Horoskop za ponedeljak, 22. avgust 2016. godine

22/08/2016 09:27

Horoskop za ponedeljak, 22. avgust 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 22. avgust 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Koliko god da se požrtvovani i posvećeni poslu, jednostavno ne možete sve postići. Napravite selekciju poslova i obaveza koje bi trebalo da obavite ili jednostavno zatražite pomoć i podelite odgovornosti, ali i zaradu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati nešto više od nedavnog poznanstva. Ako ste u vezi – pokušajte da Vi budete ta osoba koja će smirivati napetost u vezi i unositi malo harmonije i sklada.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna, čak iako Vam se ne čini tako. Poslušajte znake koje Vam telo daje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ukoliko imate problema sa koncentracijom i čini Vam se da ne uspevate da ispratite sva dešavanja na poslu – možda je vreme za taj odmor koji odlažete već duže vreme.

Ljubav: Pred Vama je prilično uzbudljiv dan koji može doneti mnogo dešavanja bez obzira na to da li ste u vezi ili ne. Ipak, nemojte donositi nikakve nagle i nepromišljene odluke u ovom polju.

Zdravlje: Bolovi u zglobovima i kostima. Više se odmarajte i bolje jedite.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ako ste u planu imali promenu posla – ovo je odličan period za to. Međutim, ukoliko to niste u mogućnosti da uradite – prihvatite da još niste ispunili cilj zbog kog ste na trenutnom radnom mestu i dajte sve od sebe da se to što pre desi.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo češće da iskazujete svoje emocije, tako ćete se i sami osećati lepše. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da budu malo objektivniji u proceni osobe koja ih interesuje.

Zdravlje: Posebna osetljivost stomaka, pazite šta jedete.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako Vi možda to ne primećujete – ali nalazite se u periodu poslovnog napretka, a svakog dana možete očekivati neko pomeranje – što će posle nekog vremna dovesti do konkretnijeg uspeha.

Ljubav: Leto je vreme novih poznanstava i različitih avantura i dešavanja, što slobodnim pripadicima može posebno da prija. Ako ste u vezi – isplanirajte neku zajedničku aktivnost sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posvetite više vremena samo sebi i pokušajte da se “sredite”.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Postoje situacije na poslu ili u poslovnom okruženju na koje jednostavno morate da se naviknete, ako već niste u poziciji da ih promenite. Najbolje bi bilo da se fokusirate samo na svoj posao.

Ljubav: Na ljubavnom planu je sve mirno, što ne bi trebalo da Vas zabrinjava. Najbolje bi bilo da pustite da sve teče svojim tokom kako ne biste sebi napravili samo probleme – iz dosade!

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija i opuštanje. Odvojite više vremena samo za sebe.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Kada je novac u pitanju – trebalo bi da budete malo pažljiviji i da promišljenije donosite odluke koje su vezane za plaćanje. Podvucite crtu i sve što je potrebno uradite odmah.

Ljubav: Ako se osećate nezadovoljno u vezi – preispitajte šta je tačno uzrok tome. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati naglu promenu u odnosu sa nekom osobom.

Zdravlje: Ako imate neke zdravstvene tegobe, najbolje bi bilo da se obratite lekaru.


VagaVaga (12. septembar – 22. oktobar)

Posao: Trebalo bi da konačno budete malo odlučniji i donesete neke odluke koje predstavljaju mogući rizik, ali isto tako i ostvarenje nekih Vaših želja i viših ciljeva.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo konačno da donesu odluku i naprave taj prvi korak. Ako ste u vezi – odličan je period za planiranje nečega što je važno za budućnost Vaše veze.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Iskoristite to što se mnogi saradnici ili poslobno partneri sadašnji i potencijalni interesuju za Vas i Vaš rad i nemojte odbijati ništa što Vam se ponudi. To je jedan od načina da dodatno zaradite, ali i sebi obezbedite napredak.

Ljubav: Nemojte idealizovati baš svaku osobu koja Vas zainteresuje. Pripadnici znaka koji su u vezi uspevaju da sa partnerom/partnerkom realizuju planove koje imaju već duže vreme.

Zdravlje: Nemojte biti lenji – uvedite neku fizičku aktivnost koja može da Vam predstavlja i vid zabave, a sigurno će Vam prijati.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Obratite pažnju da to koliko dozvoljavate drugima da utiču na Vaš posao i obaveze koje imate. Nemojte da prihvatate previše obaveza i naučite ponekad da kažete i “ne”, pogotovo za ono što nije Vaša briga.

Ljubav: Pokušajte da se suzdržite od rasprava sa partnerom i bar jednom nemojte pokušavati da isterate pravdu. Ako niste u vezi – upotrebite svoj šarm da osvojite osobu za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Moguća nesanica, pokušajte da se opustite i mislite na lepe stvari.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Trebalo bi malo više da razmišljate o tome kako da završite poslove koje ste započeli – pre nego što se upustite u nešto novo, ma koliko Vas to interesovalo i bilo Vam zanimljivo, pa čak i isplativo.

Ljubav: Ukoliko postoje tenzije u vezi – budite otvoreni sa partnerom/partnerkom i razgovarajte. Pripadnici znaka koji nisu u vezi bi trebalo da se preispitaju i shvate šta im je zaista potrebno u ovom periodu.

Zdravlje: Moguće zdravstvene tegobe zbog promene vremena.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Trebalo bi malo češće da se osvrćete oko sebe i da budete u pripavnosti – jer uvek postoji neko kome bi moglo da smeta Vaš napredak ili uspeh, zato nemojte da Vas to iznenadi ili povredi.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte se zaletati, nego malo bolje izanalizirajte osobu koja Vas interesuje. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da pronađu način da malo osveže vezu i prisete se početka kada je sve bilo zanimljivo.

Zdravlje: Više se odmarajte i ne izlažite se dodatnom naporu.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako imate neke kriterijume rada – držite ih se i nemojte popuštati bez obzira ko to od Vas traži. Uostalom – nemojte da trpite ništa, pogotovo ako Vam se nudi neki drugi posao sa boljim uslovima.

Ljubav: Predstavnici znaka koji su u vezi trebalo da prestanu da se igraju sa vatrom jer bi mogli opasno da ugroze vezu u kojoj se nalaze i poverenje partnera/partnerke. Ako ste sami – Vaša spontanost će privući pažnju prave osobe.

Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi i predelu vrata.

22/08/2016 09:27

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments