Horoskop za petak, 3. februar 2017. godine

02/02/2017 21:00

Horoskop za petak, 3. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – petak, 3. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ne zaboravite da je svaki ušteđen dinar – zarađen dva puta, pa bi zato trebalo da razmislite o nekim boljim merama štednje – jer ste u poslednje vreme lake ruke kada je trošenje u pitanju.

Ljubav: Ukoliko želite da vezu podignete na viši nivo – trebalo bi da otvoreno razgovarate sa partnerom/partnerkom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije.

Zdravlje: Nemojte trošiti energiju na nevažne obaveze.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Da biste napredovali u istom tempu – potrebno je da pozitivno razmišljate i usmerite svoju energiju ka postizanju cilja koji ste sebi postavili. Ukoliko Vam je potrebna pomoć – nemojte se ustručavati da je tražite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi mogu očekivati neko zanimljivo poznanstvo u poslovnom okruženju ili na nekom putu. Ako ste u vezi – imajte više tolerancije i razumevanja za voljenu osobu.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Veoma je važno da napravite dobar plan na koji ćete moći da se oslonite kada se budete suočavali sa nekim preprekama i da ne posumnjate u svoje sposobnosti nakon prvog neuspeha.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka svojom pojavom nikoga ne ostavljaju ravnodušnim! Ako ste u vezi – budite češće inicijator nekih zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom.

Zdravlje: Dobro se osećate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Čak iako ste ide kako ste planirali – ne bi trebalo da se tako lako opustite kako se stvari i obaveze ne bi otrgle kontroli. Određena doza opreza je uvek dobro došla kada je posao u pitanju.

Ljubav: Sa voljenom osobom možete doći u neku neprijatnu situaciju – ne zaboravite da je uvek najbolje rešenje otvoren i iskren razgovor. Ako ste slobodni – trebalo bi više da uživate u svom statusu.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Željene rezultate možete postići samo ukoliko se više potrudite i angažujete na pravi način kako biste korak po korak rešavali probleme i obaveze koje imate. Ako to ne možete postići sami – okupite tim pažljivo odabrenih ljudi.

Ljubav: Pokažite više razumevanja voljenoj osobi i potrudite se da budete veća podrška nego ranije. Slobodni pripadnici znaka možda propuštaju neke “male signale” – trebalo bi više pažnje da obrate na osobe iz svog okruženja.

Zdravlje: Moguća prehlada.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako želite da budete produktivniji – trebalo bi da se fokusirate na jednu obavezu i potrudite se da je obavite na najbolji mogući način. Multitasking ne donosi uvek željene rezultate, pogotovo u Vašem slučaju.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi treblo da se više potrude oko osobe za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – nemojte se opterećivati sitnim razmiricama sa voljenom osobom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Upravo Vaše sposobnosti i veštine, kao i znanje i iskustvo, pomažu Vam da napredujete u željenom smeru. Nemojte sumnjati u sebe i imajte više samopouzdanja – sve će doći na svoje!

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte previše očekivati od nekog nedavnog poznanstva, nego idite korak po korak. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Trebalo bi da se češće bavite nekim fizičkim aktivnostima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte propuštati priliku za napredovanje ili učenje nekih novih veština, kao ni za nadogradnju postojećih znanja – sve to Vam može pomoći u karijeri, čak i ako nije usko povezano.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da srljaju u nešto novo – pogotovo ako nisu sigurni u svoje emocije. Ako ste u vezi – trebalo bi češće da pokazujete svoje emocije voljenoj osobi.

Zdravlje: Uvedite više zdravih navika u svakodnevicu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko previše slobodno tumačite određene obaveze i zadatke – postoji mogućnost da ćete negde pogrešiti, a kako biste to sprečili – biće Vam potrebno više koncentracije i posvećenosti.

Ljubav: Priredite voljenoj osobi neko romantično iznenađenje ili neki mali znak pažnje. Ako ste slobodni – vreme je da se pokrenete dok još imate šansu kod osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ne možete kontrolisati baš sve poslovne prilike i situacije u kojima se nalazite. Na Vama je da svoj posao radite kako treba – a ostalo može biti faktor sreće ili uticaj nekih drugih ljudi.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da iskoriste priliku da pokažu svoje sposobnosti zavodnika – ako žele da osvoje osobu za koju su zainteresovani. Ako ste u vezi – uživajte u harmoniji.

Zdravlje: Važno je da naučite da akumilirate pozitivnu energiju.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Vredan i posvećen rad mora doneti rezultate, zato nemojte previše brinuti o tome nego nastavite u istom maniru. Ako Vam zafali motivacije – samo se prisetite svog krajnjeg cilja.

Ljubav: Prema voljenoj osobi bi trebalo da se ophodite sa više razumevanja i tolerancije. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se zapitaju šta im znači pažnja koju dobijaju od neke osobe.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Trebalo bi da sinhronizujete svoje mogućnosti i želju za napredovanjem. Nemojte zaboraviti da prihvatanjem novih angažovanja dobijate nove zadatke, ali i nove odgovornosti.

Ljubav: Slobodni pripanici znaka ne bi trebalo da kriju svoje emocije ukoliko žele da promene svoj status. Ako ste u vezi – probleme sa voljenom osobom rešavajte kroz otvoren i iskren razgovor.

Zdravlje: Moguća glavobolja ili problemi sa sinusima.

02/02/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments