Horoskop za ponedeljak, 16. januar 2017. godine

15/01/2017 21:00

Horoskop za ponedeljak, 16. januar 2017. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 16. januar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Postoji mogućnost da ćete na poslovnom polju imati više prepreka ili izazova sa kojima ćete morati da se izborite, ali na taj način ćete pokazati da zaista znate da radite svoj posao i da ste dobri u tome.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se bore sa svojim burnim i nestabilnim emocijama. Ako ste u vezi – trebalo bi da češće pokazujete svoje emocije voljenoj osobi i organizujete neke zajedničke aktivnosti.

Zdravlje: Odmarajte što više.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Što manje kukate i što manje mislite o svojim obavezama kao nekoj kazni – to će Vam biti lakše da obavite sve na vreme i pregurate ovaj “naporan” period koji Vas najviše psihički opterećuje.

Ljubav: Trudite se da ne reagujete previše burno na određeno ponašanje ili neočekivane reči voljene osobe – verovatno nije problem do Vas. Ako ste slobodni – možda bi trebalo sada da se pokrenete i napravite taj prvi korak.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pokušajte da se smirite i date sebi priliku da staloženo razmislite o svemu što Vas sada okružuje u poslovnom svetu kako biste doneli odgovarajuću i najbolju odluku u ovom trenutku.

Ljubav: Sa voljenom osobom nemate problema u komunikaciji, ali mogli biste da budete malo obazriviji. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preuzmu inicijativu – nikad ne znate šta može da se desi.

Zdravlje: Moguća prehlada – pripazite na svoje zdravlje.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako ste nedavno započeli neki novi posao – nemojte lako odustajati čak iako još uvek ne vidite željene rezultate. Potrebno je ipak malo više vremena pogotovo ako je to nešto što ste dugo želeli da radite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi mogu prolaziti kroz neki period preispitivanja osećanja, ali to ne bi trebalo da traje dugo ili ima neke negativne posledice po vezu. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica hladnoće.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ponekad je dobro prihvatiti posao i samo zbog iskustva, pogotovo ako ste već duže vreme nezaposleni. Ako ste imali poteškoća u poslu – važno je da mislite pozitivno i budete uporni i željeni rezultati će doći.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da daju lažnu nadu nekoj osobi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste se osećali bolje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ukoliko se trenutno osećate haotično i ne možete ništa da uradite kako treba – najbolje bi bilo da sebi date malo vremena kako biste napravili dobar plan koji će Vas “izvući” iz trenutne situacije.

Ljubav: Čak i ako ste slobodni ne bi trebalo da se upuštate u neke tajne veze ili avanture koje Vam ne priliče. Ako ste u vezi – potrudite se da spoljni uticaji određenih ljudi ne pokvare harmoniju koju imate sa voljenom osobom.

Zdravlje: Trebalo bi više da se odmarate i da malo usporite tempo.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Trebalo bi češće da slušate svoju intuiciju i svoj osećaj za posao – pogotovo ako se bavite nekim poslom koji podrazumeva komunikaciju sa više ljudi. Moguć neočekivani novčani dobitak.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da više pažnje obrate na potrebe voljene osobe. Ako ste slobodni – sada je odličan period za započinjanje neke ozbiljnije veze ukoliko ste spremni na to.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Do sada ste mnogo stvari radili na svoju ruku, ali morate znati da sve to ima svoje posledice i to što možda do sada niste osetili nikakve negativne posledice ne znači da će tako biti i ubuduće.

Ljubav: Sa voljenom osobom se retko svađate, ali kada se to desi – onda bi trebalo da pripazite da u afektu ne kažete nešto što ne mislite zbog čega biste mogli da zažalite. Ako ste slobodni – moguće zanimljivo poznanstvo.

Zdravlje: Redovna ishrana i dovoljno sna mogu Vas zaštititi od pada imuniteta.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Postoji mogućnost otežane komunikacije sa nekim saradnicima ili kolegama upravo zbog nesporazuma – ali pokušajte da to što pre regulišete kako se takav odnos ne bi negativno odrazio na posao.

Ljubav: Ako želite da održite harmoniju sa voljenom osobom trebalo bi da otvoreno razgovarate o svojim očekivanjima vezanim za vezu u kojoj se nalazite. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u nešto novo.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa zglobovima.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kada je Vaš posao u pitanju često ste vrlo sujetni ili zatvoreni za saradnju – možda bi ovu crtu svoje ličnosti mogli malo da modifikujete kako biste u budućnosti imali priliku za saradnju sa nekim možda veoma zanimljivim ljudima.

Ljubav: Ako ne želite da dođe do zahlađenja u vezi – trebalo bi nešto što pre da uradite. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preispitaju svoje emocije prema jednoj osobi iz svoj okruženja.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite i relaksirate na pravi način.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Možda bi trebalo da razmislite o nekim merama štednje ili da žrtvujete neko zadovoljstvo zarad nekog višeg cilja koji iziskuje dodatnu sumu novca. Uostalom – uvek postoji neko od koga možete zatražiti pomoć.

Ljubav: Možda bi trebalo češće da Vi budete inicijator zajedničkih aktivnosti. Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od nedavnog poznanstva kako ne biste bili povređeni ili razočarani.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko želite napredak u karijeri trebalo bi ili manje ili bolje da birate poslovne ponude, u suprotnom možete biti zaglavljeni u situaciji koja Vam nikako ne odgovara.

Ljubav: Ako ste u vezi – ne bi trebalo da se izgrate nekih dvosmislenih igrarija kako Vas partner/partnerka ne bi pogrešno shvatio/la. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da porade na svom samopouzdanju.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

15/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments