Horoskop za petak. 4. novembar 2016. godine

03/11/2016 21:00

Horoskop za petak. 4. novembar 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 4. novembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vas ništa ne može da iznenadi – pa čak ni kada se dese potpuno neočekivane promene na poslovnom planu. To što se lako prilagođavate novonastalim situacijama svakako jedna od Vaših najvećih vrlina.

Ljubav: Trebalo bi da prolongirate rešavanje nekih suštinskih problema dok ne budu povoljniji uslovi za razgovor. Ako ste slobodni – uskladite svoje misli sa onim šta osećate.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratnom delu kičme.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Možda je vreme da unapredite svoje veštine i obogatite iskustvo ako želite da napredujete. Nemojte se zavaravati – Vaši trenutni rezultati nisu Vaš maksimum, nego izbor “linije manjeg otpora”.

Ljubav: Potpuno, sigurno i srećno se osećate samo kada ste u blizini voljene osobe – češće pokazujte svoja osećanja. Ako ste slobodni – iskoristite šarm kako biste osvojili osobu koja Vas je zaintrigirala.

Zdravlje: Nemojte više odlagati susret sa nekim koga dugo niste videli.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Budite malo pažljiviji u komunikaciji sa partnerima i saradnicima kako ne bi došlo do nesuglasica ili nerazumevanja informacija koje bi mogle vidno da naštete zajedničkom poslu i ciljevima.

Ljubav: U pravu ste ako osećate da ne bi trebalo tako lako da verujete osobi za koju ste se zainteresovali – isuviše kratko se poznajete. Ako ste u vezi – preuzmite inicijativu za rešavanje nekih zajedničkih problema.

Zdravlje: Obratite pažnji na način ishrane.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iskoristite kreativnu fazu i nabujalu ambicijoznost za postizanje nekih velikih ciljeva koje ste sebi zacrtali – istrajnost i upornost će se u Vašem slučaju najviše isplatiti, zato ne odustajte!

Ljubav: Ako ste nešto obećali voljenoj osobi – ispunite to što pre ako ne želite da izgubite teško stečeno poverenje. Slobodni pripadnici znaka bi trebali da se odazovu na različite pozive koje dobijaju.

Zdravlje: Slobodno vreme iskoristite za odmor i relaksaciju.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Sada imate priliku da utičete na tok nekih poslova i na neke poslovne odluke koje bi mogle u velikoj meri da utiču i na Vaš rad – iskoristite to maksimalno i imajte više samopouzdanja.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su u velikom emotivnom zanosu i imaju velika očekivanja od nedavnog poznanstva. Ako ste u vezi – potrudite se da obnovite ljubav i osećaje sa početka veze.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Vaš dosadašnji uspeh u poslu u glavnom se zasniva na dobroj procei i detaljnom planiranju – nemojte od ovih principa odstupati ako želite dalji razvoj i napredak u karijeri.

Ljubav: Previše analize u odnosu sa voljenom osobom može doneti više štete nego koristi. Ako ste slobodni – potrebno Vam je više hrabrosti i samopuzdanja ako želite da osvojite neku osobu.

Zdravlje: Mogući stomački problemi prolaznog tipa.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iako Vam se čini da stagnirate ili da čak nazadujete – to nije baš tako. Vaša samokritičnost i visoka očekivanja mogu samo da Vam unište samopouzdanje i želju za radom.

Ljubav: Ako se osećate zapostavljeno u vezi – nemojte to da prećutite voljenoj osobi. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preuzmu inicijativu ako žele da od nekog prijateljskog odnosa naprave našto više.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Važno je da odate utisak ozbiljnosti i porfesionalnosti kako bi Vam se otvorile nove prilike za napredak i uspeh u poslu. Svi vole ljude od poverenja i spremne za vredan i naporan rad.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka su raspoloženi za novu ljubavu avanturu, ali sada ne bi trebalo da očekuju ništa više od toga. Ako ste u vezi – svoje namere bi trebalo otvoreno da kažete voljenoj osobi – šta god da je u pitanju.

Zdravlje: Posvetite više vremena Vama dragim osobama.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Povećan broj obaveza ili angažovanja moglo bi da poremeti Vaše prioritete u poslovnoj sferi – nemojte to dozvoliti. Ako Vam je potrebna pomoć – sada je krajnje vreme za je i zatražite.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vam neko sa strane poremeti planove sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati ni u šta novo kako ne biste bili razočarani.

Zdravlje: Za prave prijatelje bi uvek trebalo da odvojite vreme.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemojte praviti komrpomise u poslu ako će to naškoditi Vašem poslu ili poslovnom ugledu. Mislite na duže staze i nemojte ulagati vreme u nešto što Vam neće doneti željene rezultate.

Ljubav: Potrudite se da voljenu osobu ne zapostavljate ni zbog čega. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da u novom partneru traže emotivnu stabilnost i uzajamno poverenje, a neku prolaznu avanturu.

Zdravlje: Vežbajte oslobađanje od stresa svakog dana.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Sveni ste da greška na poslovnom planu može da ima lančano negativne posledice, zbog čega je potrebno da budete veoma pažljivi posebno u situacijama kada bi trebalo da donesete neku važnu odluku.

Ljubav: Pripazite da u afektu ne kažete partneru/partnerki stvari koje zaista ne mislite. Ako ste slobodni – nemojte odustajati od potrage za osobom koja će moći u potpunosti da Vas razume.

Zdravlje: Uvedite više fizičkih aktivnosti u svakodnevne obaveze.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: S obzirom na to da dajete maksimum i da se trudite da se pokažete u najboljem svetlu na radnom mestu – nema potrebe da brinete za svoj napredak u budućnosti – izvestan je uspeh.

Ljubav: Sa voljenom osobom činite savršen tim u svim situacijama – što je sve čemu ste težili do sada; uživajte u svom statusu. Ako ste slobodni – dozvolite nekoj osobi da uđe u Vaš život i budite spontaniji – možda je to ljubav Vašeg života.

Zdravlje: Nemojte preskakati obroke i unosite više vitamina.

03/11/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments