Horoskop za subotu, 8. oktobar 2016. godine

07/10/2016 21:00

Horoskop za subotu, 8. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – subota, 8. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ukoliko želite da napreduejte ili postignete željeni cilj u poslu – možda bi trebalo da razmislite o nekoj vrsti partnerstva ili udruživanja sa osobom sa kojom inače delite interesovanja, mišljenje ili ideje.

Ljubav: Zapitajte se da li je dobro da mešate poslovni i ljubavni život? A upravo će se to desiti ukoliko prihvatite poziv za izlazak sa osobom sa kojom radite. Ne mora to nužno biti loša odluka. Ako ste u vezi – budite tolerantniji prema voljenoj osobi.

Zdravlje: Mogući manji zdravstveni problemi vezani za respiratorne organe.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Zajedno sa uspehom za koji ste vredno radili dolazi i novčana nadoknada – koju ste itekako zaradili – zato možete da se malo opustite i date sebi oduška. Nezaposleni pripadnici znaka mogu konačno čuti dobre vesti!

Ljubav: Ako želite da osvežite ili unapredite vezu u kojoj ste trebalo bi malo više da se potrudite. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da žure – nego da polako upoznaju osobu za koju su zainteresovani.

Zdravlje: Unosite više vitamina kako biste održali svoj imunitet jakim.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Spustite lopu, ohladite glavu i izbrojte do 10. Tek kada ste u potpunosti smireni možete doneti odluku kojom ćete se kasnije ponositi, umesto da žalite zbog nepromišljenosti.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi imaju poteškoća da na pravi način komuniciraju sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – zapitajte se šta je tome uzrok i nemojte ništa siliti – ljubav i onako dođe kad se najmanje nadate.

Zdravlje: Pozitivno razmišljanje Vam može pomoći da se bolje osećate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako trenutno imate nekih problema na poslu, a koji nisu diretno povezani sa Vašim radom – možda bi trebalo da imate više strpljenja i sačekate da se problemi reše sami od sebe – dok Vi obavljate svoj posao perfektno.

Ljubav: U vezi je potrebno da imate više razumevanja za potrebe voljene osobe. Ako ste slobodni – veoma je važno da budete malo taktičniji u odnosu sa drugima, pogotovo sa osobom za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Svedite loše navike na minimum.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Za napredak Vam je potrebno malo više entuzijazma i pozitivnog razmišljanja – kog će više biti u narednom periodu. Verujte da se trud i rad uvek isplati, jer ćete uskoro imati i dokaz za to.

Ljubav: Veoma je važno da sa partnerom/partnerkom budete “načisto” oko nekih pitanja koja su ranije pravila probleme u vezi. Ako ste slobodni – sada je vreme za akciju, zato nemojte oklevati.

Zdravlje: Mogući bolovi u zglobovima.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Ako težite nekoj promeni na poslu – potrebno je da budete konkretni, ali i da imate malo više samopouzdanja da pokrenete ono što želite. Verujte u sebe i svoje sposobnosti da uspete u onome što radite.

Ljubav: Moguće nesuglasice ili nerazumevanje sa partnerom/partnerkom – potrudite se da budete tolerantniji i sa više razumevanja. Ako ste slobodni – naredni period iskoristite da se posvetite sebi i razumevanju svojih emocija.

Zdravlje: Štedite svoju energiju i usmeravajte je tamo gde Vam je potrebno.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Nemojte druge da krivite za svoje neuspehe ili za nezadovoljstvo koje zapravo osećate zbog sebe i manjka angažovanja. Prestanite da gubite vreme i započnite sa radom odmah dok još nije kasno.

Ljubav: Ponekad je potrebno da u ljubavne odluke uključite i razum – bez obzira na to da li ste u vezi ili slobodni. U ovom periodu nemojte donositi nikakve ishitrene odluke zbog kojih biste mogli da se kajete.

Zdravlje: Slobodno vreme provedite kvalitetnije – uradite nešto lepo za sebe!


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Vaše raspoloženje proizilazi iz dobre radne atmosfere i uspeha koji Vam se nižu. Pored svega toga – očekujte i finansijski dobitak koji će Vas sigurno dodatno oraspoložiti.

Ljubav: Partneru/partnerki predstavljate najveću podršku, ali to je ono što očekujete i zauzvrat – što ponekad i ne dobijate. Ako ste slobodni sada je vreme za nešto ozbiljnije – ukoliko ste upoznali pravu osobu.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica stresa.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Konačno ćete uspeti da pozavršavate neke poslove koji se “vuku kao repovi” već duže vreme. Iako je dugo trajalo – radujte se što je to iza Vas i što sada možete da se posvetite stvarima koje će Vam se više isplatiti.

Ljubav: Pred slobodnim pripadnicima znaka moguća promena statusa, dok pripadnici znaka koji su u vezi mogu prolaziti kroz period u kom partner/ka dominira i donosi sve važnije odluke.

Zdravlje: Dobro se osećate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Niste navikli da u poslovnom okruženju do svojih ciljeva dolazite “obilaznim putem”, pa zato nemojte tome ni pribegavati, jer tako možete samo doći do dodatnih problema sa kojima možda nećete moći da se izborite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi sve važnije odluke i zajedničke obaveze prebacuju na partnera/partnerku – što za sada ne predstavlja problem. Slobodni pripadnici znaka bi mogli da porade na samopouzdanju.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom – potrebno Vam je više fizičke aktivnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Pred Vama se konačno naziru krajevi nekih obaveza ili poslova koje ste nedavno započeli. To svakako nije znak da se opustite ili usporite tempo jer ipak od Vas zavisi kad će biti završeno i kakav će rezultat biti.

Ljubav: Za pripadnike znaka koji su u vezi nadolazi period apsolutne harmonije i sklada sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – pripazite da se ne zaletite i donesete neku odluku zbog koje ćete se uskoro pokajati.

Zdravlje: Pripazite na ishranu – mogući problemi sa stomakom.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Iako ne možete da podignete glavu od silnih obaveza koje su pred Vama – trebalo bi da uživate u ovom periodu jer će Vam svi poslovi na kraju doneti uspeh kom težite i kom se nadate.

Ljubav: Ako imate potrebu da dominirate u odnosu – zapitajte se kako će to uticati na Vaš odnos sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da razmisle o ponudi koju su nedavno dobili.

Zdravlje: Odvojite više vremena za svoje hobije i stvari u kojima uživate.

07/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments