražimo srodnu dušu.

Merkur u Vagi i Venera u Škorpiji, ove nedelje, utiču na sve znake, a najviše na Vage, Ovnove, Device, Škorpije i Bikove.

Ovan (21. mart – 20. april)

Napet aspekt između Merkura i vašeg vladaoca Marsa, upozorava da izbegavate rasprave sa emotivnim ali i poslovnim partnerom. Izbegavajte rizične finansijske transakcije i podizanje kredita.

Bik (21. april – 20. maj)

Aspekti Merkura donose vam šanse za uspostavljanje novih dogovora sa strancima. Zbog pozicije vašeg vladaoca Venere, moguć je ulazak u vezu sa umetnikom, sportistom, modnim dizajnerom.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Vaš vladalac Merkur u astrološkoj kući ljubavi vam donosi vam nove kontakte i na ljubavnom i na poslovnom planu, naročito ako ste umetnik ili sportista. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Rak (21. jun – 22. jul)

Pozicija Venere u astrološkoj kući kreativnosti donosi uspeh i novac umetnicima i sportistima. Može da vas zainteresuje neko sa kim nameravate da započnete poslovnu saradnju, moguće Riba.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Konjunkcija Jupitera i Merkura, vladaoca astrološkog polja posla i ljubavi, nagoveštava susret sa mlađom osobom na nekom kraćem putu. Izbegavajte rasprave s dugogodišnjim partnerom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Sa vladaocem Merkurom u astrološkom polju ljubavi i posla, popularni ste i omiljeni, naročito kod suprotnog pola. Na kraćem putu moguć susret s osobom koja radi u nekoj stranoj firmi.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere i Merkur u vašem znaku, nagoveštavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu s nekim koga poznajete preko posla. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Aspekti Venere u vašem znaku i Merkura u 12. polju, nagoveštavaju mogućnost ulaska u paralelnu vezu s mlađom osobom. Saradnja sa strancima donosi vam uvećanje prihoda.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

“Spoj” vašeg vladaoca Jupitera i Merkura, vladaoca astrološke kuće ljubavi, donosi vam susret sa osobom koja često putuje, zbog posla. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Osoba sa kojom ste nekada bili bliski može ponovo da uđe u vaš život, naročito ako je u pitanju umetnik, lekar ili neko ko često putuje zbog posla. Klonite se rasprava sa ženama.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Pozicije Merkura povoljno utiče na vašu komunikaciju s partnerom, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku. Izbegavajte rizične finansijske transakcije sa strancima.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Sa Merkurom u astrološkoj kući strasti i novca, može da vam se dopadne osoba koju poznajete preko posla ili neko ko nosi uniformu na radu. Izbegavajte nepotrebne troškove.

Izvor: Novosti.rs

06/10/2016 10:19

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments