Horoskop za četvrtak, 14. april 2016. godine

13/04/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 14. april 2016. godine

Dnevni horosko – četvrtak. 14. april 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte da mislite da će se Vaši finansijski ili poslovni problemi rešiti sami od sebe. Potrebno je više truda, ali i vere u sebe – jer Vi to možete, samo ako želite!

Ljubav: Ako pokušavate da osvojite neku osobu – pokušajte sa drugačijim pristupom. U vezi se partner stalno prilagođava Vama, budite mu na toma zahvalni.

Zdravlje: Promena vremena utiče na Vaše raspoloženje.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Podržavajte partnera, čak iako mislite da u nečemu greši – nije na Vama da menjate partnerovo mišljenje o tome. Ako ste slobodni – nemojte biti stidljivi, pokažite svoje kvalitete!

Zdravlje: Postoji mogućnost za neke alergijske reakcije.


blizanciBlizanci (21. maj – 21. jun)

Posao: Pred Vama je otvoreno polje – imate potpunu slobodu da sami pronađete svoje rešenje za određene zadatke i poslovne probleme. Saradnici i kolege Vam u potpunosti veruju!

Ljubav: Sa partnerom imate neke planove – oko kojih ste se jedva složili! Slobodni pripadnici znaka ne mogu da se smire i stalno traže “neku novu žrtvu”.

Zdravlje: Potreban Vam je predah i kraći odmor – nemojte čekati vikend za to.


RakRak (22. jun – 22. jul)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Ako ste slobodni – dajte priliku osobi koju ste nedavno upoznali – možda Vas prvi utisak vara. U vezi uživate u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Nemojte se previše naprezati, čuvajte energiju za stvari koje volite da radite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Obaveze na poslu se gomilaju, a Vi ne možete da se organizujete. Ne gubite vreme na planiranju – vreme je za akciju!

Ljubav: Posvećeni ste parnteru i prilagođavate mu se. Ako ste slobodni – na vidiku je strasna veza, iako veoma komplikovana.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ponovo ste se uverili da je najbolje kada neke poslove radite sami. Nije da Vam nikada nije potrebna pomoć, ali kada je tako – Vi znate i od koga možete da je dobijete.

Ljubav: Srećni ste zbog činjenice da partneru uvek možete da se obratite – takvoj sigurnosti ste oduvek težili. Ako ste slobodni – imate problema sa izražavanjem osećanja.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate imunitet.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Zamarate se tuđim mišljenjem, umesto da se samo posvetite poslu i date sve od sebe. Ne dozvolite da Vam nebitne stvari remete koncentraciju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi ste Vi ti koji donose odluke, što Vas ponekad zamara.

Zdravlje: Potrudite se da nađete više vremena samo za sebe.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Stanite na trenutak i dobro razmislite. Potrebno je da donesete mudru, a ne ishitrenu odluku. Imate dovoljno vremena za sve, nemojte paničiti.

Ljubav: U vezi se osećate sigurno i zadovoljno. Ako ste slobodni, pokušajte da malo više pokazujete svoje emocije određenoj osobi ako želite da se nešto promeni.

Zdravlje: Lagana rekreacija bi Vam poboljšala cirkulaciju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Trenutno ste veoma inspirisani i motivisani da radite. Iskoristite taj radni elan za poslove koji Vam inače teško padaju i prvo se njih rešite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka posvećuju previše pažnje pogrešnoj osobi. U vezi ste opušteni i zadovoljni, a partner Vas obasipa pažnjom i ljubavlju.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i relaksacije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako ste u mogućnosti da birate – poslušajte savet nekoga ko ima više iskustva ili je bolje upoznat sa tim poslom. Poštedite sebe nepotrebnog stresa.

Ljubav: ravite velike planove sa partnerom i sve Vam ide od ruke – za sada. Slobodni pripadnici znaka konačno pristaju na neki poziv, ali su idalje sumnjičavi.

Zdravlje: Pokušajte da zadržite pozitivan stav do kraja nedelje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pred sobom još uvek nemate konkretne ciljeve, ali se trudite da napredujete. Samo tako nastavite, vremenom će se pokazati šta je ono čega se morate pridržavati.

Ljubav: Iako imate potrebu da se zaljubite – to se još uvek ne dešava. Ukoliko ste u vezi – pokrenite inicijativu i ne čekajte da to parnter uradi umesto Vas.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu i unosite više tečnosti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Zasuti se različitim poslovnim ponudama, ali ipak ne možete da se odlučite šta je najbolje za Vas. Ne premišljajte se dugo – sada je trenutak odluke.

Ljubav: Partner svu svoju pažnju posvećuje Vama, na šta niste navikli, ali priznajte da Vam prija i uživajte u tome. Ako ste sami – možete očekivati neki zanimljiv poziv ili poznanstvo.

Zdravlje: Bez većih promena ili problema.

 

13/04/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments