Jupiter u znaku vage: Šta nam donosi tranzit planete sreće?

09/09/2016 11:16

Jupiter u znaku vage: Šta nam donosi tranzit planete sreće?

Jupiter, planeta inostranstva, novca, ugleda i putovanja se posle 12 godina ponovo nalazi u znaku Vage, gde će biti od 9. septebra narednih 13 meseci.

S obzirom na to da je Vaga znak partnerskih odnosa, sudskih procesa i javnosti – svi koji se bave poslovima u javnosti, umetnošću, glumom, muzikom, slikarstvom, pravom ili politikom mogu očekivati napredak u karijeri koji neće imati silaznu putanju sve do oktobra naredne godine.

Ulazak Jupitera u Vagu, posle 12 godina, osetiće svi znaci, najviše Bikovi, Vage, Strelčevi i Ribe, a najmanje Škorpije, Ovnovi, Blizanci i Device.

Ovan (21. mart – 20. april)

Planeta ekspanzije, Jupiter, u sedmom polju u napetim aspektima sa Merkurom i Uranom, simbolima komunikacija i neočekivanih okolnosti, kvari vaše planove u vezi sa zajedničkim životom sa partnerom.

Bik (21. april – 20. maj)

Sa simbolom prosperiteta i sreće, Jupiterom, u astrološkoj kući posla možete da ostvarite svoj san o nekom kreativnom poslu koji bi mogao da vam donese uspeh i novac. Oslonite se na pomoć jednog Jarca ili neke Vagu.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Jupiter u vašem petom astrološkom polju najavljuje mogućnost proširenja porodice, a umetnicima i sportistima donosi uspeh.

Možete da nađete posao u nekoj stranoj firmi ili da se odlučite za odlazak u inostranstvo.

Rak (21. jun – 22. jul)

Sa Jupiterom u četvrtoj astrološkoj kući, možete da započnete privatni biznis ili da pređete u neku drugu firmu ali pazite, jer možete biti skloni nesmotrenim odlukama. Moguć ulazak u brak ili odlazak za inostranstvo.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Pozicija Jupitera, planete prosperiteta, posle 12 godina u trećem astrološkom polju, sportistima i umetnicima donosi uspeh. Zbog napetih aspekata sa Uranom, nemojte da donosite odluke na brzinu, naročito u vezi sa ljubavnim životom.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Izazovni aspekti vašeg vladaoca Merkura i Urana i Jupitera u vašem polju ljubavi i posla, može vam doneti krizu u braku ili dužoj vezi. Nemojte da se nervirate zbog prolongiranja rokova za neke poslove.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Ulazak Jupitera u vaš znak, gde se nalazi i vaš vladalac Venere, donosi vam nove isplative poslove u radu sa strancima. Nemojte da se izlažete nepotrebnim troškovima, ako planirate privatan biznis.

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Sa Jupiterom u polju tajni, ukazuju vam se šanse za napredovanje u karijeri a moguća je i saradnja sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Ako zbog posla često putujete u inostranstvo, moguća je romansa sa nekim ko je verovatno zauzet.

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Pozicija vašeg vladaoca Jupitera, posle 12 godina u astrološkoj kući inostranstva, donosi obnovu društvenih veza i pomoć uticajnih prijatelja. Mogućnost rasprava zbog partnerove neiskrenosti.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ulazak Jupitera u astrološko polje karijere donosi susret sa osobom koja radi za strance ili ste je upoznali na nekom putu, a možda se radi i o nekom koga ste nekada poznavali. Merkur iz Device usporava mogućnost uspostavljanja saradnje sa strancima.

Vodolija (20. januar – 19. februar)

Zbog planete prosperiteta, Jupitera, u astrološkoj kući kontakata sa strancima, možete da donesete odluku o odlasku u inostranstvo. Ako imate bilo kakav spor, verovatno će se rešiti u vašu korist.

Ribe (20. februar – 20. mart)

Pozicija jednog od vaših vladalaca, Jupitera, u astrološkom polju novca, donosi vam profesionalnu i materijalnu sastisfakciju, naročito ako poslujete sa Kinom i Japanom ili se bavite nekim kreativnim zanimanjem.

09/09/2016 11:16

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments