Horoskop za nedelju, 9. oktobar 2016. godine

08/10/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 9. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 9. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vama je veoma važno da Vam posao koji radite donosi dovoljno novca, pa ako niste zadovoljni trenutnom pozicijom i situacijom – zašto je ne biste promenili? Nemojte sumnjati u svoje veštine i znanja.

Ljubav: Ako ste pronašli osobu sa kojom možete lako da komunicirate, razumete se i zabavno vam je kad ste zajedno – pa Vi ste se zaljubili! Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da budu malo spremniji na kompromis.

Zdravlje: Dobro se osećate – prehlada polako prolazi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ponekad je potrebno da pustite da se stvari odvijaju same od sebe – ali pod uslovom da ste u prethodnom periodu vredno i naporno radili da biste sebi mogli da dopustite ovaj luksuz.

Ljubav: Nemojte izbegavati pitanja koja u vezi stvaraju probleme već duže vreme – što više odlažete, to je teže da ih rešite. Ako ste slobodni – ne ustručavajte se da iskoristite šarm kako biste osvojili osobu za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Ako ste dobili terapiju od lekara – pridržavajte se.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: U poslu je potrebno da razmišljate i jedan korak unapred kako biste želite da sve ide tokom koji ste planirali. Srećom – oko sebe imate ljude na koje se u potpunosti možete osloniti i od kojih možete zatražiti pomoć.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka uživaju u svom statusu, pogotovo ako su nedavno izašli iz duže veze. Ako ste u vezi – nemojte paničiti i praviti od muve slona, sve što je potrebno jeste da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom i rešite problem.

Zdravlje: Potrebno Vam je više kvalitetnog sna.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dajte sebi dovoljno vremena da osmislite plan za nastavak rada i ispunjavanje ciljeva koje ste postavili sebi. Nemojte srljati iz jednog posla u drugi kako ne biste propustili priliku za bolji i isplativiji posao.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka uživaju u društvu prijatelja – što im može doneti veoma značajno novo poznanstvo. Ako ste u vezi – nemojte da zbog sitnih problema zaboravite na “širu sliku” – a to je da ste u srećnoj vezi punoj ljubavi!

Zdravlje: Mogući bolovi u kičmi i vratu – što može biti posledica lošeg spavanja ili manjka fizičke aktivnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vaša ambicioznost je u porastu što će Vas “naterati” da radite na sebi kako biste otvorili što više novih poslovnih opcija i omogućili sebi da što uspešnije dođete do cilja koji ste sebi zacrtali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne pridaju značaj simpatijama – oni čekaju veliku ljubav koja će im se uskoro desiti. Ako ste u vezi – pokušajte da produbite odnos nekim zajedničkim planovima.

Zdravlje: Potrebno Vam je više vremena koje ćete provesti onako kako samo Vi želite.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: U svom poslovnom okruženju važite za osobu od poverenja, profesionalca i stručnjaka – zato nemojte pristajati baš na bilo kakve uslove rada. Iskoristite bar jednom to što imate priliku da Vi postavljate pravila.

Ljubav: Ako ste nedavno izašli iz veze – vreme je da se polako vraćate na put i za sobom ostavite prošlost. Pripadnici znaka koji su u vezi u ovom periodu imaju odličnu komunikaciju sa voljenom osobom.

Zdravlje: Povedite više računa o imunitetu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Vama je u poslovnom okruženju najvažnije međusobno poštovanje, što donosi veoma prijatnu atmosferu za rad, a kao rezultat ima odlične rezultate. Ovo je odličan period za pravljanje planova za dalje.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne pridaju previše značaja ljubavi u svom životu – bar za sada. Ako ste u vezi – nemojte dozvoliti da Vam neki spoljni uticaji kvare harmoniju u vezi.

Zdravlje: Glavobolja može biti posledica dehidratacije organizma. Unosite više tečnosti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Ne zaboravite – ništa što radite nije uzalud. Ono što ste pokrenuli u prethodnom periodu sada donosi rezultate i otvara Vam nove mogućnosti za napredak i uspeh u karijeri.

Ljubav: Pripadnicima znaka koji su u vezi, pogotovo ako je ona ozbiljnija i traje duže, strast je veoma važna. Ako ste slobodni – zapitajte se da li ste zaista spremni za nešto ozbiljnije jer to podrazumeva posvećenost…

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Sa kolegama i saradnicima konačno uspostavljate bolju komunikaciju što može dovesti do boljih poslovnih rezultata. Ukoliko sarađujete sa strancima – nemojte propustiti trenutak da napravite neke odlučnije poteze.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljivo poznanstvo na nekom skupu – poslovnom sastanku ili privatnoj zabavi na koju su pozvani. Ako ste u vezi – poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguće virusne infekcije. Ojačajte imunitet.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kreativnost je ono što Vam nedostaje u poslu. Opustite se i oslobodite svoju kreativnu energiju jer ćete na taj način lakše doći do rešenja problema koji Vas muče i sprečavaju da stignete do svog cilja.

Ljubav: Za slobodne pripadnike znaka ovo može biti period u kom će se određene stvari iskristalisati – ili ćete biti u ozbiljnoj vezi ili ćete u potpunosti izgubiti interesovanje za neku osobu. U vezi ljubav cveta.

Zdravlje: Rasipate energiju na nevažne stvari – bolje bi bilo da je usmerite na ono što Vas čini srećnim.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ukoliko se bavite nekom vrstom umetnosti ili posla koji je vezan za širu javnost – ovo je period u kom ćete doživeti uspeh, ali i priznanje od osoba koje su Vama važne u poslovnom svetu.

Ljubav: Iako možda želite da se smirite i nađete osobu za ozbiljnu vezu – to se jednostavno još uvek ne dešava jer ne možete da se odreknete slobodnjačkog života. Ako ste već u vezi – čuvajte se ljubomore.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte više čekati ni tren – pokrenite pitanja koja su Vama bitna i započnite posao za koji verujete da će Vam doneti uspeh, a koji ste duže vreme odlagali zbog nedostatka podrške od okoline.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem – ali trenutno ne mogu da se dovoljno posvete nekome kako bi iz toga proizašlo nešto ozbiljnije. Ako ste u vezi – pronađite način da se bolje prilagodite jedno drugom.

Zdravlje: Zdravlje bi trebalo da Vam bude na prvom mestu!

08/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments