Horoskop za utorak, 11. april 2017. godine

11/04/2017 09:35

Horoskop za utorak, 11. april 2017. godine

Dnevni horoskop – utorak, 11. april 2017. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Nemojte se unapred radovati ukoliko sterešili neke poslovne probleme ili završili sa nekim obavezama koje Vas već duže vreme okupiraju – ništa još nije konačno završeno, bitno je da ostanete skoncentrisani na situaciju u kojoj se nalazite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da imaju više razumevanja za voljenu osobu. Ako ste slobodni – nemojte čekati da prvi korak načini osoba za koju ste zainteresovani, već Vi budite inicijator boljeg upoznavanja.

Zdravlja: Dobro se osećate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ne bi trebalo da unapred brinete i paničite je “nećete uspeti” ili nešto tome slično. Ako zaista i realno nemate dovoljno vremena da uradite sve i kako treba – potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenja i sve će biti u redu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u nešto što još uvek nema jasan smer. Ako ste u dužoj vezi – trebalo bi da češće pokazujete svoje emocije i ljubav partneru/partnerki.

Zdravlje: Obratite više pažnje na način ishrane.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Lenjost ili preveliko poverenje u nekoga od saradnika može da Vas košta previše. Sve do poslednjeg trenutka proveravajte da li je sve onako kako bi trebalo da bude jer će posle biti kasno da ispravljate neke greške (Vaše ili tuđe – svejedno).

Ljubav: Ako ste u vezi – sada je odličan period za donošenje neki značajnijih odluka ili pravljenje nekih dugoročnijih planova. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da se ponašaju malo spontanije.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i kvalitetnog sna.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dobro razmislite o nekim poslovnim ponudama i prilikama i budite spremni na sve i otvoreni za različite dogovore i pregovore. Budite svvesni svojih kvaliteta, ali i svojih organičenja.

Ljubav: Pripazite se svojih impulsivnih reakcija i onoga što biste mogli u afektu reći voljenoj osobi, jer će kasnije biti teško ispraviti greške. Ako ste slobodni – nemojte odustajati od potrage za nekim ko je za Vas savršen.

Zdravlje: Štedite svoju energiju i pazite na šta je trošite.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Kada se nađete u nedoumici i ne možete da odlučite šta bi bilo najbolje za nastavak i napredak Vaše karijere – trebalo bi da se odlučite za ono što Vam se čini kao najsigurnije – dok ne dođe do neke druge situacije koja će zahtevati manje odlučivanja.

Ljubav: Potrudite se da nađete više vremena za neke zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – pokušajte da pronađete neko novo društvo ili novo interesovanje koje Vam može doneti nova poznanstva.

Zdravlje: Mogući problemi sa stomakom.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Za dalji napredak u karijeri ili za svakodnevni pomak – potrebno je da budete sigurni u to šta je Vaš cilj i šta je to što želite da postignete, ali i da napravite plan koji će Vam omogućiti da se to desi što pre.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da se neke male nesuglasice pretvore u svađu i naruđe harmoniju koja inače vlada u vezi. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo češće da se prepuste svojim emocijama.

Zdravlje: Izbegavajte stresne situacije i sačuvajte svoj unutrašnji mir koliko god da je to moguće.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Najbolje bi bilo da sve poslove koje ste do sada odlagali konačno započnete i završite kako biste mogli da pravite planove za dalji napredak. Uostalom – tako će Vam sve nove opbaveze lakše pasti.

Ljubav: Trebalo bi da poradite na boljoj komunikaciji sa voljenom osobom i da pokažete više razumevanja i tolerancije. Ako ste slobodni – pokušajte da se opustite i neobavezno flertujete.

Zdravlje: Pokušajte da što kvalitetnije provodite svoje slobodno vreme.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Iako Vam sve u poslu lako dolazi, a svoje obaveze obavljate bez previše napora – budite na oprezu i nemojte se opuštati jer problemi mogu nastati kako zbog vaše nepažnje tako i zbog nekih uticaja na koje Vi ne možete (preventivno) uticati.

Ljubav: Ljubav nije nešto što možete da kontrolišete niti da izbegnete kada se desi. Upravo zato bi trebalo da se ponašate spontanije i da pratite svoja osećanja – bez obzira na to da li ste u vezi ili ne.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i aktivnostima koje Vas opuštaju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako želite da se nešto promeni na poslovnom planu ne bi trebalo samo da o tome maštate, pričate i planirate – već da nešto konkretn po tom pitanju i uradite ili barem da pokušate da uradite.

Ljubav: Trebalo bi da češće Vi budete inicijator nekih zajedničkih aktivnosti sa voljenom osobom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preispitaju svoja osećanja prema nekoj osobi.

Zdravlje: Nemojte dozvoliti da Vam neko kvari raspoloženje i troši Vašu energiju.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Na Vašem poslovnom planu stvari će se možda odvijati nešto sporije nego što ste planirali, ali se barem menjaju u željenom pravcu i na način na koji ste se nadali. Bitno je da budete istrajni i uporni.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da Vas emocije sputavaju, a ako imate neki problem – najbolje bi bilo da otvoreno o tome pričate sa voljenom osobom. Ako ste slobodni – trebalo bi da Vi budete inicijator boljeg upoznavanja sa osobom koja Vas interesuje.

Zdravlje: Pokušajte da u red dovedete svoje svakodnevne navike i izbacite one loše.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemojte ni planirati, a kamoli počinjati neke nove poslove sve dok ne završite neke koje ste odavno (čak i više puta) započinjali, a nikad ih niste dovrišili. Pokušajte da izbegavate sve što Vas može ometati u radu.

Ljubav: Problemi u vezi možda jesu sitni, ali se ponavaljaju – trebalo bi da to što pre iskorenite dok je još moguće naći zajedničko rešenje. Ako ste slobodni – nemojte davati lažne nade nekoj osobi.

Zdravlje: Trebalo bi da se manje nervirate pogotovo oko stvari koje ne možete promeniti.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Napredak u poslu je siguran samo ukoliko date sve od sebe i posvetite se svom poslu maksimalno. Pokušajte da napravite bolje uslove rada i da svoje ostale obaveze uklopite sa poslom.

Ljubav: Pokušajte da sa voljenom osobom nađete zajednički jezik i zajedničko rešenje za neke probleme koji se ponavaljaju. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo manje da kalkulišu i da se ponašaju u skladu sa svojim osećanjima.

Zdravlje: Budite umereniji u svemu i bolje ćete se osećati.

11/04/2017 09:35

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments