Horoskop za utorak, 18. oktobar 2016. godine

17/10/2016 21:00

Horoskop za utorak, 18. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – utorak. 18. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Vreme je da se fokusirate na novac i zaradu, pogotovo ako ste u prethodnom periodu bili fokusirani na usavršavanje. Ako ste nezaposleni – moguće dobre vesti i šansa za posao koji ste želeli.

Ljubav: Moguće je da ćete se sresti sa nekom osobom iz prošlosti – a od Vas zavisi šta će to predstavljati. Ako ste u vezi – trebalo bi da budete malo pažljiviji i umereniji u flertu, a ako ste slobodni – vreme je da se opustite i budete spontani.

Zdravlje: Dobro se osećate.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Iako možda nailazite na neke prepreke i poteškoće prilikom realizacije nekih svojih ideja i poslova – nemojte odustajati. Upravo su to znaci da samo najuporniji i najvredniji opstaju i napreduju.

Ljubav: Imajte više poverenja u voljenu osobu. Ako ste slobodni – nemojte imati predrasude ili verovati stereotipima – nego pokušajte da budete otvoreniji prilikom upoznavanja, možda je baš tu negde i Vaša srodna duša.

Zdravlje: Obratite više pažnje na znake koje Vam telo daje.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Imajte više samopouzdana i verujte u svoje sposobnosti, pogotovo ako ste na ivici da donesete nku radikalniju poslovnu odluku. Nemojte biti nepromišljeni, ali nemojte se ni pokolebati kada je donesete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka nikako ne mogu da pronađu mir – ali ako su u pitanju slatke ljubavne muke – uživajte u tome! Ako ste u vezi – ponekad svoje planove stavite u drugi plan i uživajte u zajedničkom vremenu.

Zdravlje: Povedite više računa o ishrani.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako je pred Vama gomila obaveza koje morate ispuniti u zadatom roku – trebalo bi da se bolje organizujete i fokusirate na prioritete kako Vam vreme ne bi isteklo, a Vi i dalje bili na početku.

Ljubav: Ako ste zainteresovani za neku osobu – preuzmite inicijativu i ne čekajte više ni sekund. Pripadnici znaka koji su u vezi trebalo bi da obrate pažnju na svoje ponašanje ako žele da održe mir i harmoniju u vezi.

Zdravlje: Potrebno Vam je više sna i odmora.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako neke poslove najbolje obavljate sami – nemojte dozvoliti da Vam se iko meša. Postavite granice i drugi će to morati da poštuju. Isto tako bi trebalo i Vi da poštujete tuđe granice.

Ljubav: Imajte malo više tolerancije i empatije za partnera/partnerku. Ako niste u vezi – možda bi trebalo da prihvatite poziv koji ste dobili i vidite šta će se izroditi iz tog poznanstva.

Zdravlje: Trebalo bi da uvedete malo više zdravih navika u svoju svakodnevicu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Trebalo bi da se više posvetite odnosima koje imate sa saradnicima, partnerima, kolegama i drugim ljudima u poslovnom okruženju. Ponekad baš od toga može da zavisi i Vaš napredak.

Ljubav: Postoji mogućnost za neke komplikovane situacije – ali iskrenost će sve to rešiti. Ako su to problemi u vezi – otvoreno recite šta mislite i osećate, a isto je slučaj i ako ste samo zainteresovani za neku osobu.

Zdravlje: Moguće glavobolje. Pijte više tečnosti i unosite više vitamina.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ako ste već doneli odluku da ćete sarađivati ili ući u partnerstvo – proverite sve o osobi sa kojom ćete deliti posao u budućnosti jer u poslu nema mesta za iznenađenja i tajne.

Ljubav: Sve dok ste opterećeni ljubavlju i vezama jer Vi to nemate – ništa se neće ni promeniti. Potrebno je da se opustite i budete svoji. Ako ste u vezi – pazite da ne povredite osećanja voljene osobe.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Nemojte previše da brinete o problemima ili tenzijama na poslu – sve će se kao i do sada razrešiti, pod uslovom da ste Vi svoj deo posla obavili na vreme i kako treba. Moguće poboljšanje finansija.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka ne bi trebalo da se zaleću u vezu koja im se ne čini ozbiljnom, sem ako ne žele kratkotrajnu avanturu. Ako ste u vezi – poštujte partnerove odluke i češće ih podržavajte.

Zdravlje: Nesanica može biti posledica stresa.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Svesni ste da pozajmica ili kredit imaju svoje posledice koliko god da primamljivo deluju na početku, pa budite pažljiviji sa tim. Ako Vam je potreban novac zbog posla – razmislite o partnerstvu.

Ljubav: Iako Vam deluje kao da nemate sreće u ljubavi – nemojte odustajati od potrage za savršenim partnerom/partnerkom. Ako ste već u vezi – nemojte zanemarivati potrebe voljene osobe.

Zdravlje: Moguće povrede – budite pažljiviji.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Razmislite dva puta pre nego što donesete neku poslovnu odluku, pogotovo ako je ona vezana za neke finansije ili novčanu transakciju. Najbolje bi bilo da povlačite sigurne poteze, bez ikakvih rizika.

Ljubav: Nakon perioda lošije komunikacija, konačno u vezi vlada hamornija – dajte sve od sebe da to potraje. Ako ste slobodni – budite iskreni pre svega prema sebi, pa onda i prema jednoj, za Vas posebnoj osobi.

Zdravlje: Za zdravlje je potreban redovan san i pravilna ishrana.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Možete očekivati neka nova poslovna dešavanja – što ne mora nužno da znači da će to biti dobro za Vas, zbog čega je potrebno da se ne opuštate i budete spremni u svakom trenutku da adekvatno reagujete.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da ljubomora uništi ljubav i poverenje koje postoji između Vas i Vaše(g) partnerke/partnera. Ako ste slobodni – nemojte se zanositi prvim utiskom koji steknete o nekoj osobi.

Zdravlje: Moguća prehlada ili alergijska reakcija.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: U periodu ste kada Vam poslovni dogovori i sastanci idu od ruke i uspešno se snalazite u svakoj situaciji, čak i u onim koje su za Vas još uvek nove i prilično nepoznate. Trebalo bi da budete ponosi na sebe!

Ljubav: Češće organizujte zajedničke aktivnosti sa partnerom/partnerkom i Vaša veza će procvetati. Ako niste u vezi – nemojte srljati u nešto što Vam se na prvi pogled učinilo kao “prava ljubav”.

Zdravlje: Usporite tempo i priuštite sebi kvalitetan odmor.

17/10/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments