Horoskop za četvrtak, 9. jun 2016. godine

08/06/2016 21:00

Horoskop za četvrtak, 9. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – četvrtak, 9. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenje.

Ljubav: Slobodni pripadnici se jako trude da se nekome svide. U vezi ste opušteni i uživate u zajedničkim aktivnostima sa partnerom.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pijte više tečnosti.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Vodite računa da sve uradite kako treba i nemojte zaobilaziti pravila. Neko od saradnika čeka na Vašu grešku.

Ljubav: Nemate razlog za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Ako provodite dosta vremena u zatvorenom – potrudite se da ta prostorija bude dobro provetrena.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nedostaje Vam energije i vremena kako biste ispunili sve što se pred sebe postavili. Možda ste precenili svoje sposobnosti, što nije razlog da se povučete ili odustanete.

Ljubav: Ne uzimajte zdravo za gotovo sve što čujete od parntera. Doza sumnjičavosti na početku veze je potpuno na mestu. Ako ste u ozbiljnoj vezi – plovite mirnim morem.

Zdravlje: Posebno su Vam osetljivi zglobovi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Radite više nego što biste trebali i preuzimate tuđe obaveze. To što možete da sve postignete nije razlog da to zaista i radite. Usporite tempo.

Ljubav: Preispitujete svoju prošlost u nadi da će Vam to doneti odgovore na neka pitanja koja Vas trenutno muče. Ne ponavljajte neke greške od ranije.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Niste sigurni da ste na pravom putu, ali sada ne možete da odustanite. Završite to što ste počeli i verujte da će rezultati biti zadovoljavajući.

Ljubav: Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom. Slobodni pripadnici znaka možda očekuju nemoguće od neke osobe.

Zdravlje: Ne dozvolite da na Vas “pređe” nečiji negativan stav i loše raspoloženje.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Čak i ako radite u timu ili sa saradnicima, ponekad bi bilo bolje da svoje planove i principe rada zadržite za sebe, kako Vas konkurencija ne bi “pojela”.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju dovoljno samopouzdanja da šarmiraju koga požele. Ako ste u vezi – učinite nešto da se Vaš partner oseća posebnim.

Zdravlje: Pronađite način da se opustite u potpunosti.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Napetost na poslu i stres kom ste izloženi rezultat je prevelikih očekivanja kako Vas, tako i osoba u Vašem okruženju. Nemojte popuštati pod pritiskom i imajte više samopouzdanja i vere u sebe i svoje veštine.

Ljubav: lobodni pripadnici znaka bi trebali da preuzmu inicijativu – dok još imaju priliku za to. U vezi očekujete od partnera više pažnje i razumevanja – otvoreno to recite!

Zdravlje: Uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima kako biste izbegli stres


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnoj saradnji. Budite pozitivni kako biste što bolje iskoristili situaciju u kojoj ste se našli.

Ljubav: Turbolentan period na ljubavnom planu očekuje sve škorpije koji nisu sigurni u svoja osećanja, bez obzira da li su u vezi ili ne. Dajte sebi vremena da shvatite kako se zaista osećate pre nego što donesete odluku.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Više odmarajte i posvetite više vremena sebi.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ukoliko se nađete u situaciji da Vam motivacija za rad opadne, setite se planova i ciljeva koje ste sebi zadali. Ako želite da napredujete morate raditi više i vrednije – jedino tako možete očekivati zadovoljavajuće rezultate.

Ljubav: ko ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: olerancija i prilagođavanje mogu biti veštine veoma korisne u poslovnom svetu, zato se potrudite da ih savladate – možda će Vam uskoro biti potrebne.

Ljubav: Neko Vam pruža dosta pažnje, što Vam prija iako niste zainteresovani. Partner ima potrebu da Vam objašnjava sve svoje postupke – nemojte biti toliko strogi.

Zdravlje: ostoji mogućnost za neke alergijske reakcije.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Ako pokušavate da osvojite neku osobu – pokušajte sa drugačijim pristupom. U vezi se partner stalno prilagođava Vama, budite mu na toma zahvalni.

Zdravlje: Potreban Vam je predah i kraći odmor – nemojte čekati vikend za to.

08/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments