Horoskop za ponedeljak, 13. jun 2016. godine

12/06/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 13. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 13. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nađite lakši način da rešite svoje poslovne probleme, posavetujte se sa nekim i prihvatite pomoć. Ne morate uvek sve sami da uradite.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu Vašu vezu. Ako ste sami – ne dozvolite nikome da manipuliše Vama.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Sve vam ide od ruke! Imate osećaj da je u pitanju neka sreća – ali zapravo je to samo rezultat svog Vašeg dosadašnjeg truda i zalaganja. Uživajte u plodovima uspeha.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama, ali budite strpljivi i saslušajte ga. Ako ste slobodni – možda je vreme da svoje maštarije pretvorite u stvarnost.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ponovo ste se uverili da je najbolje kada neke poslove radite sami. Nije da Vam nikada nije potrebna pomoć, ali kada je tako – Vi znate i od koga možete da je dobijete.

Ljubav: Primećujete pažnju nekoga kome se dopadate već neko vreme. Razmislite koji je Vaš sledeći korak. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Postajete zabrinuti za svoju finansijsku situaciju. Nemojte gubiti nadu da će Vam se isplatiti nešto na čemu radite ili što planirate da započete.

Ljubav: Prema partneru ste posebno pažljivi i trudite se da mu ovaj dan učinite posebnim. Ako ste slobodni – iskoristite ovaj period za upoznavanje, postoji šansa da sretnete nekoga posebnog.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre. Bitan je pozitivan stav prema stvarima!

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – učinite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Pametno trošite energiju i entuzijazam početka nedelje! Ne rasipajte svoje “resurse”.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ne dozvolite da Vas uhvati panika ukoliko niste još sve svoje poslovne obaveze uradili. Udahnite duboko i prionite na posao – to je jedini način da ste rešite na vreme.

Ljubav: Često odluke vezane za budućnost prepuštate partneru/partnerki. Lepo je što imate toliko poverenja, ali nemojte posle da se žalite. Ako ste slobodni – nemojte misliti da je problem u Vama.

Zdravlje: Ne očajavajte što je vikend za Vama. Fokusirajte se na svoje obaveze i vreme će brže proći!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Čak iako ne dobijate odgovarajuće ili željene reakcije saradnika i kolega, nemojte odustajati od svog cilja. Ako Vi verujete u svoju ideju i njen uspeh – to je jedino važno.

Ljubav: Ne dozvolite da drugi utiču na Vaš odnos sa partnerom. Ako imate problema – najbolje bi bilo da porazgovarate nasamo. Ako ste slobodni – dovoljno je da date znak pravoj osobi – i magija će se desiti.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate drugih problema.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Preuveličavate poslovne probleme i umesto da se smirite i pronađete rešenje za njih – Vi bez potrebe paničite. Ako ne možete da se skoncentrišete i uradite posao kako treba – bolje ga ostavite za naredni dan.

Ljubav: Vreme je da se prepustite svojim emocijama i intuiciji. U vezi ste zadovoljni odnosom, ali ponekad si Vi trudite više od partnera – nemojte mu/joj to zamerati.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate imunitet.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Obuzdajte svoj karakter i emocije kako ne biste započeli nepotrebnu svađu sa voljenom osobom. Osoba koja Vam se dopada nije baš najbolja za Vas.

Zdravlje: Sačuvajte energiju za stvari u kojima uživate i koje Vas opuštaju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Na poslovnom planu možete očekivati iznenadni napredak. Sav dosadašnji uložen trud konačno daje rezultatekakvim ste se nadali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati osobu kojom će biti fascinirani. Ako ste u vezi – nemojte uzimati partnerovu ljubav zdravo za gotovo.

Zdravlje: Popodnevna dremka je možda baš ono što Vam je potrebno.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Postoji mogućnost za neki dodatni posao, koji Vam može oduzeti dosta slobodnog vremena. Međutim, ukoliko ste spremni na to – možete imati mnogo više od finansijske koristi.

Ljubav: Osećate emotivnu stabilost, što Vam daje dodatno samopouzdanje u vezi. Ako ste slobodni – probajte da nađete drugačiji način da privučete nečiju pažnju, jer ovako ne uspevate.

Zdravlje: Mogući prolazni problemi sa stomakom.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako Vam neko upućuje određene kritike na Vaš rad – nemojte to shvatati lično. Posao je posao, nemojte to zaboraviti.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Ne zapostavljajte svoje jutarnje rituale kako biste održali ravnotežu.

12/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments