Horoskop za petak, 3. jun 2016. godine

02/06/2016 21:00

Horoskop za petak, 3. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 3. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Morate naučiti da se prilagođavate. Ne može sve uvek biti onako kako ste planirali jer jednostavni ne možete predvideti neke probleme ili prepreke.

Ljubav: Nema potrebe da smišljate izgovore, ako imate neki problem – porazgovarajte sa partnerom. Nemojte sumnjati u svoje kvalitete samo zato što ne dobijate očekivanu pažnju.

Zdravlje: Moguć pad imuniteta, pojačajte unos vitamina.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se finansije popraviti, ali znate šta to znači – više obaveza i više odgovornosti. Ako pristajete na to – biće i napretka u Vašoj karijeri.

Ljubav: Ako ste sloboni, uživaćete u društvu najbližih prijatelja. Međutim, možda se upravo tu rodi nešto više od prijateljstva. U vezi je sve u redu, prestanite da paranoišete.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Početak meseca je pravo vreme za donošenje novih odluka. Sada imate priliku da počnete nešto novo i podignete posao na viši nivo.

Ljubav: Ako ste slobodni – pratite svoju intuiciju i poslušajte svoje srce. U vezi se stvari odvijaju baš kako ste planirali i Vaši veliki planovi za partnerom konačno se ispunjavaju.

Zdravlje: Više se krećite.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Zatražite savet od nekoga ko ima više iskustva i znanja – nema potrebe da se sami mučite oko problema čije rešenje ne vidite.

Ljubav: Ako ste slobodni – pazite da se ne zaletite i loše procenite neku osobu, kako ne biste bili povređeni. U vezi je sve u redu, uživate u harmoniji sa partnerom.

Zdravlje: Moguće glavobolje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Svesni ste da postoji neko ko Vas sabotira, ali Vi tu ništa ne možete da uradite. Ostanite skoncentrisani na svoj posao i trudite se da ne pravite greške.

Ljubav: Imate velike planove za vikend. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, ovaj vikend će Vam biti obeležen ljubavlju.

Zdravlje: U dobroj ste formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Započeli ste period mirne atmosfere na poslovnom planu. Sve teče po planu, što Vam uliva dodatno samopouzdanje i mir kako biste bili još bolji u tome što radite.

Ljubav: I sami ste iznenađeni što Vam se dopala neka osoba koja nije u potpunosti ono što priželjkujete. Ako ste već u vezi – očekujete od partnera previše.

Zdravlje: Popravite ishranu i pazite na imunitet.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ukoliko ste do sada ispunili sve zadatke, vreme je da napravite plan za nastavak, ako želite da imate uspeha i napredujete u poslu.

Ljubav: Planovi koje ste imali sa partnerom uskoro se mogu ispuniti. Ako ste slobnodni – vreme je da preispitate neke odluke koje ste nedavno doneli.

Zdravlje: Ako želite da izbegnete stres, trebalo bi da uskladite svoje potrebe sa realnim mogućnostima.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Tolerancija i prilagođavanje mogu biti veštine veoma korisne u poslovnom svetu, zato se potrudite da ih savladate – možda će Vam uskoro biti potrebne.

Ljubav: Turbolentan period na ljubavnom planu očekuje sve pripadnike znaka koji nisu sigurni u svoja osećanja, bez obzira da li su u vezi ili ne. Dajte sebi vremena da shvatite kako se zaista osećate pre nego što donesete odluku.

Zdravlje: Izbegavajte sve potencijalno stresne situacije.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako imate prepreka na putu ka uspehu – potrebna Vam je bolja taktika. Posavetujte se sa iskusnijim kolegama ili prijateljima u koje imate poverenja.

Ljubav: Ako ste slobodni – naredni period bi za Vas mogao da bude zaista uzbudljiv i pun novih poznanstava iz kojih bi mogla da se rodi i ljubav. Ako želite da Vaša veza napreduje – morate i Vi dati doprinos.

Zdravlje: Moguće povrede zglobova – budite pažljiviji.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Zapostavili ste neke obaveze, ali je sada vreme da se na njih vratite i završite ih. Ignorišite sve što Vam može poremetiti koncentraciju.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo više da se potrudite oko komunikacija sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zaborave prošlost i pokušaju da nastave dalje.

Zdravlje: Pronađite neki sport kojim biste mogli da se rekreativno bavite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Sumnjate u neke svoje odluke, ali sada nema nazad. Nastavite sa tim što ste započeli i nadajte se da će rezultati biti zadovoljavajući. Ubuduće – napravite bolji plan!

Ljubav: Osećate leptiriće u stomaku pri samoj pomisli na neku osobu – to može biti Vaš partner, a ako niste u vezi – ta osoba bi trebalo da zna kako se Vi osećate.

Zdravlje: Nađite malo vremena i za rekreaciju i fizičke aktivosti – prijaće Vam.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko želite da budete još efikasniji i produktivniji potrebno je da budete bolje skoncentrisani na posao. Bolje iskoristite slobodno vreme za odmor.

Ljubav: Uživate u stabilnoj i veoma bliskoj vezi sa voljenom osobom. Ako niste u vezi – očekujte neki lep poziv od osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Potrebno Vam je više relaksacije i mira.

02/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments