Horoskop za sredu, 21. septembar 2016. godine

20/09/2016 21:00

Horoskop za sredu, 21. septembar 2016. godine

Dnevni horoskop – sreda, 21. septembar 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Ako ste nezaposleni ili Vam je posao trenutno u zastoju – prihvatite pomoć nekoga ko se zalaže za Vas i kome je stalno da Vam pomogne. Još jednom će Vam se isplatiti dobar odnos sa ljudima koji imate.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi mogli da izgube glavu za nekim koga su tek upoznali. Ako ste u vezi – nemojte brinuti jer je sve u redu, problem je nastao samo zbog loše komunikacije.

Zdravlje: Povedite više računa o imunitetu.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Bez obzira na to koliko ste dugo čekali na priliku koja Vam se konačno desila – nemojte donositi ishitrene odluke, nego ipak dajte sebi vremena da razmislite o svemu što bi moglo da se promeni.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi osećaju se izostavljeno iz partnerovih planiranja i želja za budućnost – trebalo bi to otvoreno da kažu. Ako ste slobodni – ne zaboravite koje stavke u vezi po Vašem mišljenju ne podležu kompromisu i ne spuštajte kriterijume.

Zdravlje: Potrebno Vam je više odmora i kvalitetnog sna.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: U poslovnoj sferi Vašeg života sve ide onako kako ste planirali, a prašina se konačno spušta, pa možete i da uživate u svim plodovima svog napornog rada. Nezaposleni mogu očekivati neke lepe vesti ili dobru ponudu.

Ljubav: Nemojte biti slepi za ljude kojima ste zanimljivi, zbog jedne osobe koja Vas ni ne primećuje. Ako ste u vezi – budite spremniji za kompromise i otvorene razgovore, umesto što stalno prebacujete krivicu jedno na drugo.

Zdravlje: Moguće prehlade ili glavobolja.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Ako želite da se neke stvari u Vašem poslovanju reše i pomere sa mrtve tačke – morate se više angažovati i požrtvovanje raditi na tome. Ukoliko Vam je potrebna pomoć – nemojte se ustručavati da tražite.

Ljubav: Pripadnici znaka koji su u vezi bi trebalo da porade na rešavanju nekih problema koji su tu već duže vreme. Ako ste slobodni – moguće zaljubljivanje u osobu koja je baš po vašem šablonu. Zapitajte se da li Vam to treba u životu.

Zdravlje: Puni ste energije koju ne usperavate na pravi način.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Otežana komunikacija sa poslovnim partnerima ili saradnicima može dovesti do zastoja u napredovanju. Uradite sve što je potrebno da se ovo što pre otkloni. Budite otvoreni i prijateljski nastrojeni – za promenu.

Ljubav: U vezi vlada nervoza koja bi mogla da se reši ukoliko se neko od vas odluči za neki romantični gest. Ako ste slobodni – svoj šarm i sposobnost da osvojite koga želite ne usmeravate na pravu osobu.

Zdravlje: Posvetite više vremena svojim hobijima i više uživajte u slobodnom vremenu.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Možda bi trebalo da napravite neku vrstu preseka i podvučete crtu pre nego što nastavite sa poslovnim planovima za budućnost. Na ovaj način imaćete uvid u to šta Vam je donosilo više, a šta manje uspeha u proteklom periodu.

Ljubav: Ako niste u nekoj ozbiljnijoj vezi – razmislite da li je to vredno održavanja. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da prvo nauče da uživaju u samoći i još malo upoznaju sebe i svoje potrebe, pa da se onda okrenu ka traženju savršenog partnera.

Zdravlje: Zdravstveni problemi su prolaznog tipa – uzrokovani promenom vremena.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Ne očajavajte ako se stvari u poslovnoj sferi Vašeg života ne odvijaju onako kako ste želeli. Imajte još malo strpljenja i vere da je sve što radite vredno Vašeg zalaganja i truda i da će Vam se sve to kad-tad isplatiti.

Ljubav: Ako je sve u redu kada je Vaša veza u pitanju – zašto se onda pitate šta bi moglo poći po zlu? Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da imaju malo više vere u sebe i svoje kvalitete, među kojima je i samopouzdanje na koje su zaboravili.

Zdravlje: Nalazite se u odličnoj psiho-fizičkoj formi.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: Uhvatili ste talas i niz uspeha i sada je vreme da počnete da ozbiljno naplaćujete svoj rad. Ako ste nedavno promenili posao ili poziciju – vreme je da zasijate u punom sjaju i pokažete sve svoje kvalitete.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo malo da se opuste i popuste svoje stroge kriterijume prilikom upoznavanja. Ako ste u vezi – nemojte čekati da partner/ka donese neku odluku (umesto Vas).

Zdravlje: Slobodno vreme provodite u opuštenoj atmosferi sa dragim ljudima ili uživajući u svom hobiju.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ako ste postigli cilj koji ste sebi zacrtali ili još uvek njemu stremite – morate biti još aktivniji i “budniji”. Konkurencija ne spava, pa ne bi trebalo ni Vi, čak iako deluje kao da ste u potpunosti zaštićeni i sigurni.

Ljubav: Ako je voljena osoba vidno nezadovoljna, a Vi ne razmete zašto – budite toliko uviđavni pa otvoreno pitajte. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo ipak da imaju neke granice kada je odabir partnera/partnerke u pitanju.

Zdravlje: Potrebno Vam je više opuštanja i odmaranja.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Ako posvetite dovoljno vremena usavršavanju svojih veština i sticanju novog znanja – imaćete veće šanse i za uspeh kako u sadašnjem poslu, tako i u drugim oblastima poslovanja, za šta će Vam se otvoriti prilike.

Ljubav: Pred slobodnim pripadnicima znaka je moguć ozbiljan emotivni početak iz kog može nastati veoma lepa veza. Ako ste već u vezi – poradite na komunikaciji i nemojte tajiti ništa od partnera/partnerke ili čekati da on/ona sami shvate.

Zdravlje: Moguće migrene. Pazite se promaje ili prehlade.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Ako se malo opustite i dozvolite da se neke stvari odvijaju svojim tokom – imaćete priliku da uživate u uspehu kakvom niste mogli ni da se nadate. Naravno, svemu tome prethodio je period požrtvovanog rada.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da otvore oči i primete da postoje osobe kojima su zapali za oko. Ako ste u vezi – pred Vama je period zbližavanja sa voljenom osobom.

Zdravlje: Pozitivno razmišljanje i ponašanje u skladu sa tim je ono što će Vas učiniti istinski srećnom osobom.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: Nemojte dozvoliti da Vam sitne prepreke ili poteškoće zasene period uspeha u kom se nalazite. Jedno je težiti savršenstvu, a drugo – biti opterećen time. Ništa nije savršeno, niti može biti – to prihvatite tako.

Ljubav: Od ljubavne veze očekujete više stabilnosti i otvorenosti, pa bi bilo lepo da to kažete voljenoj osobi, a ne da okolišate. Ako ste slobodni – razmislite u kom smeru biste voleli da se razvija odnos sa osobom koju ste nedavno upoznali.

Zdravlje: Ako imate nekih zdravstvenih problema koji se ponavljaju – vreme je da posetite lekara.

20/09/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments