Horoskop za sredu, 1. februar 2017. godine

31/01/2017 21:00

Horoskop za sredu, 1. februar 2017. godine

Dnevni horoskop – sreda, 1. februar 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Neke nove poslovne okolnosti mogu predstavljati novu priliku za uspeh ili napredak u karijeri. U svakom slučaju – budite spremni na različite poslovne izazove kako biste se pokazali u što boljem svetlu.

Ljubav: Ako ste potrazi za novom vezom – nemojte odmah na početku poznanstva očekivati previše kako se ne biste brzo razočarali. Pripadnici znaka koji su u vezi uživaju u harmoničnom odnosu.

Zdravlje: Posvetite više vremena aktivnostima u kojima zaista uživate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako Vam je potrebno da definišete svaki poslovni odnos i svaku poslovnu aktivnost – nemojte odustajati od toga i to postavite kao jedan od uslova saradnje sa partnerima. Jednostavo – to je način na koji Vi poslujete.

Ljubav: Sa voljenom osobom konačno uspevate lako da se dogovorite o mnogim stvarima vezanim za zajednički život. Ako ste slobodni – sada je odličan period da započnete nešto novo.

Zdravlje: Dobro se osećate.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Ukoliko želite da vidite neke promene u poslovnom okruženju – nemojte očekivati da će neko drugi to pokrenuti. Vaša inicijativa mogla bi da insipiriše i druge iz Vašeg okruženja, što može dovesti samo do poboljšanja u radu.

Ljubav: Sitne razmirice sa voljenom osobom ne bi trebale da Vas zabrinjavaju – sem ako takva atmosfera ne traje predugo. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i kvalitetnog odmora.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Jedna od osobina koja Vam je potrebna ako želite da napredujete u karijeri jeste i sposobnost da se lako i brzo prilagodite novim situacijama i da budete spremni na promene u radu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se prisete da ljubav jednostavo ne mogu planirati i da će im se ona desiti – kada to najmanje budu očekivali. Ako ste u vezi – uživajte u harmoničnom odnosu sa voljenom osobom.

Zdravlje: U odličnoj ste psiho-fizičkoj formi.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Trebalo bi manje pažnje da pridajete tome šta drugi misle o Vama, a više o tome šta misle – o Vašem radu. Na taj način možete napredovati kao profesionalac, što bi trebalo da je najvažnije za Vašu karijeru.

Ljubav: Veoma je važno da sa voljenom osobom budete iskreni – šta god da je u pitanju. Slobodni pripadnici znaka imaju priliku za neko novo poznanstvo – koje bi moglo da im donese više o prijateljstva.

Zdravlje: Posvetite više vremena fizičkim aktivnostima.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Budite spremni za neke nove poslovne prilike, ali nemojte biti brzopleti u trenucima kada bi trebalo da donesete neku važnu odluku. Ako ste u potrazi za poslom – moguće dobre vesti.

Ljubav: Trebalo bi Vi češće da budete inicijator nekih zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – nemojte se zaletati u neku novu vezu, pogotovo ako ste nedavno izašli iz jedne.

Zdravlje: Moguća prehlada.


VagaVaga (23. setpembar – 22. oktobar)

Posao: Za sada sve ide po planu, iako ste bili sumnjičavi. Potrebno je da mislite pozitivno i nastavite u istom tempu ako želite da rezultate svog rada vidite što pre. Važno je da ne sumnjate u svoje veštine.

Ljubav: Ako ste slobodni – upotrebite svoj šarm kao tajno oružje za osvajanje osobe za koju ste zainteresovani. Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da imaju više poverenja u voljenu osobu.

Zdravlje: Ako osećate glavobolju sve češće – možda je vreme da proverite vid.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Najbolje bi bilo da napravite plan kako biste uspeli da ispratite svaki svoj korak i predvidite moguće probleme u poslu. Na ovaj način možete postići više nego što ste očekivali.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebali da sumnjaju u sebe i svoje kvalitete. Ako ste u vezi – priredite neko iznenađenje ili pokažite više pažnje voljenoj osobi.

Zdravlje: Sem što ste hronično umorni – sve je u redu.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Čak i ako ne vidite rezultate svog rada odmah – ne bi trebalo da smunjate u svoj napredak. Uostalom, ništa se ne dešava preko noći, pa tako i uspeh dolazi onima koji su spremni da čekaju i budu strpljivi.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi da poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da očekuju previše od nedavnog poznanstva.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima i vratu.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Poradite na svojoj poslovnoj strategiji i načinu na koji komunicirate sa poslovnim saradnicima i kolegama, pogotovo ako Vas posao veže za veći broj ljudi. Pazite se vremenske rokove.

Ljubav: Možda bi trebalo da obratite više pažnje na potrebe i želje voljene osobe. Ako ste slobodni – nemojte više kriti svoje emocije, nego budite iskreni i otvoreni, vrlo je moguće da ćete biti prijatno iznenađeni.

Zdravlje: Potreban Vam je kvalitetniji odmor.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Trebalo bi da postavite neke manje ciljeve kako biste korak po korak napredovali ka svom cilju. Ukolilko Vam je potrebna pomoć – nemojte se ustručavati da je tražite od ljudi koji imaju više iskustva.

Ljubav: Ako želite da malo “podgrejete ljubav” sa partnerom/partnerkom – trebalo bi više da se potrudite. Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se igraju sa tuđim osećanjima.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam drugi kvare raspoloženje.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte toliko da brinete o poslu jer ćete vremenom postati paranoični. Uostalom – kada se poslednji put desio neki problem koji Vi niste uspeli da rešite na vreme?

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se konačno odluče na taj prvi korak i pokušaju da preokrenu sreću u ljubavi u svoju korist. Ako ste u vezi – uživajte u romantičnoj atmosferi.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije.

31/01/2017 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments