Druga polovina juna u znaku Venere

16/06/2016 12:47

Druga polovina juna u znaku Venere

U drugoj polovini juna meseca Venera, planeta ljubavi i novca, ulazi u znak Raka, zbog čega će imati veliki uticaj na sve horoskopske znake, a pre svega na vodene i zemljane.

Venera će vas u ovom periodu naterati da se “ludo” zaljubite, da imate znatno bogatiji emotivni život, da se osećate zanosno i da budete zavodnički raspoloženi, ali i da brinete o višku kilograma.

Uticaj Venere može se ogledati i u različitim zdravstvenim problemima, kao što su oni sa hormonima, krajnicima, jajnicima, štitastom žlezdom i venama.

Evo kako će Venera uticati na sve horoskopske znake:

ovanOvan (21. mart – 20. april)

U četvrtoj astrološkoj kući Venera nagoveštava mogućnost susreta sa budućim emotivnim partnerom – i to prilikom nekog porodičnog skupa ili na zabavi kod nekoga iz uže ili šire porodice.


bikBik (21. april – 20. maj)

S obzirom na to da ovim horoskopskim znakom vlada Venera, u narednom periodu će u trećem astrološkom polju doneti odlazak na zajednički put sa voljenom osobom, pogotovo ako ste u vezi kraće vreme.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

U drugoj polovini meseca možete očekivati velike šanse za dodatnu zaradu – preko paralelnih ili honorarnih poslova, ali i mogućnost da pronađete svoju srodnu dušu – sve ovo vam donosi planeta ljubavi i novca.


rakRak (21. jun – 22. jul)

Zahvaljujući tome što je Venera u vašem znaku – vi ste veoma popularni i omiljeni, pogotovo kod suprotnog pola. Ipak – potrebno je da pripazite na mogućnost gojenja.


lav

Lav (23. jul – 22. avgust)

Venera i Sunce, koje vlada vašim znakom, u vašoj 12. astrološkoj kući, nagoveštava mogućnost saradnje ili ulaska u vezu sa osobom koja živi u inostranstvu.


devicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

U vašem 11. astrološkom polju, Venera može da vam donese poznanstvo sa ambicioznom osobom koja radi sa strancima ili često zbog posla putuje u insostranstvo.


vagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Venera u vašoj astrološkoj kući karijere i društvenog statusa donosi vam samo pozitivne stvari. Možete očekivati udvaranje harizmatične osobe koju ste već upoznali preko posla.


skorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

U vašem devetom astrološkom polju planeta ljubavi donosi iznenadno poznanstvo sa nekim vodenim znakom, što može prerasti u ljubavnu vezu. Ovo vam se može dogoditi na nekom predavanju ili kraćem putu u inostranstvo.


strelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Zahvaljujući Veneri u vašoj osmoj astrološkoj kući postoje nagoveštaji da ćete imati strastven susret sa Blizancem ili Vagom, čiji vas šarm nije ostavio ravnodušnim.


jaracJarac (22. decembar – 19. januar)

U vašem polju ljubavi planeta ljubavi i novca povoljno utiče na komunikaciju sa partnerom, a ako ste slobodni – postoji mogućnost da ćete u drugoj polovini meseca upoznati atraktivnu, senzualnu osobu.


vodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Venera je kod vas u šestoj astrološkoj kući, pa možete očekivati udvaranje osobe koju ste upoznali prekoposla ili od strane nekoga ko nosi uniformu na radu.


ribeRibe (20. februar – 20. mart)

Planeta ljubavi i novca je u vašem astrološkom polju ljubavi i donosi vam zanos kakav dugo niste osetili, naročito sa Škorpijom ili Rakom.

16/06/2016 12:47

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments