Horoskop za utorak, 31. maj 2016. godine

30/05/2016 21:00

Horoskop za utorak, 31. maj 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak, 31. maj 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Često dozvoljavate da Vas tuđe mišljenje poremeti. Pokušajte da se distancirate i svoje obaveze obavljate u miru. Uostalom – to što Vi i kako radite, to je samo Vaša stvar.

Ljubav: Povremena natrpeljivost sa partnerom može biti posledica nekih spoljnih uticaja ili problema nevezanih za vaš odnos. Slobodni pripadnici znaka mogu biti upleteni u nešto nedefinisano – da li je to početak veze ili samo “letnja avantura”?

Zdravlje: Dan provedite na nekom prijatnom mestu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Najviše Vam odgovara kada imate slobodu da svoj posao radite isključivo po svojim pravilima, ali to ne može biti uvek tako. Budite spremni i da prihvatite neke druge uslove i tuđa pravila kako biste omogućili sebi da napredujete.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte dozvoliti da previše odlutate u maštanju o nekoj osobi. U vezi ste puni razumevanja prema partneru – verujte da će Vam se to vratiti.

Zdravlje: Nervoza je izazvana vremenskim uslovima koji Vam nikako ne odgovaraju.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Kada se skoncentrišete samo na posao – sve Vam ide od ruke. Ako osećate kao da gubite tlo pod nogama i da ništa nije kako bi trebalo – potrebno Vam je više fokusa na ono što je najvažnije.

Ljubav: Sa partnerom je sve onako kako ste zamislili! Uživajte u periodu koji je pred Vama, a koji Vam može doneti neke velike promene. Ako ste sami – najbolje bi bilo da prvo sa sobom raščistite šta želite – pre nego što se upustite u (još jednu) vezu.

Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ne dozvolite da Vas uhvati panika ukoliko niste još sve svoje poslovne obaveze uradili. Udahnite duboko i prionite na posao – to je jedini način da sve rešite na vreme.

Ljubav: Ako slobodni – vreme je da konačno poslušate svoju intuiciju, jer je trenutno izraženija nego obično. U vezi bi sa partnerom trebalo da počnete da radite na boljoj komunikaciji kako se ne bi našli u nekoj neprijatnoj situaciji.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima – posvetite se nekoj fizičkoj aktivnosti.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ukoliko uvek znate koji je Vaš cilj – ne postoji mogućnost da ćete zalutati, zato nema potrebe ni da brinete o tome. Samo se potrudite da budete istrajni – i uspeh će Vam se dogoditi.

Ljubav: Nemojte uzimati sve zdravo za gotovo što Vam partner kaže. U afektu mogu biti izrečene i stvari koje zapravo ne mislite.

Zdravlje: Čuvajte energiju za ono što Vam je zaista važno.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Iako ste se trudili da ispunite sve uslove kako biste napredovali na poslu, to se još uvek ne dešava. Zapitajte se u čemu je problem ili porazgovarajte sa nadređenim.

Ljubav: Nađite se na pola puta u dogovoru sa partnerom. Ne može uvek jedna osoba u vezi da donosi sve odluke. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preispitaju trenutni izbor.

Zdravlje: Promenite ishranu – ubacite više povrća i voća.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Niste u poziciji da menjate pravila, zato se povinujte i gledajte svoja posla. Izbegavajte osobe sa kojima biste mogli naći u konfliktnoj situaciji.

Ljubav: U vezi ste sigurni i zadovoljni, što nije znak da bi trebalo da se u potpunosti opustite. Ako ste sami – razmislite još jednom o pomirenju sa nekom osobom koja Vas, uprkos svemu, privlači.

Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na Vaše raspoloženje i produktivnost.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Zadali ste sebi previše različitih zadataka. Iako Vas to sve zanima, nemojte se udaljavati od svog primarnog cilja.

Ljubav: o što parnter sada ima razumevanja za Vaše obaveze, ne znači da će uvek tako biti – ne oslanjajte se na to i ne iskorišćavajte dobrotu voljene osobe. Ako ste sami – ne polažite previše nade u to što sada osećate prema nekome.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Brine Vas obim posla koji se pred Vama nalazi. Saberite se i krenite. Ubrzo ćete shvatiti da imate odličan tim oko sebe zahvaljujući kom će sve biti u redu.

Ljubav: Vaša upornost i previše zahteva samo će oterati partnera. Ako ste slobodni – ne ustručavajte se da potražite ljubavni savet.

Zdravlje: Pijte više tečnosti.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ne verujte baš svakome na reč, od nekih čekajte konkretan dokaz za obećanja koja ste čuli. Očekuje Vas pomalo neprijatno iznenađenje.

Ljubav: Posvetite više pažnje voljenoj osobi, a ukoliko ste sami – organizujte neku zabavu ili izađite u svoj omiljeni kafić. Nikad se ne zna koga biste mogli sresti.

Zdravlje: Popodnevna dremka zvuči odlično, zar ne?


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Imajte više vere u sebe, bar koliko drugi imaju. Ako Vaši saradnici smatraju da ste dorasli novoj poziciji – nemojte ni Vi da sumnjate u svoje sposobnosti.

Ljubav: Ponekad bi trebalo da prihvatite i partnerovu ideju – pogotovo ako će Vas to poštedeti nepotrebne svađe. Ako ste sami – nemojte pristajati na kompromise.

Zdravlje: Ne prisiljavajte se na stvari koje ne želite da radite, udovoljite sebi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Oprezno sa obećanjima – budite realniji kada procenjujete svoje mogućnosti. Izbegavajte sukobe i konflikte na poslu, jer će se razrešiti na Vašu štetu.

Ljubav: Parnter Vam predstavlja najveću podršku bez koje ne biste mogli da napredujete. Same pripadnike znaka očekuje promena statusa, ali od njih zavisi na koliko dugo.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.

30/05/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments