Horoskop za sredu, 4. maj 2016. godine

03/05/2016 21:00

Horoskop za sredu, 4. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 4. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vredno radite kako biste sve stigli na vreme i uradili posao bez stresa. Međutim, opterećuju Vas problemi drugih.

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta nista navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome.

Zdravlje: Nesanica je još jedan znak da ste pod stresom.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Zbog nekih nepromišljenih odluka, sada ispašta Vaš posao. Biće Vam lakše ako prihvatite da ne može sve uvek biti onako kako ste planirali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju. Ako ste u vezi – pronađite više vremena za partnera.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dobro bi Vam došla izolacija i rad u samoći, ali to trenutno sebi ne možete da priuštite. Ipak, pokušajte da se barem u mislima osamite na radnom mestu.

Ljubav: I sami ste iznenađeni što Vam se dopala neka osoba koja nije u potpunosti ono što priželjkujete. Ako ste već u vezi – očekujete od partnera previše.

Zdravlje: Unosite više tečnosti i vitamina.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte se izlagati nepotrebnom riziku. Ponekad je potrebno zaustaviti se na vreme i izabrati ono što je provereno. Obratite pažnju na finansije u naredim danima.

Ljubav: Ako ste u vezi – poradite na zajedničkim dogovorima i ponekad pristanite na kompromis. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Moguće migrene. Pijte više tečnosti.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Očekujete nove poslovne izazove, na šta ste odavno spremni. Međutim, neće sve ići baš po planu, pa ćete morati da se prilagođavate.

Ljubav: U narednom periodu će Vam se iskristalisati osećanja prema nekoj osobi. Ako ste u vezi – pružajte više pažnje partneru.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: To što na posao krećete sa pozitivnim stavom u velikoj meri Vam može pomoći da rešite probleme koji su se nagomilali. Prihvatite pomoć saradnika.

Ljubav: Isplanirajte neku lepu aktivnost sa voljenom osobom – prijaće vam. Ako ste sloboni – nemojte se ustručavati da pokažete naklonost.

Zdravlje: Stomačne tegobe su prolaznog tipa.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Dobijate savete koji Vam možda nisu sada od pomoći, ali ne zaboravite da Vi imate još puno toga da naučite. Svaki dan je prilika za napredovanje.

Ljubav: Nemojte lako odustati od potrage za potencijalnim partnerom – možda je to neko koga ćete uskoro upoznati. Ako ste u vezi – uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Nemojte čekat ili očekivati da će Vas svi podržati u Vašoj karijeri, ali to ne bi trebalo da Vas sputava ili natera da se predomišljate.

Ljubav: Partner Vas u potpunosti podržava, što Vam daje dodatnu snagu. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako uskoro ne rešite neke poslovne probleme – možete biti veoma uznemireni i negativni, što će Vas u potpunosti usporoti na putu ka uspehu za koji ste do sada vredno radili.

Ljubav: Sa partnerom rešavate sve nesuglasice koje su postojali u prethodnom periodu. Ako ste slobodni – potreban Vam je neko ko ima slične hobije i interesovanja kao Vi.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan san i odmor.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Puni ste kreativne energije – što je posebno značajno ako se bavite nekom vrstom umetnosti ili drugim individualnim radom. Oslanjajte se na svoje instinkte i sposobnosti.

Ljubav: U vezi je sve kako treba – konačno možete da se u potpunosti opustite i planirate nešto zajedno. Slobodni pripadnici znaka privlače pažnju mnogih – a na njima je da odluče ko im zaista prija.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: U narednom periodu možete se susresti sa različitim poteškoćama i preprekama. Potrebno je da znate kako da napravite kompromis, a da ne budete na gubitku.

Ljubav: Sa partnerom proživljavate period savršenog sklada i harmonije. Nemojte štedeti na emocijama i lepim rečima. Ako ste sami – nemojte odustajati od zamisli da postoji neko ko je savršen za Vas.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.

03/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments