Horoskop za ponedeljak, 31. oktobar 2016. godine

31/10/2016 09:28

Horoskop za ponedeljak, 31. oktobar 2016. godine

Dnevni horoskop – ponedeljak, 31. oktobar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Niste zadovoljni svojim trenutnim statusom i obavezama koje morate da obavljate, ali sada nemate izbora, pomirite se sa tim i progurajte ovaj period – uskoro će biti mnogo bolje!

Ljubav: Imate potrebu da nešto u vezi promenite. Razgovarajte sa partnerom i budite otvoreni i iskreni. Ako ste slobodni – uskoro je moguća promena Vašeg statusa.

Zdravlje: Izlet u prirodi i svež vazduh će Vam napuniti baterije.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Očekujete nove poslovne izazove, na šta ste odavno spremni. Međutim, neće sve ići baš po planu, pa ćete morati da se prilagođavate, ali samo u početku – kasnije će sve ići “kao podmazano”.

Ljubav: Nemate razlog za brigu i ljubomoru, ali se ipak tako osećate – zapitajte se zbog čega je to tako. Slobodni predstavnici znaka očekuju previše od novog poznanstva.

Zdravlje: Mogući bolovi u zglobovima.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Tražite način da zaobiđete neka pravila, kako biste brže uradili posao. Ovaj put ćete u tome uspeti, ali budite pažljivi – neće Vam uvek to uspevati niti je to pravi način na koji bi trebalo da završavate svoje obaveze.

Ljubav: Sami pripadnici se jako trude da se nekome svide, što možda ipak neće doneti željene rezultate. U vezi ste opušteni i uživate u zajedničkim aktivnostima sa voljenom osobom.

Zdravlje: Poslušajte znake koje Vam daje Vaše telo.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Trudite se da posao uradite kako treba, ali Vam danas sve ide naopako. Nemojte se nervirati, sutra je novi dan, nova šansa za uspeh i bolje poslovne prilike.

Ljubav: Probleme sa posla ostavite u kancelariji i nemojte dozvoliti da oni utiču na Vašu vezu. Moguće tajne veze oko kojih bi trebalo da budete veoma pažljivi.

Zdravlje: Ne dozvolite da Vam stres utiče na zdravlje.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Vaše (ne)raspoloženje utiče na poslovnu atmosferu, a ako ne budete pažljivi može negativno uticati i na Vaš odnos sa saradnicima. To sigurno ne može biti dobro za Vaš posao.

Ljubav: Partner se trudi da Vam udovolji, ali Vi imate previsoke standarde. Slobodni pripadnici znaka skrivaju svoja osećanja prema nekom prijatelju.

Zdravlje: Pojačajte unos vitamina.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Osećate nedostatak energije i volje za posao, ali to je samo prolazno. Već sutra ćete uvideti da nema razloga za premišljanje i da ste na pravom putu da ispunite svoje ciljeve.

Ljubav: Suviše burno reagujete na partnerove izjave i ponašanje. Imajte više strpljenja. Ukoliko ste sami pažnju Vam privlači neko iz prošlosti – ali se zapitajte da li bi bilo dobro da se vraćate na to.

Zdravlje: Lagana šetnja za kraj dana bi mogla da Vam prija.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Postoji mogućnost da će Vam se konačno isplatiti sve što ste do sada radili. Neka Vam to bude motiv da radite još vrednije i da se još više trudite u narednom periodu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka imaju moć da zavedu koga žele – ali to ipak ne koriste. Ako ste u vezi – poradite na zajedničkim dogovorima i ponekad pristanite na kompromis.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima ili prehlada.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Vaš dosadašnji tempo rada jednostavno više nije dovoljan. Uložite više truda i strpljenja u ono što radite ako želite da uskoro vidite rezultate kojima se nadate.

Ljubav: Razmišljate o ozbiljnijoj vezi sa nekom osobom, iako niste sigurni u svoja osećanja. Partner se trudi da Vam ispuni svaku želju – uzvratite istom merom!

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Vodite računa da sve uradite kako treba i nemojte zaobilaziti pravila. Neko od saradnika čeka na Vašu grešku – iako Vi to možda ne primećujete. Budite pažljiviji.

Ljubav: Nalazite se pred nekim izazovom i na Vama je da odlučite kakav će biti ishod. Imajte više poverenja u sebe i svoja osećanja i budite slobodni da ovaj put pratite svoje srce.

Zdravlje: Posvetite se svojim hobijima i stvarima u kojima uživate.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Razmislite o partnerstvu sa nekim dugogodišnjim saradnikom, možda je to ono što Vam je potrebno kako biste uspeli da realizujete svoju ideju i konačno postignete uspeh.

Ljubav: Nemojte lako odustati od potrage za potencijalnim partnerom – možda je to neko koga ćete uskoro upoznati. Uživajte u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom i ne dozvolite da vam išta kvari harmoniju.

Zdravlje: Moguća glavobolja. Pijte više tečnosti.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nemate dovoljno vremena za sve što ste sebi postavili kao obavezu. Važno je da znate šta su Vam prioriteti i da im se posvetite, a da ostale obaveze obavljate jednu po jednu.

Ljubav: Imate potrebu za samoćom, što bi partner mogao loše da protumači. Nemojte sakrivati emocije iza lažnih izgovora nego skupite hrabrost i priznajte toj osobi kako se osećate.

Zdravlje: Hronično ste umorni.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Multitasking nije uvek najbolji način da ispunite mnogobrojne poslovne obaveze. Potražite pomoć od nekoga u koga imate poverenje ili napravite bolji plan.

Ljubav: Neko Vas intrigira već duže vreme, ali na Vama je da odlučite šta ćete preuzeti po tom pitanju. U vezi ste pomalo rezervisani, što zbunjuje parntera. Ako imate neki problem otvoreno recite.

Zdravlje: Promenite način ishrane i jedite više voća.

31/10/2016 09:28

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments