Horoskop za nedelju, 19. jun 2016. godine

18/06/2016 21:00

Horoskop za nedelju, 19. jun 2016. godine

Dnevni horoskop – nedelja, 19. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ponekad je potrebno da se prilagodite situaciji – što Vam trenutno teško pada. Ne može uvek biti sve kako ste planirali.

Ljubav: Vaša intuicija dolazi do izražaja. Lako prepoznajete tuđe namere, što Vam daje prednost prilikom odabira budućeg parntera. Ako ste u vezi – činite sve da usrećite parntera.

Zdravlje: Osim iscrpljenosti – nemate nikakvih drugih problema.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Nemojte čekati ili očekivati da će Vas svi podržati u Vašoj karijeri – to ne bi trebalo da Vas sputava ili natera da se predomišljate.

Ljubav: Nešto iz prošlosti u velikoj meri utiče na Vaše emotivno stanje. Ne dozvolite da Vam to poremeti buduće planove – bez obzira da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Pronađite više vremena za sebe i svoje hobije.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Pred Vama se nalazi period kada ćete konačno moći malo da odahnete, ali nemojte se previše opuštati – već krajem meseca bićete zatrpani novim obavezama.

Ljubav: U vezi je sve kako treba – konačno možete da se u potpunosti opustite i planirate nešto zajedno. Slobodni pripadnici znaka privlače pažnju mnogih – a na njima je da odluče ko im zaista prija.

Zdravlje: Spustite loptu i posvetite više vremena sebi.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako radite na nekom projektu – rezultati će se uskoro videti. Inače ste zadovoljni svim poslovnim prilikama u poslednje vreme, što utiče i na Vašu motivaciju i rad.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi. Partner Vas opasipa pažnjom i ljubavlju – uzvratite istom merom.

Zdravlje: Moguća prolazna glavobolja. Iskoristite dan za odmaranje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako poslovne ponude dolaze sa svih strana, najbolje bi bilo da se držite plana koji ste napravili za sebe i da za sada obavljate one poslove koje ste već započeli.

Ljubav: Poslušajte svoj unutrašnji osećaj i flertujte. Ako imate partnera, očekuje Vas romantično veče puno lepih iznenađenja. Uživajte!

Zdravlje: Vreme je da obratite više pažnje na ishranu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Potrudite se da bolje razumete situaciju u kojoj se trenutno nalazite – vreme je da donesete neke poslovne odluke od kojih može zavisiti Vaš dalji uspeh i napredovanje.

Ljubav: Razmislite da li je ta neobavezna-veza prerasla u nešto ozbiljnije ili to samo Vi mislite. Ako ste u vezi – poradite na boljem odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe prolaznog tipa. Pazite šta jedete.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Dodatna motivacija i želja za uspehom pomažu Vam da se snađete u različitim situacijama i da sve što ste isplanirali završite što pre.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka mogu sresti nekoga koga su iz očiglednih razloga izbegavali. Sada je vreme da razrešite probleme iz prošlosti kako biste mogli da nastavite. U vezi vlada harmonija.

Zdravlje: Sačuvajte pozitivnu energiju i dobro raspoloženje.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Napeti ste zbog preobimnog posla, ali ako želite da izbegnete probleme na poslu, trebalo bi da dobro pripazite šta ćete i kome reći ili poslati.

Ljubav: Nemojte pokušavati da nametnete svoje mišljenje partneru. Ukoliko tražite parntera za sebe, trudite se da budete otvoreni.

Zdravlje: Mogući bolovi u vratu i kičmi. Više se krećite.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Imate želju da pokrenete neki plan koji već duže vreme osmišljavate. Zapitajte se šta Vam je sve za to potrebno i da li je baš sad pravo vreme za nešto novo.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka ne mogu da prestanu da misle na osobu koju su nedavno upoznali. Ako ste u vezi – ne uzimajte partnerovu ljubav zdravo za gotovo.

Zdravlje: Imate dovoljno energije za sve što ste naumili.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Nemate konkretne ciljeve, ali znate šta morate da radite. Vremenom će se iskristalitati da li ste bili u pravu ili ne.

Ljubav: Neodlučni ste i premišljate se – pazite samo da ne bude kasno. Ključni faktor stabilne veze je međusobno poverenje – poradite na tome.

Zdravlje: Dan završite uživanjem u društvu ljudi koje volite.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Uspeh u poslovnom svetu je za Vas prioritet. Napravite dobar plan i ne dovolite sebi da se zaletite u nešto zbog čega bi Vaš ugled mogao da bude poljuljan.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka pažljivo biraju potencijalnog partnera. U vezi se partner stalno prilagođava Vama, budite mu na tome zahvalni.

Zdravlje: Potrudite se da nađete više vremena samo za sebe.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ukoliko osetite manjak koncentracije i energije – nemojte to sebi zamerati. Pokušajte da se fokusirate na samo jedan poslovni zadatak kako biste bili što produktivniji.

Ljubav: Ako ste u vezi – izbegavajte konflikt sa partnerom, kako to ne bi eskaliralo u nešto veće. Ako ste slobodni – postoji mogućnost da ćete obnoviti neke kontakte iz prošlosti.

Zdravlje: Poradite na svojoj psiho-fizičkoj ravnoteži.

18/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments