Horoskop za petak. 21. oktobar 2016. godine

20/10/2016 21:00

Horoskop za petak. 21. oktobar 2016. godine

Dnevnih horoskop – petak, 21. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Samo radite i nemojte se osvrtati. Tek kada obavite sve što je bilo pred Vama od obaveza moćićete da realnije sagledate koliko ste puno postigli do sada i šta bi trebalo da uradite sledeće.

Ljubav: Uživate apsolutnu podršku voljene osobe, što Vam daje vetar u leđa za sve poduhvate. Ako ste slobodni – trebalo bi da se oslobodite predrasuda koje imate i napravite taj prvi korak.

Zdravlje: Izuzev umora koji Vas je “stigao” – osećate se dobro.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako nailazite na nerazumevanje u svom poslovnom okruženju – nemojte gubiti entuzijazam. Uopstalom, Vama nije potrebna ni publika, a ni pomoć da biste svoj posao radili kako treba.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo prvo sebi da priznaju kako se osećaju, a onda i drugima! Ako ste u vezi – nemojte sve prepuštati slučaju, nekad je potrebno da se pokrenete kako bi rešili problem.

Zdravlje: Trebalo bi da se bavite nekom fizičkom aktivnošću.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Iako možda ne očekujete pomoć od drugih – itekako bi Vam dobrodošla. Nemojte da Vam sujeta stane na put napretka jer niste zatražili pomoć kada Vam je bila potrebna.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli da pronađu ljubav tamo gde su je najmanje očekivali – na poslu ili nekom putu. Ako ste u vezi – uživajte u harmoniji i skladnom odnosu koji imate sa voljenom osobom.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako pokušavate da pronađete način da poboljšate svoju trenutnu finansijsku situaciju – budite spremni da radite više i napornije, ali i da ne odbijate i poslove koje inače ne biste radili.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi ne bi trebalo da od “muve prave slona” i preuveličavaju probleme sa partnerom/partnerkom. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i nemojte srljati ni u šta.

Zdravlje: Mogući stomačni problemi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Nemojte biti previše samokritični jer to nije način da napredujete. Zapamtite da niko nije savršen i da svi pravimo greške, a važno je samo da iz njih nešto naučimo i da ih ne ponavljamo.

Ljubav: Sreća često odigra ključnu ulogu ulogu u životu – u šta ćete se Vi uskoro uveriti, pogotovo kada je reč o ljubavi. Ako ste u vezi – pokažite više tolerancije i razumevanja za voljenu osobu.

Zdravlje: Moguća prehlada.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Nalazite se u odličnoj, može se reći i zavidnoj, poziciji u poslovnom okruženju, što bi trebalo da iskoristite na najbolji način kako biste sebi olakšali naredak u karijeri i osigurali uspeh.

Ljubav: Budite pažljiviji u odnosu sa voljenom osobom i pokušajte da imate više razumevanja. Ako ste slobodni – vreme je da otkrijete svoje emocije ili naklonost i pokušate da osvojite osobu za koju ste već duže vreme zainteresovani.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte biti previše sumnjičavi – to što je dan počeo bez previše trzavica i obaveza na radnom mestu ne mora da znači ništa sumnjivo – nego je jednostavno tako jer ste vi to zaslužili i zaradili!

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju želju da se zaljube, ali bi trebalo da budu pažljiviji u tome kako ne bi “upali” u tešku vezu. Ako ste već u vezi – češće pokazujte svoju naklonost voljenoj osobi.

Zdravlje: Trebalo bi da izbegavate previše začinjenu i tešku hranu.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Do svog cilja stižete zahvaljujući svom znanju, iskustvu, ali i zbog toga što ste uporni i istrajni, što često nedostaje ljudima. Međutim, nemojte slaviti pre vremena, sačekajte potvrdu.

Ljubav: Ako ste slobodni – nemojte ni pokušavati da se svidite svima jer je to jednostavno nemoguće i neće Vam doneti ništa dobro. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u dragocenom vremenu sa voljenom osobom.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta ili prehlada.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Angažovani ste na više strana i to Vam trenutno odgovara samo zato što Vam to donosi dodatnu zaradu koja Vam je potrebna. Međutim, nećete moći ovim tempom da radite zauvek – vreme je da se odlučite.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo češće da slušaju savet prijatelja kada je ljubav u pitanju. Ako ste u vezi – nemojte zapostavljati potrebe voljene osobe.

Zdravlje: Mogući problemi sa leđima ili bol u vratnom delu kičme.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Jedno je sigurno – Vi se odlično snalazite u kriznim situacijama i u radu pod pritiskom, što ne znači da bi trebalo da čekate poslednji trenutak baš uvek kako biste uradili sve što je potrebno.

Ljubav: Nema potrebe za brigom – ako ste u vezi sve probleme ćete lako rešiti sa voljenom osobom, dok oni koji su slobodni mogu očekivati lepe vesti ukoliko puste da se stvari odvijaju svojim tokom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Veoma je važno da svoje ponašanje na poslu održite profesionalnim i određene kritike ne shvatite lično, jer se one odnosne samo na posao. Ako ovako pristupite problemima – brzo i lako ćete ih i rešiti.

Ljubav: Vaš kec u rukavu svakako je Vaš smisao za humor, ali i šarm kom malo ko može da odoli. Ako ste u vezi – možda bi trebalo da priredite neko romantično iznenađenje voljenoj osobi.

Zdravlje: Ne čekajte vikend da biste se odmorili – dovoljna će biti i kratka popodnevna dremka.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nalazite se u veoma stabilnoj poslovnoj poziciji za koju ste vredno i naporno radili dugo. Dozvolite sebi luksuz da se malo opustite – do granice koja neće uticati na kvalitet Vašeg rada.

Ljubav: Ako ste slobodni – moguće zanimljivo poznanstvo koje Vam može doneti i ljubav ili barem kretku avanturu. Pripadnici znaka koji su u vezi uspevaju da obnove svoju ljubav sa partnerom/partnerkom.

Zdravlje: Nemojte zapostavljati svoje jutarnje rituale koji Vam čine ceo dan boljim.

20/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments