Horoskop za petak, 20. maj 2016. godine

19/05/2016 21:00

Horoskop za petak, 20. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 20. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Iskoristite slobodno vreme i vikend koji je pred Vama na najbolji mogući način.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako imate prepreka na putu ka uspehu – potrebna Vam je bolja taktika. Posavetujte se sa iskusnijim kolegama ili prijateljima u koje imate poverenja.

Ljubav: Skladan odnos sa partnerom je ono što Vam pomaže da održite ravnotežu u životu. Ako ste sami – vreme je da prestanete da krijete svoja osećanja.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Više se odmarajte.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nemate vremena za gubljenje. Sebi ste zadali velike ciljeve koji se neće ispuniti sami od sebe. Potrebno je da budete skoncentrisani i da u narednom periodu mnoge stvari podredite poslu.

Ljubav: Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno, bar ne odmah. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti – dovoljno je i nekoliko minuta dnevno.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Bilo bi bolje za Vas da poslu prilazite malo objektivnije. Na taj način nećete se osećati povređeno ako neko kritikuje Vaš rad. Nije to ništa lično, to je samo posao.

Ljubav: Ako ste u vezi – učinite nešto da se Vaš partner oseća posebnim. To što ne dobijate pažnju od određene osobe ne znači da niste dovoljno dobri. Nemojte sumnjati u sebe.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam išta poremti planove!


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: : Ukoliko se nađete u situaciji da Vam motivacija za rad opadne, setite se planova i ciljeva koje ste sebi zadali. Ako želite da napredujete morate raditi više i vrednije – jedino tako možete očekivati zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav: Osećate da ste konačno spremni za vezu, sada je potrebno da date pravi signal određenoj osobi. U vezi budite otvoreni, pogotovo ukoliko imate neki problem.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako radite na nekom projektu – rezultati će se uskoro videti. Inače ste zadovoljni svim poslovnim prilikama u poslednje vreme, što utiče i na Vašu motivaciju i rad.

Ljubav:Sa partnerom ste sve bliži. Slobodni pripadnici znaka mogu sresti nekoga koga su iz očiglednih razloga izbegavali. Sada je vreme da razrešite probleme iz prošlosti kako biste mogli da nastavite.

Zdravlje: Petak je dan za opuštanje i uživanje!


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemate poverenja u svoje saradnike. Najbolje bi bilo da sa njim otvoreno porazgovarate i ustanovite u čemu je zaista problem. Posao zbog toga ispašta.

Ljubav: Ako ste duže van veze – svesni ste koliko je prvi korak težak, ali ako se odabrali pravu osobu – nemojte čekati više. Partner je malo odsutan, nemojte mu zameriti.

Zdravlje: Okružite se ljudima koje volite i sa kojima ste opušteni.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Bilo bi bolje za Vas da poslu prilazite malo objektivnije. Na taj način nećete se osećati povređeno ako neko kritikuje Vaš rad. Nije to ništa lično, to je samo posao.

Ljubav: Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti i provedete vikend u harmoniji.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Tolerancija i prilagođavanje mogu biti veštine veoma korisne u poslovnom svetu, zato se potrudite da ih savladate – možda će Vam uskoro biti potrebne.

Ljubav: Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Nađite malo vremena tokom vikenda i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati nekoga ko će ih zainteresovati i opčini svojim šarmom. Sa partnerom proživljavate period savršenog sklada i harmonije.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Kraj nedelje nije najbolji za donošenje važnih odluka ili rešavanje važnih poslovnih obaveza. Sve što možete – odložite za ponedeljak ili narednu nedelju.

Ljubav: Pred slobodnim predstavnicima znaka može se naći veoma zanimljiv vikend – ako se nađu na pravom mestu. Vodolije koje su u vezi planiraju miran vikend sa voljenom osobom.

Zdravlje: Za vikend će sve ići kako ste planirali – samo se opustite!


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte gubiti vreme na poslovne obaveze koje ne morate Vi ili bar ne sad da uradite. Imate preča posla – zato se fokusirajte na to!

Ljubav: Pred Vama je romantičan vikend sa voljenom osobom. Iskoristite svaki trenutak. Ako ste slobodni – budete malo otvoreniji prema drugima.

Zdravlje: Vikend nemojte trošiti razmišljanjem o poslu!

19/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments