Horoskop za utorak, 21. februar 2017. godine

20/02/2017 21:00

Horoskop za utorak, 21. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – utorak, 21. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko se manjak motivacije i entuzijazma za rad češće dešavaju, to mogu biti pokazatelji da posao koji radite nije najbolji za Vas; možda je potrebno da pronađete nešto za šta imate više smisla.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u nešto novo, pogotovo ako su nedavno izašli iz veze. Ako ste u vezi – budite svesni i svoje odgovornosti za trenutno stanje u vezi.

Zdravlje: Pronađite više vremena za svoje hobije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako je situacija na poslu trenutno nešto mirnija – nemojte to shvatati kao loš znak, već pustite da se stvari odvijaju svojim tokom. Uostalom, trebalo bi da uživate u mirnom periodu za koji ste toliko radili.

Ljubav: Možda previše očekujete od voljene osobe; ako imate neke zamerke – otvoreno recite. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da prikrivaju svoje simpatije ili emocije prema nekoj osobi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nezadovoljstvo poslom ili poslovnom atmosferom može biti samo subjektivni osećaj ili neko lično nezadovoljstvo koje ste preusmerili na rad. Nedozvolite da to negativno utiče na Vašu efikasnost.

Ljubav: Ako ste slobodni – sada je period kada bi trebalo da uživate u tom statusu i da date sebi priliku da shvatite šta je to što želite u ljubavi. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoničnom odnosu sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Kvalitetnije provodite slobodno vreme.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Poteškoće u radu mogu biti posledica manjka motivacije, ali i nekih veština ili znanja koje ne posedujete (još uvek). Budite slobodni da pomoć zatražite od nekoga u koga imate poverenja.

Ljubav: Ljubavna veza je odnos na kom se svakodneno mora raditi, nemojte to zaboraviti, u suprotnom će propasti. Ako ste slobodni – možete očekivati neko zanimljivo poznanstvo preko prijatelja ili posla.

Zdravlje: Obratite pažnju na način ishrane.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Dostizanje ciljeva je moguće jedino ukoliko ste zaista spremni za naporan rad koji se uvek isplati. Osim toga, potrebno Vam je i pozitivno razmišljanje kako biste se pokrenuli kada naiđete na prepreku.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da češće iniciraju neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – dajte sebi više vremena da sredite misli i emocije.

Zdravlje: Dobro se osećate.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Da biste bili sigurni da će posao biti obavljen na najbolji mogući način trebalo bi da se fokusirate na rad i da izbacite naviku da primenjujete multitasking onda kada Vam ponestaje vremena.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka maštaju o osobi koja možda i nije onakva kakvu je zamišljaju. Ako ste u vezi – posvetite više vremena voljenoj osobi i njenim potrebama.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili prehlada.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ukoliko se (ponovo) nalazite pred nekim poslovnim problemima – možda je vreme da pokušate da nađete izvor tih prepreka kako biste uspeli da nađete rešenje koje će biti dugoročnije.

Ljubav: Trebalo bi da otvoreno razgovarate sa voljenom osobom, pogotovo ako imate nekih sumnji ili nedoumica vezanih za vaš odnos. Ako ste slobodni – moguće je da propuštate nečije “male signale”.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite i uživate u slobodnom vremenu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Da biste doneli pravu odluku vezanu za posao – trebalo bi da se vodite nekim dosadašnjim iskustvom, ali i da budete sigurni da je to objektivna odluka, doneta “hladne glave”.

Ljubav: Ako se potajno nadate susretu sa nekom osobom – možda bi trebalo da budete otvoreni u toj nameri. Ako ste u vezi – uživajte u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Verujte da će Vam se na poslovnom polju otvoriti nove mogućnosti – bitno je da budete spremni da ih iskoristite na najbolji mogući način kako biste bili sigurni da ste uradili sve što je do Vas da uspeh konačno dođe i do Vas.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nedavnog poznanstva. Ako ste u vezi – potrudite se da voljena osoba ne trpi zbog Vaših nezadovoljsava ili neraspoloženja.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte gubiti motivaciju i želju za napretkom jer je svaki put ka uspehu težak, a prepreke su sastavni deo učenja i usavršavanja. Uostalom – ništa se ne dešava preko noći, zato je potrebna upornost.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – vreme je da preispitate svoje emocije i osećanja koja gajite prema osobi koju smatrate prijateljem.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti kako biste se osećali bolje.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Veoma je važno da znate kako da se postavite u nekim poslovnim situacijama koje se ponavljaju, a koje mogu biti neprijatne. Na ovaj način odaćete utisak jedne zaista profesionalne osobe.

Ljubav: Ako ste slobodni – sada je period za pokretanje i pravljenje prvih koraka koji mogu doprineti promeni Vašeg statusa. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da imaju više “sluha” za potrebe voljene osobe.

Zdravlje: Hronična neispavanost može predstavljati ozbiljan zdravstveni problem.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nalazite se u veoma povoljnom periodu za započinjanje nekih novih poslova ili za promenu radnog mesta – pogotovo ako ste o tome razmišljali neko duže vreme. Lepe vesti za one koji su u potrazi za poslom.

Ljubav: Ako ste u dužoj vezi – trebalo bi da pokušate da osvežite odnos. Pripadnici znaka koji nisu u vezi ne bi trebalo da spuštaju kriterijume i odustaju od želje da upoznaju savršenu osobu.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom prolaznog tipa.

20/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments