Horoskop za utorak, 10. maj 2016. godine

10/05/2016 09:31

Horoskop za utorak, 10. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 10. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ne dozvoite da nepromišljenost i brzopletost negativno utiče na Vaš posao. Ako ste već napravili neku grešku – potrudite se da je ispravite pre nego što bude kasno.

Ljubav: Ponekad spoljni uticaji ili Vaše brige mogu uticati na odnos sa partnerom. Objasnite o čemu se radi kako ne bi došlo do nesuglasica. Ako ste slobodni – budite otvoreniji prema osobi koja Vam se dopada ili kojoj se Vi dopadate.

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom ili preosetljivost na promenu vremena.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Kada se skoncentrišete samo na posao – sve Vam ide od ruke. Ako osećate kao da gubite tlo pod nogama i da ništa nije kako bi trebalo – potrebno Vam je više fokusa na ono što je najvažnije.

Ljubav: U partneru imate bezuslovnog prijatelja i to je osoba na koju uvek možete da se oslonite – ne zaboravite to! Slobodni predstavnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih u potpunosti fascinirati! Ipak – ostanite prizemni.

Zdravlje: Potreban Vam je redovan odmor.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Puni ste ideja i želje za novinama na poslovnom planu – ali nemojte se previše zaletati. Procenite koliko možete zaista da postignete u narednom periodu kako se ne bi zatrpali poslom.

Ljubav: Ako niste u vezi – sada je odličan trenutak da započnete nešto ozbiljnije sa tom jednom posebnom osobom. U vezi ste puni razumevanja za partnera, što on/ona može ponekad i da zloupotrebi.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje bi mogle da budu stresne za Vas.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako poslovne ponude dolaze sa svih strana, najbolje bi bilo da se držite plana koji ste napravili za sebe i da za sada obavljate one poslove koje ste već započeli.

Ljubav: Slobodni rakovi deluju zavodljivo i poželjno za sve u svom okruženju. Ako ste u vezi – budite malo pažljiviji prema partneru i češće pokazujte svoja osećanja.

Zdravlje: Bez većih promena.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Ako ste slobodni – sada je vreme da se prepustite i opustite u društvu – možda je baš u Vašem okruženju idealan partner za Vas. U vezi ste veoma romantični – što prija voljenoj osobi.

Zdravlje: Sačuvajte pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Na poslovnom planu u narednom periodu može doći do nekih poteškoća ili nepredvišenih prepreka, koje ćete rešiti samo uz naporan rad i trud.

Ljubav: Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Kako vreme odmiče – Vi imate sve više posla koje ne možete da postignete. Zapitajte se da li ste previše obaveza sami sebi zadali i pokušajte da pronađete pomoć – obratite se kolegama.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više rekreacije i fizičke aktivnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već u drugoj polovini meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera. Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Imate stalnu potrebu da se dokazujete – što je dobro jer se na taj način usavršavate. Nemojte prestajati da radite na sebi ukoliko želite da postignete uspeh.

Ljubav: Ne pokušavajte da promenite partnerovo mišljenje – pokušajte da nađete zajedničko rešenje. Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom.

Zdravlje: Ne dozvolite da tuđe (loše) raspoloženje utiče na Vas.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ne možete živeti od stare slave. Došli su novi poslovni izazovi koje je potrebno rešiti i pokazati sve to o čemu pričate. Dela su jača od reči.

Ljubav: Sa partnerom imate neke planove – oko kojih ste se jedva složili! Slobodni pripadnici znaka ne mogu da se smire i stalno traže “neku novu žrtvu”.

Zdravlje: Moguća prehlada. Pojačajte unos vitamina.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka se nalaze u poziciji da mogu da biraju. Ako ste u vezi – pronađite više vremena za partnera i uživajte u društvu voljene osobe.

Zdravlje: Imunitet možete sačuvati ukoliko se pravilno i zdravo hranite.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Pozitivan stav je sve što Vam trenutno nedostaje. Napravili ste plan, radili ste naporno, sada budite strpljivi i čekajte rezultate svog rada.

Ljubav: lobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera i nemojte biti sebični.

Zdravlje: Nesanica je još jedan znak da ste pod stresom.

10/05/2016 09:31

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments