Horoskop za petak, 24, jun 2016. godine

23/06/2016 21:00

Horoskop za petak, 24, jun 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 24. jun 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Pokušavate da žonglirate sa više stvari. Iako deluje kao da uspevate – stanite na vreme pre nego što se sve ne raspadne.

Ljubav: Dopada Vam se osoba za koju niste sigurni da je uopšte dobra za Vas. Predstavnici znaka se u vezi osećaju zapostavljeno, iako to nije slučaj.

Zdravlje: Napravite opuštajuću kupku koja će Vas u potpunosti relaksirati.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Možda Vam je ipak potrebna pomoć, iako to ne želite da priznate. Potrebno je da shvatite da je i sposobnost rada u timu nešto što se uči.

Ljubav: Nemate potrebu da se dokazujete niti da nekoga šarmirate. Zauzeti predstavnici znaka imaju velike planove sa partnerom, ali realizacija nikako da se dogodi.

Zdravlje: Nemojte se opterećivati nebitnim stvarima.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Dobra organizacija je ono što krasi Vaše poslovanje. To je i ono što Vaši saradnici najviše cene kod Vas jer mogu u potpunosti da se pouzdaju u Vašu efikasnost.

Ljubav: Neko Vas je potpuno oborio s nogu. Ako ste u vezi, potrudite se da organizujete nešto što možete zajedno sa parnterom da radite – razbijte ustaljenu svakodnevicu.

Zdravlje: Bez većih promena. Dobro.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Dobro bi Vam došla izolacija i rad u samoći, ali to trenutno sebi ne možete da priuštite. Ipak, pokušajte da se barem u mislima osamite na radnom mestu.

Ljubav: Deluje Vam kao da je neka osoba iz prošlosti baš ono što Vam je potrebno. Ako ste u vezi uživate u svim blagodetima ljubavi sa partnerom.

Zdravlje: Fizička aktivnost će Vam rešiti problem sa cirkulacijom.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Iako zarađujete dovoljno, dolazite u situaciju da Vam fali novca. Obratite pažnju na lične finansije – novac Vam samo prolazi kroz ruke.

Ljubav: Partner Vas opterećuje nekim beznačajnim pričama. Slodobni pripadnici znaka maštaju o svojoj novoj simpatiji.

Zdravlje: Promenite način ishrane – pokušajte sa dijetalnim namirnicama.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Očekuje Vas miran i naizgled savršen dan na poslu. Ipak, nemojte se previše opuštati kako se obaveze ne bi otrgle kontroli.

Ljubav: Slobodni predstavnici znaka daju nejasne signale osobi koja ih privlači. Ako ste u vezi – imajte sluha za potrebe partnera.

Zdravlje: Moguć bol u leđima. Budite aktivniji.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Imate potrebu da promenite nešto, što često može predstavljati riskantan potez. Zaobiđite takve odluke danas i sačekajte pravo vreme za promene.

Ljubav: Osećate neku setu i blagu nostalgiju za prošlim vremenima. Partner to ne može da razume i postaje ljubomoran, a ako ste sami – zapitajte se ko Vam zaista nedostaje.

Zdravlje: Potrebni su Vam ljudi koji Vas usrećuju.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Svesni ste svojih kvaliteta i veština i ne brinete o poslu. Sve polako dolazi na svoje – baš onako kako ste planirali.

Ljubav: Prijatno veče u zagrljaju partnera je sve ono o čemu maštate ceo dan. Slobodni pripadnici znaka imaju potrebu za upoznavanjem novih ljudi.

Zdravlje: Moguć bol u leđima. Budite aktivniji.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ukoliko ste do sada ispunili sve zadatke, vreme je da napravite plan za nastavak, ako želite da imate uspeha i napredujete u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Ako ste u vezi – trebalo bi malo više da se potrudite oko komunikacija sa partnerom. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da zaborave prošlost i pokušaju da nastave dalje.

Zdravlje: Moguće povrede zglobova – budite pažljiviji.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Kraj nedelje nije najbolji za donošenje važnih odluka ili rešavanje važnih poslovnih obaveza. Sve što možete – odložite za ponedeljak ili narednu nedelju.

Ljubav: Skladan odnos sa partnerom je ono što Vam pomaže da održite ravnotežu u životu. Ako ste sami – vreme je da prestanete da krijete svoja osećanja.

Zdravlje: Potrebno Vam je više fizičke aktivnosti – dovoljno je i nekoliko minuta dnevno.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Bilo bi bolje za Vas da poslu prilazite malo objektivnije. Na taj način nećete se osećati povređeno ako neko kritikuje Vaš rad. Nije to ništa lično, to je samo posao.

Ljubav: Ako ste u vezi – učinite nešto da se Vaš partner oseća posebnim. To što ne dobijate pažnju od određene osobe ne znači da niste dovoljno dobri. Nemojte sumnjati u sebe.

Zdravlje: Petak je dan za opuštanje i uživanje!


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Ako radite na nekom projektu – rezultati će se uskoro videti. Inače ste zadovoljni svim poslovnim prilikama u poslednje vreme, što utiče i na Vašu motivaciju i rad.

Ljubav: Vaš život se vraća neko iz prošlosti, ali ovo možda nije najbolji trenutak da započinjete nešto ozbilno, bar ne odmah. Uživate u to malo zajedničkog vremena sa partnerom.

Zdravlje: Iskoristite slobodno vreme i vikend koji je pred Vama na najbolji mogući način.

23/06/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments