Horoskop za subotu, 25. jun 2016. godine

24/06/2016 21:00

Horoskop za subotu, 25. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 25. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi možete da nađete rešenje, samo ako želite!

Ljubav: Parnter Vam predstavlja najveću podršku bez koje ne biste mogli da napredujete. Same pripadnike znaka očekuje promena statusa.

Zdravlje: Sveže voće i povrće odličan su izvor energije koja Vam je potrebna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Imate problema u komunikaciji sa saradnicima – kao da ne pričate istim jezikom. Potrudite se da to promenite pre nego što loša komunijacije počne negativno da utiče na posao.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju i odlučuju. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na Vaše raspoloženje i produktivnost.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni. Ako ste u vezi – budite malo pažljiviji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Posao cveta, ali to Vama ne donosi previše sadisfakcije – kako na ličnom tako i na finansijskom polju. Ipak – nemojte posustajati.

Ljubav: Ako ste spremni za neke promene u vezi – potrebno je da o tome razgovarate sa partnerom. Potrudite se da mu/joj to predstavite što je jasnije moguće. Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati osobu koja će ih posebno zainteresovati.

Zdravlje: Moguć bol u leđima. Budite


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Češće se oslanjajte na intuiciju, to je ono što će Vam pomoći da napredujete u poslu i donesete prave odluke koje će Vam doneti uspeh.

Ljubav: Ako ste slobodni – postoji mogućnost da ćete obnoviti neke kontakte iz prošlosti. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u zajedničkim aktivnostima i planovima sa partnerom.

Zdravlje: Opustite se i uživajte u vikendu!


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Kako vreme odmiče – Vi imate sve više posla koje ne možete da postignete. Zapitajte se da li ste previše obaveza sami sebi zadali i pokušajte da pronađete pomoć – obratite se kolegama.

Ljubav: Slobodni pripadici znaka drugima izgledaju hladno i nezainteresovano. Partner se trudi da Vam udovolji, a zajedničko vreme provodite u apsolutnoj harmoniji.

Zdravlje: Izbegavajte jaku i začinjenu hranu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Naredni mesec bi mogao da Vam donese nove poslovne mogućnosti ukoliko ste na to spremni. Odlučite se što pre – ponude Vam neće biti na raspolaganju zauvek.

Ljubav: Sa partnerom Vam je najvažnije da pronađete kompromis, što znači da morate da date više od sebe. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više rekreacije i fizičke aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Svoj posao radite kako treba, što Vam daje vetar u leđa da nastavite. Naredni mesec Vam može doneti nove obaveze, ali i dodatni izvor zarade.

Ljubav: Iako imate potrebu da se zaljubite – to se još uvek ne dešava. Ukoliko ste u vezi – pokrenite inicijativu i ne čekajte da to parnter uradi umesto Vas.

Zdravlje: Ne rasipajte svoju energiju na nevažne stvari ili ljude.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Bliži se kraj meseca što je pravo vreme da sumirate svoje dosadašnje uspehe, kao i da napravite plan za dalji rad. Nemojte se obeshrabriti ako sve nije teklo po planu do sada – imate vremena da to ispravite.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Između Vas i partnera postoje ogromne razlike koje tek sada postaju problem. Pokušajte da situaciju rešite razgovorom. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pijte više tečnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali – što nije znak da bi trebalo da usporite tempo.

Ljubav: U vezi ste previše impuslivni zbog čega može doći do svađe ili rasprave sa partnerom. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Potrebna Vam je relaksacija, ali više emotivna i psihička.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ne verujte baš svakome na reč, od nekih čekajte konkretan dokaz za obećanja koja ste čuli. Očekuje Vas pomalo neprijatno iznenađenje.

Ljubav: Ako ste sami – ne polažite previše nade u to što sada osećate prema nekome. Uvek postoji druga prilika. Partner Vam predstavlja najveću podršku bez koje ne biste mogli da napredujete.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.

24/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments