Horoskop za sredu, 15. jun 2016. godine

14/06/2016 22:24

Horoskop za sredu, 15. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 15. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Imate osećaj kao da se sve urotilo protiv Vas. Nemojte biti toliko subjektivni. Pokušajte da sagledate širu sliku i malo se distancirate od problema kako biste lakše našli rešenje.

Ljubav: Partner je tu uvek da Vam pruži podršku, ali ponekad Vam je potrebna i njegova/njena inicijativa, budite otvoreni po tom pitanju. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem ljudi – a leto je odličan period za to.

Zdravlje: Više se odmarajte i posvetite sebi.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Konačno se sreća i Vama smeši. Do sada je često sve išlo “na mišiće”, a sada konačno kao da se stvari odvijaju same od sebe – i to u Vašu korist. Uživajte u ovom periodu i trudite se da iskoristite svaku priliku.

Ljubav: Ako ste slobodni – sada je odličan trenutak da razmislite o tome zašto ste izabrali da budete sami, pogotovo ako postoji neka osoba koja Vam se dopada? U vezi postoji određena napetost, čiji je uzrok neki spoljni uticaj.

Zdravlje: Obratite pažnju na to šta jedete. Bolje bi bilo da pokušate sa lakšom hranom tokom toplijih dana.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Iako ste navikli da sve sami radite, ali ponekad je potrebno zatražiti pomoć. To nije znak Vaše nesposobnosti, nego jednostavno preokupiranosti obavezama koje se samo gomilaju. Ne brinite, imaćete priliku i da vratite uslugu.

Ljubav: Partner je posebno brižljiv prema Vama, u narednom periodu se potrudite za uzvratite istom merom. Slobnodni blizanci nemaju mira i stalno traže neku novu “žrtvu”.

Zdravlje: Znajte kad je vreme za pauzu, nemojte da se preforsirate!


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Da li ste sigurni da ste dali sve od sebe da uspete? Ako Vam se cilj čini predaleko – pokušajte da napravite bolji plan koji će Vas u manjim koracima dovesti do cilja.

Ljubav: Vaš povremeno komplokovan ljubavni život je ono što ste sami inicirali – zato nemojte da se žalite nego pokušajte da se snađete. Ionako sve odluke zavise samo od Vas, u kom god da ste statusu.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana su pola zdravlja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Jedno je biti uporan, a drugo tvrdoglav. Šta mislite – šta Vi trenutno? Dobro pogledajte situaciju u kojoj se nalazite i dajte sebi vremena da shvatite koji bi bio Vaš najbolji sledeći potez.

Ljubav: Sa partnerom uživate u skladnoj i harmoničnoj svakodnevici koja predstavlja ostvarenje Vaših snova. Ako ste slobodni – pokušajte da Vi budete inicijator nekog susreta.

Zdravlje: Pijte više vode i jedite više svežeg voća.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nemate nameru da odustanete od svojih nekih zamisli – što je u redu. Na taj način ćete dati do znanja saradnicima da ste ozbiljni, a jedino tako ćete i uspeti da postignete ono što ste želeli.

Ljubav: Sa partnerom može doći do nekih nesuglasica ili svađe oko svakodnevnih obaveza. Pokušajte da to rešite što pre. Ako niste u vezi – za Vas ovaj vikend može biti posebno važan!

Zdravlje: Moguće glavobolje i malaksalost. Dovoljno se odmarajte.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Uslovi u kojima trenutno radite možda nisu idealni, ali vreme je da se pomirite da će tako biti još neko vreme. Nemojte očajavati, velike stvari će se desiti i Vama, potrebno je samo da ostanete pozitivni i da vredno radite!

Ljubav: Ako ste sami – nemojte više čekati. Budite Vi osoba koja će svojim kvalitetima osvojiti željenu osobu! Nemojte biti skromni i sumnjati u svoje kvalitete. U vezi vlada potpuna harmonija i sklad.

Zdravlje: Potrudite se da slobodno vreme iskoristite što je bolje moguće. Uživajte u stvarima koje volite!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Vaše trenutno angažovanje na poslu pokazuje da ste cenjeni od strane saradnika. Izdržite još malo – jer je zaslužen odmor veoma blizu!

Ljubav: Vreme je za započinjanje nekih planova sa partnerom koje ste ostavili po strani. Ako ste slobodni – putovanja i upoznavanja su način da nađete svoju srodnu dušu.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Trebali bi malo više da se potrudite ako želite da postignete sve što ste isplanirali. Do kraja meseca bi trebalo da se reše neki poslovni problemi sa kojima se susrećete.

Ljubav: Ako partner ima izlive ljubomore – potrudite se da o tome razgovarate, a ako ste Vi ljubomorni – recite to partneru otvoreno. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljivo poznantstvo.

Zdravlje: Nemojte trošiti vreme i energiju na Vama nevažne stvari i ljude.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kako budete razvijali svoje veštine tako će Vam se otvarati i nove mogućnosti, kada je posao u pitanju. Nemojte biti lenji i dajte sve od sebe – i dobre stvari će Vam se dešavati!

Ljubav: Sa partnerom ste konačno uspeli da postignete dogovor oko nečega, a sada je vreme za realizaciju plana. Budite Vi inicijator ako želite da sve bude kako treba! Ako niste u vezi – naredni period je pogodan za upoznavanje i može Vam doneti nova uzbuđenja na emotivnom planu.

Zdravlje: Češće se opuštajte i ne zaboravite da duboko dišete.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte se iznenaditi ako doživite neko razočarenje na poslu – ništa nije lično. To će Vas naučiti da se prema poslu ophodite malo objektivnije i profesionalnije, a da emocije ostavite kod kuće.

Ljubav: Partner se oseća zapostavljeno – pronađite više vremena za neke Vaše rituale koje ste imali na početku veze i na taj način osvežite vaš odnos. Slobodni strelčevi se mogu osećati melanholično.

Zdravlje: Posvetite se svojim hobijima i oslobodite svoju kreativnost.


RibeRibe (20. februar -20. mart)

Posao: Čak iako osećate kao da stagnirate na poslu – nemojte da prekidate. Vremenom će se pokazati zašto ste morali da “idete tim putem” da biste stigli do svog cilja!

Ljubav: Nađite način da ispunite neke partnerove/partnerkine želje – jer je sreća sačinjena od sitnica. Ako ste slobodni – ne odbacujte mogućnost da je osoba kojoj se sviđate – baš za Vas.

Zdravlje: Isplanirajte neke aktivnosti sa prijateljima i porodicom i uživajte u danu.

14/06/2016 22:24

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments