Horoskop za petak, 15. jul 2016. godine

14/07/2016 21:00

Horoskop za petak, 15. jul 2016. godine

Dnevni horoskop – petak, 15. jul 2016. godine.

OvanOvan (21. mart – 20. april)

Posao: Čak i u najtežim uslovima za rad, kada deluje kao da ništa neće biti urađeno (kako bi trebalo) Vi još jednom pokazujete da ste profesionalac, ali pre svega stručnjak u svom poslu, što Vaši saradnicima uliva dodatnu veru u uspeh projekta/posla.

Ljubav: Sa partnerom imate odlučnu komunikaciju, zahvaljujući čemu ćete moći da prevaziđete sve potencijalne probleme koji mogu da nastanu zbog drugih koji se mešaju u vašu vezu. Ako ste slobodni – naredni period je savršen za početak nove ljubavne avanture.

Zdravlje: Više se odmarajte i opuštajte.


Bik znakBik (21. april – 20. maj)

Posao: Ako Vam se ponekad čini da kaskate za saradnicima i kolegama – udaljite se i pogledajte širu sliku, to bi trebalo da Vam povrati samopouzdanje, a samim tim i motivaciju da nastavite i dalje vredno da radite.

Ljubav: U vezi može doći do svađe ili nesuglasica ukoliko ne odlučite da se bar jednom Vi povučete ili priznate svoju grešku. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati zanimljivo poznanstvo – pogotovo ako se pripremaju za neki put.

Zdravlje: Ako želite da budete mirni – prestanite tako često da se preispitujete.


blizanciBlizanci (21. maj – 20. jun)

Posao: Period u kom se trenutno nalazite ili ono što Vas očekuje samo je rezultat Vaših izbora. Ako Vam ne odgovara – znate šta morate da uradite, ali za sada bi trebalo da je sve onako kako se isplanirali.

Ljubav: Svesni ste da u ljubavi nema mesta za previše razmišljanja, ali Vi ipak imate potrebu da određene stvari znate unapred. Ako ste slobodni – kalkulisanjem nećete osvojiti osobu za koju ste zainteresovani – potrebno je više spontanosti.

Zdravlje: Čuvajte energiju za stvari u kojima uživate.


RakRak (21. jun – 22. jul)

Posao: Iako Vam deluje da nema mesta za odmaranje i predah – to bi bio najbolji (i najpametniji) potez ukoliko Vam fali koncentracije ili energije da do kraja uradite posao koji ste započeli.

Ljubav: Jednostavno cvetate pored partnera. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da iskoriste prvu šansu koja im se pruža ukoliko žele da osvoje osobu za koju su već duže vreme zainteresovani.

Zdravlje: Moguća prehlada, pripazite se.


LavLav (23. jul – 22. avgust)

Posao: Ako prečesto izlazite u susret saradnicima ili kolegama – trebalo bi da znate da im činite samo medveđu uslugu. U situacijama kada ne budete mogli Vi da im pomognete – oni neće moći da urade ništa kako treba. Uostalom, imate i svojih obaveza!

Ljubav: Funkcionalna i veza puna ljubavi može da promeni čoveka u potpunosti – i to je ono što Vama baš prija. Loše crte karaktera su ono što ćete “izlečiti” u vezi, pogotovo ako imate veoma tolerantnog partnera/partnerku.

Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.


DevicaDevica (23. avgust – 22. septembar)

Posao: Druga polovina meseca bi trebalo da Vam donese neke nove poslovne ponude ili proširenje obaveza. Naravno, ovo sa sobom donosi i bolju finansijsku situaciju.

Ljubav: Ukoliko Vam je potrebna neka promena u vezi, najbolje bi bilo da razgovarate sa partnerom – u suprotnom doćiće do neprijatnih situacija ili svađe. Ako ste slobodni i spremni za vezu – imate šanse da upoznate nekoga sa kim biste mogli imati ozbiljnu vezu.

Zdravlje: Osim hronične neispavanosti – sve ostalo je u redu.


VagaVaga (23. septembar – 22. oktobar)

Posao: Iako možda duže vreme očekujete neke promene na poslu – one se ne dešavaju, bar ne tom brzinom koju ste Vi očekivali. Imajte još malo strpljenja i sve će doći na svoje.

Ljubav: Vreme je da prestanete da krijete svoja osećanja – jedino tako ćete moći da prestanete da se pitate šta bi moglo biti i pretvorite svoje želje u stvarnost. U vezi vlada apsolutna harmonija.

Zdravlje: Redovan san i pravilna ishrana su veoma važni – nemojte to zaboraviti.


SkorpijaŠkorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Posao: U poslovnoj sferi Vašeg života konačno se realizuju neki Vaši planovi koji za sobom mogu povući i nove opcije o kojima bi trebalo da počnete da razmišljate ukoliko želite napredak.

Ljubav: Bilo bi lepo da češće pokazujete partneru svoju ljubav – to mogu biti sitnice, iznenađenja ili romantična atmosfera uz sveće i čašu vina. Ako ste slobodni – uživajte u svom statusu i beneficijama koje sa sobom donosi.

Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu, mogući problemi sa stomakom.


StrelacStrelac (23. novembar – 21. decembar)

Posao: Ponekad je potrebno da uložite malo da biste dobili više ili da rizikujete kako bi Vam se desile neke nove situacije od kojih možete profitirati. Ako ste spremni na to – sada je najbolji period.

Ljubav: Nemate problema da voljenoj osobi kažete sve što mislite – ali bi povremeno bilo dobro i da ostanete misteriozni kako bi iznova zaintrigirali partnera. Ako ste slobodni – zapitajte se da li ste dobro procenili osobu koja Vam se dopada.

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja.


JaracJarac (22. decembar – 19. januar)

Posao: Približavate se cilju koji ste sebi za sada zacrtali. Nemojte usporavati tempo, prepuštati nešto slučaju ili se oslanjati na sreću – previše toga je u igri da biste se tako ophodili.

Ljubav: Pronađite više vremena za partnera i aktivnosti koje volite zajedno da obavljate. Ako ste slobodni trebalo bi da se više opustite u društvu osobe za koju ste zainteresovani.

Zdravlje: Moguć umor ili malaksalost usled promene vremena.


VodolijaVodolija (20. januar – 19. februar)

Posao: Nema potrebe da se pravdate zbog greške koju ste napravili ili zbog posla koji niste stigli da završite. Bitno je da ste do sada sve pošteno radili i da se trudite – to je ono što se pamti i što je važno.

Ljubav: Jedno je imati poverenje u nekoga, a drugo slepo verovati nekome. Sa partnerom porazgovarajte o Vašoj ljubomori i saznajte da li ima razloga za to ili ne.

Zdravlje: Unosite više vitamina kroz voće i povrće.


RibeRibe (20. februar – 20. mart)

Posao: U narednom periodu imaćete osećaj da Vam sve ide od ruke. Ovakav pozitivan stav je upravo ono što Vam je bilo potrebno i ranije – ali sada je pravo vreme i da to iskoristite i pokažete se u najboljem svetlu.

Ljubav: Imajte više sluha za partnera/partnerku i njene/njegove potrebe. Ponekad je potrebno i da prepustite inicijativu voljenoj osobi. Slobodni pripadnici znaka uživaju u svom statusu.

Zdravlje: Pronađite više slobodno vremena za stvari koje Vas opuštaju.

14/07/2016 21:00

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments