Horoskop za ponedeljak, 27. jun 2016. godine

26/06/2016 21:00

Horoskop za ponedeljak, 27. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 27. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Srećom pa ste dobro organizovani, jer Vam je koncentracija u značajnom padu. Držite se plana i usporite tempo – bitnije je da posao bude dobro, a ne brzo odrađen.

Ljubav: Ako ste slobodni – obratite pažnju na neku osobu iz svog okruženja koja želi da Vam skrene pažnju. Pripadnike znaka koji su u vezi očekuje period apsolutne harmonije sa partnerom.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i sna.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Postoji mogućnost za neki dodatni posao, koji Vam može oduzeti dosta slobodnog vremena. Međutim, ukoliko ste spremni na to – možete imati mnogo više od finansijske koristi.

Ljubav: Vaša impulsivnost s vremena na vreme pravi bespotrebnu tenziju u vezi. Ako ste sami – prijatelji pokušavaju da Vam pronađu savršenog partnera, ali im Vi u tome ni malo ne pomažete.

Zdravlje: Čuvajte energiju za važne stvari, nemojte je rasipati.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Nesuglasice koje imate sa svojim poslovnim saradnicima ili kolegama rešite na razuman način, iako to može biti malo teže. Nemojte se stresirati, sve će biti u redu.

Ljubav: Osećate emotivnu stabilost, što Vam daje dodatno samopouzdanje u vezi. Ako ste slobodni – probajte da nađete drugačiji način da privučete nečiju pažnju, jer ovako ne uspevate.

Zdravlje: Pronađite najbolji način da iskoristite pozitivnu energiju koju akumulirate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ukoliko želite da napredujete, morate poboljšati svoj odnos sa partnerima i saradnicima. Potrebna Vam je nova strategija, koja bi mogla uključivati i timski rad.

Ljubav: Veza je odnos na kom se mora raditi i Vi to najbolje znate, a Vaš partner kao da to ne shvata. Ako ste slobodni – uživate u nečijoj pažnji, ali ne želite ništa više od toga.

Zdravlje: Danas su Vam stopala i noge slaba tačka.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ponedeljak je odličan za pravljenje planova za ostatak nedelje, ali i za vredan rad – kako biste ostavili što manje posla za naredne dane.

Ljubav: Vaše promenljivo raspoloženje utiče u velikoj meri na partnera i na celokupnu atmosferu u vašoj vezi. Ako ste sami – ne dozvolite nikome da manipuliše Vama.

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Postajete zabrinuti za svoju finansijsku situaciju. Nemojte gubiti nadu da će Vam se isplatiti nešto na čemu radite ili što planirate da započete.

Ljubav: Ukoliko ste u bilo kakvoj emotivnoj dilemi, vreme je da se malo distancirate od svega i dobro razmislite. Odgovor je u Vama.

Zdravlje: Potrebna Vam je pshihička ravnoteža i izvor pozitivne energije.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Puni ste radnog elena i stalno sebi zadajete neke nove zadatke. Ovo je odličan period za Vaš lični, ali i profesionalni napredak i razvoj!

Ljubav: Partneru je potrebna Vaša podrška, a ne kritika. Ako ste sami – uživate u društvu neke osobe prema kojoj ipak nešto osećate.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Zacrtali ste sebi neki cilj – sada je vreme za red, rad i disciplinu! Nemojte odustajati čak i ako Vam se učini da je to nemoguća misija!

Ljubav: Pripadnici znaka koji nisu u vezi bi trebalo da se odluče za taj naredni korak i da imaju više hrabrosti. U vezi ste sigurni i zadovoljni, što nije znak da bi trebalo da se u potpunosti opustite.

Zdravlje: Lagana rekreacija bi Vam poboljšala cirkulaciju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u poslovnog saradnji. Budite pozitivni kako biste što bolje iskoristili situaciju u kojoj ste se našli.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Potrudite se da izbegavate potencijalno stresne situacije.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nađite lakši način da rešite svoje poslovne probleme, posavetujte se sa nekim i prihvatite pomoć. Ne morate uvek sve sami da uradite.

Ljubav: Primećujete pažnju nekoga kome se dopadate već neko vreme. Razmislite koji je Vaš sledeći korak. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ne dozvolite da Vas uhvati panika ukoliko niste još sve svoje poslovne obaveze uradili. Udahnite duboko i prionite na posao – to je jedini način da izađete iz nepovoljne situacije u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Ne dozvolite da drugi utiču na Vaš odnos sa partnerom. Ako imate problema – najbolje bi bilo da porazgovarate nasamo. Ako ste slobodni – dovoljno je da date znak pravoj osobi – i magija će se desiti.

Zdravlje: Pravilna ishrana je najbolji način da sačuvate ili poboljšate imunitet.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Preuveličavate poslovne probleme i umesto da se smirite i pronađete rešenje za njih – Vi bez potrebe paničite. Ako ne možete da se skoncentrišete i uradite posao kako treba – bolje ga ostavite za naredni dan

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu uskoro upoznati osobu kojom će biti fascinirani. Ako ste u vezi – nemojte uzimati partnerovu ljubav zdravo za gotovo.

Zdravlje: Ne očajavajte što je vikend za Vama. Fokusirajte se na svoje obaveze i vreme će brže proći!

26/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments